Bírósági peranyag közzététele


ObudaFan # 2018.06.26. 12:51

Nem feltétlenül, de lehet, így itt is ismerni kellene, hogy mit tennél közzé és milyen előzmények után.

szerzsi85 # 2018.06.25. 19:20

Azzal is megsértek valami szabályt, ha azt teszem közzé a Facebookomon és küldöm ott el a közös ismerőseinknek, hogy beadok a bíróságra egy beadványt amiben leírom, hogy nincs semmi követelésem a felperes felé és mindent követelését elfogadom? Mindenkinek azt terjeszti, hogy én nem akarom elengedni és emiatt tart ilyen sokáig a per, holott pont az ellenkezője történik. Így legalább látnák a közös ismerőseink, hogy én egy fityinget sem kérek tőle és viheti a teljes közös vagyont csak ő nem hajlandó elengedni és új életet kezdeni.

ObudaFan # 2018.06.25. 09:32

Ahogy írtam, ehhez végig kellene nézni, hogy mit akarsz közzétenni.
A legvalószínűbb egy sérelemdíj, de lehet más következmény is.

szerzsi85 # 2018.06.25. 05:57

Semmi olyan nincs a papírokban, amiről ő nem mondja az ellenkezőjét mindenkinek. Mit kaphatok azért, ha ezeket közzé teszem?

ObudaFan # 2018.06.25. 04:23

Igen, de ez magántitkokat tartalmaz, anik nem tartoznak a nyilvánosságra.

szerzsi85 # 2018.06.22. 15:07

A bírósági jegyzőkönyveket a tárgyalásokról, valamint a felperes és az én beadványaimat. Ezekben nyílván vannak bizonyítékok, tanúk nyilatkozatai, a felperes és az én nyilatkozataim, stb. Ezen túl fényképek és vidók arról, ahogy a felperes a barátnőjével megcsal, tanúk nyilatkozatai amik egyértelműen nem fedik a valóságot. Pl. nyilatkozat olyan ingóság meglétéről egy adott időpontban amit még le sem gyártottak akkor, tehát a felperes betanította őt. Tanúk nyilatkozata, hogy nem ismernek engem miközben közös fotók egész regimentje bizonyítja az ellenkezőjét, stb.

Arra természetesen figyelek, hogy én ne kommentáljam mindezt. Szimplán csak szeretném megosztani azt ami a bíróságnak is megvan. Én nem fogom megosztani a véleményemet, nem rágalmazok meg senkit semmivel, nem akarok semmit állítani. Majd az ismerősei és munkatársai maguktól is összerakják a képet, nincs rám szükség.

ObudaFan # 2018.06.22. 04:30

Hát szabadságvesztés az nem valószínű, de azért annak megítéléséhez, hogy pontosan mi is "járhat", ismerni kellene, hogy mit szeretnél közzétenni.

szerzsi85 # 2018.06.20. 18:18

Jó estét mindenkinek! A válóperemben a felperes az első tárgyaláson kérte, hogy zárt legyen a tárgyalás. Most már látom miért. Segítsenek légyszíves, hogy mire számíthatok akkor, ha Facebookon vagy máshol az interneten pl. a saját blogomon publikálom a bírósági tárgyalásom peranyagát? Jegyzőkönyveket, nyilatkozatokat, beadványokat, bizonyítékokat, tanúk nyilatkozatait. Egy szóval bármit, ami bemutatja a felperes ismerőseinek, barátainak és munkatársainak, hogy minden amit rólam nekik terjeszt és mond annak pont az ellenkezője történik a tárgyalásainkon.

Nyílván a legfontosabb, hogy ezért a legrosszabb esetben is csak pénzbírságot kaphassak. Sajnos nem találtam az interneten információt arról, hogy az említett dokumentumok nyílvánosságra hozatala miatt csak pénzbírság vagy szabadságvesztés is járhat?