Posztgraduális képzés vs. másoddiploma


Legislator # 2009.04.09. 09:02

Megnéztem ezt az UK Office Dance jelenetet, nagyon durva:-D.


Sunshine after the rain.

Avelina # 2009.04.09. 06:18

lenne


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Avelina # 2009.04.09. 06:18

Kedves Zoli/Impossible!

"Egyébként az összes topic átváltozott a mi magánbeszélge­tésünkké, kezdi a fórum nélkülözni a szakmaiságot. :D"

Ez valóban csak miattad lenn:))Vagy udvarolsz vagy veszekszel vagy belekötsz egyértelmű dolgokba.Múltkor pontosan ezt mondtam amikor az LLM témáról volt szó te meg folyton jöttél azzal, hogy legyek az angoltanárod..meg hasonlók stb:)))Mikor jeleztem, hogy ez a topic nem erről szól kikeltél magadból és rázendítettél a :"az ember a fontos meg az , hogy itt legyünk és nemcsak jogászok vagyunk hanem emberek is tra-la-la-la-la-la...." nem vagy te bolond???

Ne válaszolj úgy is tudom...:))


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 12:19

Nem fárasztó állandóan odaírni, hogy kedves? Anélkül is tudom, hogy kedves vagyok, hogy odaírnád. :D Egyébként az összes topic átváltozott a mi magánbeszélgetésünkké, kezdi a fórum nélkülözni a szakmaiságot. :D De elsősorban mi is emberek vagyunk, és csak utána jogászok, szóval ez érthető, és rendjén van. :)

Avelina # 2009.04.08. 12:14

Kedves Zoli!

Igen ismerem a filmet és nagyon tetszik is!Ez egy egészen mókás fordítása is az eredetinek.


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 11:42

Nem hangyás...HANTÁS! De hogy az milyen jó film! Láttad? Csak a kedvedért: Liar Liar (( "magyarul" Hantaboy :D )).

Jégcsapkirályfi ilyen melegben?! Felolvasztotta jég szívemet... lol

Avelina # 2009.04.08. 10:05

hová tűnt a "jégcsapkirályfi" most már hantaboy vagy:DDinkább hangyás...:)))


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 10:01

Nem stratégia, ez önkéntelenül megy így, aztán rájöttem, hogy jól megy. :D
Hogy mikor fogsz szeretni, az tőled is függ, ezért a kérdést egyedül nem tudom megválaszolni. Na most jól kivágtam magam, mi? Hehe.

Avelina # 2009.04.08. 09:56

ohhh értem..szóval az egész stratégia:))))
Ha most utállak, mikor foglak szeretni?:D:D:D


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 09:48

Azért szeretem, ha utálnak, mert az könnyedén csap át abba, hogy kedvelnek, míg ha csak közömbösek, nehéz őket megnyerni magamnak. És lássuk be, könnyebb eleinte megutáltatni magam, mint megszerettetni. Utána pedig megy magától. :D

Nekem egyébként kifejezetten tetszik, ahogyan táncol ez a modern rabszolga. lol

Avelina # 2009.04.08. 09:39

Ok azt jó tudni hogy nem vagy ilyen:))


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 09:32

Vivi,

én nem vagyok ilyen dagadt mint az a tag a felvételen.
És nem vagyok olyan öreg sem. És nem tudok így táncolni sem. Miért így képzelsz el?
Egyébként hiába néznek rá hülyén a többiek, igenis jól nyomja a csávó. lol

Avelina # 2009.04.08. 09:26

Kedves "Zola"!

"Kíváncsi vagyok, el tudsz-e felejteni. Nem szoktak. Szinte mindenki emlékszik rám, aki legalább egyszer az életben valamilyen formában kapcsolatba került velem."

Még egy ilyen beképzelt alakot:D:D:D Igazán nem akarlak megzavarni az ömlengésben amint az általad összetört szíveken taposok de meg kell mondanom...még mindig bizarr vagy:D:D:D

Most úgy képzellek el mint ezt a pasit a UK Office-ból, ismeri valaki?

Ödv:Avelina


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.08. 08:58

Vivi,

hát én azt hittem, örülni fogsz az előző hozzászólásomnak, hiszen kifejtettem benne, hogy az esetleg bántó megjegyzéseim nem rosszindulatból íródnak. Ehhez képest még mindig arról írsz, hogy "[...]rágódom a céltalan rosszindulat megjegyzéseiden[...]". Ezt furcsálom. :) Már írtam, hogy nem rosszindulatból írom, minek kell utána direkt azt írni, hogy rosszindulatúak a megjegyzéseim? Nem azok, már mondtam.

"Az, hogy fórumon van valaki aki csak úgy tud magának némi figyelmet összehozni, hogy mindenbe beleköt és akadékoskodik az kb 1–2 percig leköti a figyelmem aztán elfelejtem, ennyi."

Az az 1-2 perc esetemben kb. 1-2 hétre duzzadt. :D
Kíváncsi vagyok, el tudsz-e felejteni. Nem szoktak. Szinte mindenki emlékszik rám, aki legalább egyszer az életben valamilyen formában kapcsolatba került velem. Példa: titkárnő jött a folyosón, meglátta, hogy ott ülök, és elkiáltotta magát: "nem tudom magát elfelejteni!" Na ő szerintem azért nem tudott elfelejteni, mert kb. egy évvel azelőtt 1 órát vitatkoztam vele azon, hogy miért emelje meg a vizsganap létszámkeretét...:D

Egyébként látom, nem akarod elhinni, hogy jófej vagyok, én pedig nem fogom neked bizonygatni, de így mindketten szegényebbek leszünk 1 emberrel.

Avelina # 2009.04.08. 05:53

Kedves( :D ) Impossible!

"De tudod, hogy csak viccből van, túl komolyan veszed, nem kell komolyan venni, akkor mindjárt nem sértésként értékeled, hanem heccelésnek, és én nem azért írok, hogy bárkit is megbántsak, még ha néha/gyakran sikerül is."

Személy szerint az a véleményem, hogy egyáltalán nem ismersz meg egy embert fórumos hozzászólások alapján.Komolyan megbántódni , megsértődni olyan történéseken vagy véleményen tudnék ami vagy akik fontosak számomra , tisztelem őket.Az, hogy fórumon van valaki aki csak úgy tud magának némi figyelmet összehozni, hogy mindenbe beleköt és akadékoskodik az kb 1-2 percig leköti a figyelmem aztán elfelejtem, ennyi.Szóval ha azt hiszed , hogy mély sebeket ejtesz a lelkemen vagy komolyan rágódom a céltalan rosszindulat megjegyzéseiden, akkor benn rekedtél a kis virtuális világodba és tanácsolom, hogy menj többet emberek közé.:))))Ott lemérheted milyen jófej vagy..

Én szeretem a dr House típusú embereket, aki mindenkinek tesz egy csípős megjegyzést de humoros , vicces és közben olyan szakmai múltja van amit tisztelnek mások.Te nem vagy ilyen...

Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést, így is már több időt szántam erre mint kellett volna:)


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Legislator # 2009.04.07. 18:59

Hm. Érdekes ars poetica. Minerva baglya. Jégcsapkirályfi. Hantaboy:-).


Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.07. 18:22

Vivi,

25 vagyok. Nem mondom, hogy jóképű vagyok, ezt jobb másoktól hallani. :D És hogy hallom-e? Mikor hogy. Ízlések és pofonok ugye...
De én pont nem a külsőre helyezem a hangsúlyt, az idővel elkopik, és csak az marad, amit megszerettél. Ha a külsőt szeretted meg, akkor elveszik. Azokhoz a dolgokhoz érdemes ragaszkodni, amik állandóak, vannak ilyenek. Ez egy helyes, célszerű vélemény, hibás belőle levonni azt a következtetést, hogy ronda vagyok.

Nem tetszik, hogy visszavágtam? A játszótéren pedig így szokás. :D De tudod, hogy csak viccből van, túl komolyan veszed, nem kell komolyan venni, akkor mindjárt nem sértésként értékeled, hanem heccelésnek, és én nem azért írok, hogy bárkitis megbántsak, még ha néha/gyakran sikerül is.

És tényleg nem tudom pontosan behatárolni, mit akarok, csak nagyon nagyjából. De nem írok róla, mert a fórum nem bírná el. :D Nem vagyok karrierista, tök más dolgokat sorolok előre, és nem hiszem, hogy emiatt kevésbé lennék férfias. De ha mégis, vállalom.

Avelina # 2009.04.07. 16:18

"hogy egy magyar jogász mit gondol rólam"

Jajjj ne...nincs semmilyen lenézés...nekem mire lenne??
Nem tudom semmilyen más módon azonosítani őt itt ezen a Jogi Fórumon csak egy magyar jogásznak a sok közül..érted?Egy magyar jogász (azaz az ő véleménye )nem érdekel.
De írhatnám azt is, hogy egy magyar állampolgár Zoli véleménye nem érdekel.:)


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Kacsa1111 # 2009.04.07. 15:56

26–27–28 évesen

szerintem kevesebb lesz az...

hogy egy magyar jogász mit gondol rólam

remélem rosszul érzem benne a lenézést...

az tuti, hogy impossible-nek ezzel a stílussal minimum úgy kell kinéznie, mint sean connerynek...:)))


Kacsa11

Avelina # 2009.04.07. 15:30

Kedves Impossible!

"....neked meg nincsen saját egyéniséged, ugyanolyan vagy mint kacsa, csak nőben, ugyanúgy írsz (kedves-es megszólítások, ami tök fölösleges, de azér másolod kacsát, átvetted kacsa számozását is, meg jössz állandóan az angol kifejezésekkel, mintha nem tudnád leírni magyarul, csak mondom, hogy az angolkodás nem divat, csak szokás – sajnos), és ugyanabban a felfogásban írsz. Szerintem lehetne önálló gondolatod is, olyan, amivel nem mást majmolsz."

Ez a nagy visszavágód most komolyan?Csak ennyire telik...hát ez kár lett volna ha benned marad:D

1.Egy nem másolom Kacsát de nagyjából vele egyezik több mindenben a véleményem a jogi oktatás, egyetemek és elhelyezkedés kérdéseiben.A felsorolásos számozós módszert más fórumon is alkalmazom, lehet neked ez is meglepő.
2.Az angol kifejezések használata olyantól nem gáz aki tudja mit jelent és kint végzett egyetemet. Ez kb. olyan mint amikor latin kifejezésekkel akarod megerősíteni a nem létező szellemi felsőbbrendűséged olyannal szemben aki nem végzett jogot.

3.Nekem nincs önálló gondolatom??Te 26-27-28 évesen azt sem tudod mit akarsz..szóval ezt inkább hagyjuk..

4." ....a karrier nem az első helyen áll, a karrier nem fontos, még csak nemis szükséges, és egy férfi nem attól lesz férfias, hogy karrierista, vagy ha igen, az nem férfi.." És neked nincs csajod????Nem hiszem el...

5."... igen, az ember elsősorban belső érték, mert az nem vész el, külső érték is, de az elvész, és ezért aki csak külső értékre vágyik, az veszít" Feltételezem te ilyen stílussal biztosan nagyon jóképű vagy..

6"....kedves-es megszólítások, ami tök fölösleges"

Ugyanez nálad..sértegetsz aztán a LOL mögé bújsz..

Ha nem tetszenek a hozzászólásaim nem kell véleményezni őket, hidd el nekem oly mindegy , hogy egy magyar jogász mit gondol rólam:))

Üdv:Avelina


You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.07. 14:57

"lyuk...lyuk...de az se baj, ha nő"

Kacsa1111 # 2009.04.07. 14:05

"csak egy!? ez gusztusatalan!":)


Kacsa11

Ildikóka82 # 2009.04.07. 14:03

huu Kacsa, lassan a testtel, szerintem épp elég egy nő is :o) A nő bajjal jár. :o)


Iwikó

Ildikóka82 # 2009.04.07. 14:02

hmmm :) nem is tudom, nincs kifejezett ideálom, valami miatt mindig a magas, barna hajú és szemű férfiak tetszettek. De nincs olyan, hogy kizáró tényező :)


Iwikó

Kacsa1111 # 2009.04.07. 14:01

Kedves Ildikóka82,

inkább mindkettő...de egyszerre, mert nem érek rá:)))))))


Kacsa11