állam vs. alkalmazott


Kovács_Béla_Sándor # 2015.08.28. 10:37

Azt írhatták neki, hogy a jogi képviselő nélkül beadott felülvizsgálati kérelem hatálytalan, és esetleg kapott határidőt, hogy ügyvédet bízzon meg. Kidobott pénz lenne.

Rexor # 2015.08.28. 07:08

"kértem a Bíróságot, hogy adjanak határidő halasztást, de annyit írtak, hogy ügyvéd adjon be indoklást": halvány remény, de konkrétan mit ír a bíróság, erre az indoklásra adtak valamilyen határidőt?

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.08.27. 18:56

hány ügyféltől hallom ezt: "tudom, hogy nekem van igazam"....

Sherlock # 2015.08.27. 18:37

Nincs.

hrkerdes # 2015.08.27. 15:22

Tisztelt Fórum,

röviden összefoglalva írom csak le igen hosszú kálváriámat, és reménykedem, hogy van még megoldás: 2011-ben rendkívüli felmondással felmondtam egy állami cégnél, mivel nem fizettek ki részünkre béren kívüli juttatásokat. Bepereltem a céget, sajnos első és másodfokon is elvesztettem. Az első fok ítélete előtt elhunyt az ügyvédem, borzasztó nehéz volt új ügyvédet kerítenem egy első fokon vesztes ügyben, úgy, hogy szorított a fellebbezési határidő. Sikerült, azonban a másodfokon sem nekem adtak igazat. Mennék tovább, azonban borzasztóan kiszúrt velem az ügyvéd, mivel nem adtunk be fellebbezést és tulajdonképpen magamra hagyott, hogy keressek új ügyvédet.
Kérdésem, hogy lehet-e még tenni valamit, úgy, hogy az ítéletet március 26-án vette át az akkori ügyvéd, azaz május 26-ig lehetett volna fellebbezni. Az ügyvédem azóta eltűnt, próbáltam utolérni, úgy, hogy közben külföldön is voltam többször, de kár volt, mert igazából Ő az ítélettől azon volt, hogy kibújjon a további munka alól (de persze ennek ellenkezőjét állította személyes megbeszéléseken és én hittem neki). Most tehetetlen vagyok. Szeretnék továbbmenni, mert tudom, hogy nekem van igazam, kértem a Bíróságot, hogy adjanak határidő halasztást, de annyit írtak, hogy ügyvéd adjon be indoklást.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Van még reményem?

köszönettel