Facebook belépéssel vádolnak


SDKS # 2017.10.11. 08:32

Jelentsd fel rágalmazásért, annak nyoma van, ha te belépsz. És mivel nem tettél ilyet, így egyből ki fog derülni, hogy aljas vádaskodás az egész.

Buday Gergely # 2017.09.29. 22:00

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Az egykori párom, S.A. Viberen, Messengeren, és E-mailben azzal vádol, hogy én beléptem az Ő Facebook fiókjába, és folyamatosan figyelem, hogy Ő mit csinál, meg kivel és mit levelezik. Továbbá rejtett számról próbál hívogatni is. A hívások pontos időtartama le van mentve képernyőképpel.

Az érintettel a párkapcsolatom még tavaly októberben véget ért, azonban nem tudja elfogadni a tényt, hogy vége. Többször, több féle módon tudomására hoztam, hogy ha folyamatosan fel fog bukkanni (elektronikus üzenetben, személyesen, telefonon, SMS-ben, stb), akkor azt zaklatásnak fogom venni. Le is tiltottam Őt Facebookon, iOS eszközeimen, és Messengeren.

Ezt Ő egyértelműen kijelentette, hogy megértette.

Ennek ellenére 2017. Szeptember 16-án Viberen megrágalmazott (jó kifejezés ez?), hogy én beléptem az Ő Facebook fiókjába, és elolvastam az Ő levelezéseit.

Mivel nem reagáltam, így Messengeren, egy másik profilról, nevezett S.Á (S.A általános iskola 3. osztályos kisfia, aki a Facebook szabályzata szerint nem is lehetne még Facebookon) profiljáról írt nekem. Minden beszélgetés le van mentve, képernyőképekkel bizonyítani is tudom, illetve a Messengeremben mai napig megvannak.

Tudni kell, hogy S.A Facebook fiókjához 2015 nyarán az Ő kifejezett kérésére én állítottam be a 2 lépcsős azonosítást, tehát az Ő személyes és egyértelmű beavatkozása nélkül SENKI nem tud belépni. Jelzem, hogy az Én fiókomon is be van ez a funkció állítva.

Ilyenkor mit lehet tenni? Mit lehet tenni, ha valótlanságot állítanak?

Segítségüket előre is köszönöm szépen!

Buday Gergely