Felkészülés a záróvizsgára


Impossible # 2017.01.28. 13:55

Nahát, ennek örülök! Közel tíz éve írok a fórumra, de ilyet még senki sem mondott az írásomról :D

bvikoca # 2017.01.28. 09:11

Köszönöm szépen, nagyon jó tanácsokat adtál!

Impossible # 2017.01.27. 16:22

Kedves bvikoca,

egyre feküdj rá, érdemes a legnehezebbel kezdened. Össze-vissza olvasgatni több tárgyat hülyeségnek tartom, úgyis elfelejted a vizsgáig egyrészt, másrészt úgy nehezebben áll össze a kép. Én a helyedben mindenképp egy vizsgablokkra koncentrálnék, pl. a polgári résszel érdemesnek tartok kezdeni, de ha nem azt választottad kezdésnek, az sem gond, akkor is egy vizsgára készülnék a helyedben, nem többre, így jó eséllyel átmész. Az ilyen rengeteg felkészülési időnek a veszélye, h az ember nem használja ki az időt, szal érdemes megtervezni és következetesen betartani, naponta vagy hetente meddig akarsz eljutni. Amit ajánlok még, h értsd meg, amit tanulsz, ne magolj! Van, amit be kell persze magolni, de alap, h értsd! A másik, ami fontos: ne vessz el a részletekben! Nem lehet ekkora anyagokat aprólékosan megtanulni, ezt már az elején felejtsd el, az a lényeg h a lényeget tudd, de azt viszont nagyon, és a lényeget értsd is, ne csak bebiflázd!

bvikoca # 2017.01.27. 08:05

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ki mennyi idő töltött a záróvizsgára/államvizsgára való felkészüléssel. Van-e valami ami nektek bevált vagy amit utólag másképp csinálnátok?
Én jelenleg előtte állok, így bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Majdnem 2 hónapom van az első megmérettetésig, szerintetek érdemes most mind az 5 tárgyból elkezdeni átismételni vagy inkább csak az első egyre vagy kettőre feküdjek rá?