Interenetes csalás / megvezetés / manipuláció


PoloS # 2015.03.27. 03:59

Kedves Fórumozók,

Egy cég vezetőjeként egy telemarketinges megkeresett és szolgáltatást ajánlott webshopunk keresőkben történő előresorolására, ingyenes kipróbálási lehetőséggel.

Jeleztem neki, hogy nem szeretek telefonon szerződést kötni, küldje el írásban és majd ha látom, elolvastam, eldöntöm.

Ehhez hogy elküldje - és az ingyenes kipróbáláshoz adatokat kért (keresőszavak, weboldal cim stb...)

Elküldte postán. A postai küldemény egyben - ami mint utóbb kiderült nemcsak ajánlat, tájékoztatás, hanem egy szerződés is volt. Feltételeik szerint ennek a küldeménynek a postai átvétele aláirása a szerződés elfogadását jelentette.
(mondanom sem kell az ingyenes kipróbálás után egy nagyon magas dijazású szolgáltatás volt amit a kipróbálási idő alatt lehetett volna felmondani)

A küldeményt egy kolléganő átvette ( nem aláiró a cégnél ) és bekerült a reklámanyagok közé későbbi elolvasásra. Az ingyenes idő és a lemondási lehetőség eltelt. Küldték a számlát a szolgáltatásukról.

A kérdés röviden az, hogy küldemény postai átvétele tekinthető-e szerződésnek/ráutaló magatartásnak ?
Illetve tekinthető-e érvényes szerződésnek az, ha olyan személy vette át, aki nem aláiró, a cég nevében nem szerződhet ?

Köszönettel:

PoloS

Gábor8710 # 2015.02.08. 11:09

Tisztelt Fórumozók!!!!
Jogi segítséget szeretnék kérni illetve tanácsot .
Előfizettem egy internetes oldalon egy hónapos tagságra majd mint később kiderült ez minden hónapban meg újul..
Magyar oldalról van szó de a fel mondáshoz egy angliai fax számra kell a lemondó nyilatkozatot el küldeni csehül németül angolul franciául oroszul csak éppen magyarul nem lehet .
A tagságom törlésével meg szüntethető a fizetés meg újítás vagy ehhez kell a faxon való felmondás??
Köszön a segítségüket
Üdvözlettel: Gábor

Gábor8710 # 2015.02.08. 11:03

Tisztelt fórumozók !!

beroland # 2015.01.26. 17:20

Nem élem bele magam, de senki sem tűrné azt hogy tönkretegyék az életét sem a vállalkozását amiből él, csak azért mert valaki "szivatja" ami egy közéleti ember esetében nem játék,de az anonim önmagát felvállalni képtelen idegesítő udvarlás is elítélendő, akár férfi akár Nő teszi, főleg úgy hogy idegesítő módon rászállnak az ember életére. Egy éve nincs semmi magánéletem. A feljenetést pedig korábban megkellett volna már tennem az ügyvédem szerint. Az orvosok és a rendőrök pedig azt mondta BETEG az illető. Ha valaki akar a másikkal találkozni felhívja telefonon, nem meglepi, meg teszteli, meg miegymás.

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.01.16. 19:36

Abban a "szerencsés" (élet)helyzetben vagyok hogy van egy multimilliomos vagy milliárdos titkos Nő udvarlóm aki szeret és szerelmes Belém, de anonim módon képtelen felvállalni magát.” - nagyon ne éld bele magad, csak az egyik haverod szivatja a fejed :))) gondolom jót poénkodnak rajtad :)

lajcsó # 2015.01.16. 19:00

Meg ne felejtsd el törölni a Facebook profilodat! Ez még nem jutott eszedbe?

Kelvin (törölt felhasználó) # 2015.01.16. 15:42

Inkább egy orvost.... és szüntesd meg az internet előfizetésed....

Agent Cooper # 2015.01.16. 13:42

Kedves beroland!

Sürgősen keressen fel egy ügyvédet!
Vagy egy orvost...

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Kovács_Béla_Sándor # 2015.01.16. 10:42

Vagy a főorvos úr korán hazament, és nyitva hagyta a szobáját.

Sherlock # 2015.01.16. 10:38

Hamarabb vége lett ma a tanításnak?

11Kérdezősködő11 # 2015.01.16. 10:06

Ez kemény

beroland # 2015.01.10. 14:55

A következő élethelyzetben vagyok.
A feljelentésem már megírtam, bizonyítékaim vannak és lesznek is.

Előzménye: hogy 3 éve megismerkedtem valakivel a Facebookon keresztül aki sosem vállalta fel magát előttem. 2012. november 16 án eljegyzett a facebookon.

Abban a "szerencsés" (élet)helyzetben vagyok hogy van egy multimilliomos vagy milliárdos titkos Nő udvarlóm aki szeret és szerelmes Belém, de anonim módon képtelen felvállalni magát.

Kaptam mindenfélét tőle javarészt szivatásokat (telefonlehallgatás, kémprogram telepítés, email, facebook feltörés, IP cím ellenőrzés, email és más oldalak manipulálása, hazugságok, elterelő hadműveletek, 3-4 ezer fotó profi fotósok által, rengeteg sok videó felvétel személyiségi jogokat sértve, különbféle pszichológiai tesztek és "fricskák",nyomkövetés, autós követés, megszervezett jelenetek beépített statisztériával, magánnyomozók, rendőri kiséret, csekkolások, ellenőrzések, 20-25 csinos modell lány, megszervezett jeleneteket, tizenezres likeolású blogok - volt 130e is ami meg lett szűntetve), egyszóval egy komplex "távsegítséget" ahogy az egyik ismerősöm mondta ami sajnos nem azt eredményezte mint ahogy a "Hódolóm" eltervezte. Nyilvánvaló, hogy a játéka az életem minden területére kihatott, rengeteg sok problémát okozva ezzel - anyagi, mentális, egészségügyi, magyarul tönkretett.

Mivel én teljes mértékben védtelen vagyok és kiszolgáltatott helyzetben vagyok kényének kedvének hangulatának számomra régóta elfogadhatatlan ez a skizofrén állapot a részéről.Rengeteg lehetőséget adtam hogy tisztázhassa az érzéseit előttem, de egyikkel sem élt. Általában kivétel nélkül meglepni próbált.

"Szeret, szerelmes belém, azt akarja örökre maradjak Vele, szüksége van rám", mégsem akar találkozni velem hogy felvállalja magát, s nem azt tapasztalom amit egy rendes "igazi Nőtől" várható lenne.

Hogy miért nem beszél telefonon arra az egyik anonim névtelen blogon azt a választ kaptam: manapság nem divat telefonon beszélni, megváltoztak a flörtölési szokások! ergo olyan technikai eszközökkel rendelkezik amelynek segítségével gond nélkül tud informálódni rólam...

...arról is amit most ide írtam!