EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


Melinda8808 # 2016.10.27. 10:50

Kedves sorstársaim!
Hosszú évek után a mai napra voltam beidézve az Optimum Holding-gal kapcsolatos ügyben mivel engem is átvertek.
Kérdezte a bírónő, hogy szeretnék-e kártérítéssel élni... mondtam, hogy természetesen ha lehetőségem van rá. Nem tudom lesz e belőle valami, vagy ha igen mikor de ez újra egy kis reménycsillag számomra... ha a pénzt nem is kapom vissza legalább tudom, hogy továbbra is foglalkoznak az üggyel és remélem megkapják méltó büntetésüket ha már ennyi embert becsaptak!
Reméljük a legjobbakat

popey51 # 2013.02.27. 14:02

valaki mondjonmár valamit az EUROMOBILEN HUNGARI KFT-röl tavaly ota semmitnem hallani rola.márciusban lessz a tárgyalásom,engem is becsaptak.megköszönném,ha valaki,elküldené a számukat és hogy müködneke még,mert akkor nehezebb segitséget elöreis köszönöm István

farkas911 # 2012.06.27. 20:39

Szerencsére időben kerültem ide,gondoltam körbenézek a neten némi okosság után,mint mindig...Megtaláltam a térképen hogy hol is van ez az iroda,2 nap múlva utaztam volna fel Pestre szerződés miatt...VOLNA...Nagy remény csillant meg előttem,sok tartozása van a családomnak.Így gondoltam,hogy megkeresem a Bajcsy úti irodát.De ahogy olvasom az írásokat,egyre inkább megbánom azt is,hogy egyáltalán időt,és energiát pazaroltam arra,hogy felvegyem a kapcsolatot ezzel a "pénzügyi irodával".Holnap mindenesetre felhívom őket,hogy egy kis körítésért körbeinfózzam ezt a dolgot,hogy mégis mennyi esély lenne rá,hogy ebből valamilyen nemű pénzt is láthattunk volna.Így legalább megmarad közel 100e ft és egy hatalmas tapasztalattal vagyok gazdagabb!

szorina37 # 2012.05.24. 08:42

Kedves Mindenki!Én is kapcsolatba kerültem ezekkel a szélhámosokkal.Jó pár gyanús dolog észre vehető,ami miatt már az első alkalommal ugy döntöttem,hogy ezek csak csalók lehetnek és nem szabad foglalkozni velük.Elöször is egy kigyúrt recepciós úr minek egy olyan irodába ahol nincs pénz:) maximum az ügyintézők uzsonna pénze????:) Másodszor:Olyan fénymásolatot készített az irataimról,hogy szinte semmi nem látszodik rajta,de neki tökéletes volt.Harmadszor:Az alkalmazottak ugyan kedvesek,de annyira lerí róluk a megjátszás!Én biztos nem alkalmaznák ennyire rossz színészeket ha ilyenbe utaznék és még ráadásul beszédhibás is az ember alig érthető amit mond,de lehet ez egy jó pont volt neki a felvételijén.Negyedszer:Rákérdeztem,hogy miért kell előre fizetni.A válasz nagyon rossz:Mert ennyivel kellll rendelkeznem ha kölcsönt akarok felvenni.Ezek után találtam ezt a fórumot.Borzasztóan sajnálok mindenkit akit sikerült átverniük és nagyon bizom benne,hogy megtalálják a módját,hogy hogyan kaphatják vissza a pénzüket.

tündérbogyó # 2012.05.20. 10:48

Kedves Fórumozók!
Sajnos későn kerültem erre az oldalra, az Euromobilien bennünket is becsapott.
Kérdésem, hogy sikerült-e már valakinek olyan lépést tenni ami eredményre is vezetett? Felháborító, hogy még mindig működik ez a cég! Szeretném a befizetett pénzünket visszakapni. Kérem írjon akinek van használható ötlete. Köszönöm.

kacs # 2012.05.15. 08:29

Mint károsult fontosnak gondolom követni a "fogyasztói csoport" szervezőket. Akik immár törvényen kívül szervezkednek. Legutóbb április végén az Észsak Magyarországban láttam nagyon gyanús hirdetést. Ugyanilyen hirdetés csapdába estem bele.Tehát a csábító, csalogató hirdetés miatt elkerülendő a Miskolc, Kazinczy u. 4/c! Időben szerződést bontottam. Többször ígérték levélben, hogy a 45 ezerből 30-at visszafizetnek. Sok hónap multával sem küldték a pénzt.

MUSZO74 # 2012.05.04. 07:50

és az alábbi esetekben beszélhetünk hitelezőkről? vagy akiket megkárosítottak, azok tehetnek bármit? rendőrségi ügy folyamatban van...

pazs # 2012.05.03. 12:48

Végelszámolás alatt is folytathat gazdasági tevékenységet bármelyik cég.
A vége az lesz, hogy jogutód nélkül megszűnik, ám ha nincs elegendő vagyona, hogy az összes hitelezőjét kielégítse, nem végelszámolással fog megszűnni, hanem felszámolással.
A hitelezőknek a végelszámolás megkezdésének közzétételétől 40 napja van az igényeik bejelentésére.

MUSZO74 # 2012.05.03. 12:41

Sajnálattal látom, hogy még mindig működik a cég, holott az ecegjegyzek.hu szerint a múlt hónaptól végelszámolás alatt van. Ez vajon azt jelenti, hogy jogutód nélkül megszűntetik, és búcsút inthetünk a pénzünknek?

evike18 # 2012.04.23. 14:39

Én is csatlakozom a azon hozzászólásokhoz akiket az Euromobilien Hungary Kft.Budapest Bajzsy-Zsilinszky út.60. magyarul csőbe húzott.Tőlünk 100 ezer Ft-t kért + 11.111Ft első törlesztő részletet s a hónap elejére ígérte a kért hitel összegének folyósítását.A szerződést azonnal vagyis a szerződéskötéstől számított 14napon belül írásban felbontottam.Azóta semmi!Én sem fogom hagyni veszni 111ezer 111Ft.Ha kell elmegyek a bíróságig is!
A fogyasztóvédelmi Felügyelőség honlapján olvastam ezekről a cégekről akik nem is folyósíthatnak hitelt,sőt 2012.január 1.-vel megtiltották a további működésüket ez ügyben,de mint kiderült a saját bőrömön tapasztaltam hogy ugyanúgy folytatják.A becsapó hirdetéseik azóta is megjelennek rendszeresen a METROPOL országos ingyenes újságban!
Felhívom a többi olvasót is hogy az újságban szereplő kecsegtető hitelajánlatok nagy csalás!
Ahogy olvastam utólag ,nagyon sok károsult van akinek az EUROMOBILIEN Hungary Kft lenyúlta a kis pénzét,amit nem is kaptak vissza!

erdekervenyesites@citroma # 2012.04.12. 07:00

Üdvözlök mindenkit!
Még a mai napig is napi 10-20 reménykedő ember fizeti be a kb. 55.000 Ft/1 M -550.000Ft/10 M Ft -ra a szerződéskötési díjat, annak reményében, hogy 30 napon belül megkapja az igényelt összeget.
Több információm van a cégről, sürgősen meg kell tenni a rendőrségi feljelentést és a végelszámolót is felelősség terheli!!!
Az emberi méltóság és élet elleni bűnt követnek el ezek a megtévesztést alkalmazó személyek. A pénzhez jutás utolsó lehetőségükben bizakodó embert gyilkolják meg!!- végrehajtói árverezés, hajléktalanná válás elkerülése miatt reménykednek azok, akik hozzájuk mennek. És azok az emberek akik elveszik a pénz, teljes tudatukban teszik!!! - szándékosság többszörösen megalapozott.

Azonnali intézkedést kell tennünk, mert sok-sok ember pénzével tartoznak. Akit érdekel a pénze visszaszerzése írjon. erdekervenyesites@citromail.hu. Üdv.: Mária

kisa6 # 2012.04.06. 13:53

Kedves Fórumozók!
Voltam a rendőrségen tanuként,többszáz sértett tanuvallomása volt előttem,és még több száz embert hallgatnak meg.Több oldalnyit írtam,ha kell,menjenek el,ha évekig is elhúzódik,akkor is megéri.Kapják el az ilyen ....embereket.

baby53 # 2012.04.03. 12:28

Tisztelt Károsultak!Nagyon köszönöm,hogy meg írták a véleményüket mert meg óvtak egy hibás döntéstöl.Nagyon kedvesek amikor elöször találkoznak az emberrel.Én ki kértem a szerzödést,hogy itthon tanulmányozni tudjuk.
Mindenkinek ajánlani tudom mielőtt alá írna bár mit.

gratis31 # 2012.03.30. 21:38

Kedves LAMAR!

Én is beleestem sajnos ebbe a csapdába, de gondoltam, hogy nem a két szép szememért adják a pénzt. Ott a szerződés- igen ott volt. Nem szerepelt benne, hogy fogyasztói csoport, nem szerepelt benne , hogy hónapok múlva is a lista végén dekkolok. És nagyon sokminden utólag derült ki. Én zalaegerszegi vagyok és Nagykanizsára kocsikáztam le a szerződés miatt. És az a cég mai napig él és virul, no meg hirdet a szuperinfóban.

kisa6 # 2012.03.29. 17:23

Kedves Orsolya!
Örömmel olvastam írását,tehát ezek szerint csak történik valami.Én hétfőre kaptam idézést,nagyon kíváncsi vagyok,ön mit tudott intézni.Ha teheti,írna pár sort,hogy mi történt a meghallgatáson?Ha gondolja priviben is tud írni.Előre is köszönöm.

Lamar # 2012.03.20. 19:32

Olvasom a hozzászólásokat, és meg vagyok döbbenve. Főképpen azon, hogy emberek ilyeneket írnak: 'Át lettünk vágva', 'félre lettünk vezetve', és a többi. Hol élünk? Egyrészt, ki gondolja azt, hogy ezek a cégek minden különösebb feltétel nélkül pénzt osztogatnak mindenkinek, a két szép szeméért? Másrészt, van egy szerződés. A szerződésbe világosan bele van foglalva, hogy van a megbízó, van a szervező, van a regisztrációs díj, van a kiválasztás, van az előtörlesztés, van csoport, csoportazonosító. A szerződést el szokás olvasni aláírás előtt, minél alaposabban. Ha valamit nem értünk a szerződésben, - és teszem hozzá én elolvastam egyet, és még úgy sem értettem meg elsőre, hogy egyébként igen sűrűn írok szerződéseket - akkor annak utánajárunk, megkérdezünk egy, a témában jártasabb ismerőst, netán ügyvédet, vagy Marika nénit az okmányirodából, hátha mond rá valami okosat. És ha nem értjük, vagy eleve gyanús a megfogalmazás, egyszerűen nem írjuk alá! Emberek. Biztosan nem leszek népszerű a következő kijelentésemmel, de erre csak annyit tudok mondani: Nem, senki nem lett átvágva, mert minden le van írva feketén-fehéren, az összes károsult a saját korlátolt hülyeségének a csapdájába esett.

zsolt74 # 2012.03.13. 09:46

Sziasztok Sajnos engem is átvertek az EUROMOBILIEN HUNGARIAN KFT.Felszerettem volna venni lakásvásárlás céljábol 5.000.0000ft összeget.Szerzödés kötéskor befizettem összesen 266.0000ft nekik,ez tavaly oktoberben történt.Azt mondták hogy következö honaban utalnak,ez nem történt meg.Közben rájöttem hogy csalok,ezzek után felmondtam a szerzödésemet.A beizetett pénzemet szeretném visszakapni minél elöbb,mert csak 25 év mulva kapnám vissza a futamidö végén,ezt a határozatott hozták.Ha valaki tudna segiteni hogy hogyan lehetne ezeket a csalokat sarokba szoritani.

Orsolya75 # 2012.03.12. 07:38

Sziasztok!

Ma 11:00-ra beidéztek mint tanu a V. ker. kapitányságra.
Kiváncsian és reménykedve várom mi lesz belőle. Szerintem a legnagyobb baj az hogy a pénzügyi felügyelet nem tesz ellene semmit (nekem megírták, hogy nem hozzájuk tartozik ez az ügy)és a mai napig működi ez a cég és a hozzá hasonló, mert hozzánk hasonló emberek lesznek a jövőben is.Én naiv és kétségbeesett voltam amikor hozzájuk fordultam, mert kellett a pénz, tehát nem csak "mi" tehetünk róla, hogy átvágtak.

Vanni # 2012.03.07. 09:31

Kedves Sorstársak!

Sajnos minket is átvágtak múlt hónapban igényeltünk 1 millió forintot amit erre a hétre ígértek, de ehelyett azt mondták, hogy most nem fizetnek, mert a múlt hónapról maradt kifizetni való. Megkérdeztük hogyan lehetne hozzájutni a pénzhez csak a következő hónapban, ez volt a válaszuk, de garanciát nem tudnak adni. Megkérdeztük ha előre tőrlesztenénk akkor jobb esélyünk lenne-e. Azt felelte az ügyintéző, hogy igen de 10 havi részletet kér. A részleteket a mai naptól kellene fizetni.
Valamit tenni kell ellenük, mert be kell ezeket záratni!
Anna

ZsuBp25 # 2012.02.27. 14:34

De ha én egy csoport 4. tagja voltam február végén, akkor az minden bizonnyel új csoport.

Gabicsek # 2012.02.27. 12:31

2014. január 1-ig TILOS vásárlói csoportokat szervezni,

Egyik nap volt a tv-ben. A meglévőkhöz nem nyúlnak, január 1-jétől ÚJAT nem lehet szervezni.

buba # 2012.02.27. 11:55

Nem tudom feltölteni a II. fok ítéletét , el kaszálták ezt a mocskos bandát

ZsuBp25 # 2012.02.23. 16:05

Kedves Euromobilien Kft károsultak!

Jómagam is az vagyok, férjemmel mi is belesétáltunk ebbe. Mivel 2012. január 1-én módosította az országgyűlés a fogyasztóvédelmi törvényt, mely alapján 2014. január 1-ig TILOS vásárlói csoportokat szervezni, ezért a mai napon fel is vettem a kapcsolatot a fogyasztóveédelemmel, hogy tekintettel a jogsértő magatartásra és a sok károsultra kezdeményezzenek pert a cég ellen, és tiltsák be a tevékenységüket, és segítsenek visszaszerezni a pénzünket. Írjon nekem privátba, aki csatlakozni akar! Nem hagyom elúszni a pénzünket!

Vicky84 # 2012.01.23. 12:28

Sziasztok !!

Van esély!!!

Keressetek engem! privátba irom mit kell tenni!!!

Irjatok és adjátok tovább!!!

Fanny12 # 2012.01.15. 18:46

Sziasztok Sorstársak!

Egy javaslattal élnék: - Használjuk ki a nyilvánosság
erejét, egy mindenki által elfogadott időpontban (munkanap, nyitáskor) lehető legtöbben menjünk el az iroda elé.
Természetesen úgy, hogy ne csak a kárvallottak legyenek ott, hanem a TV, Rádió, újságírók, Rendőrség, GVH, Pszáf,
V. kerület önkormányzatának illetékese, jogi képviselőnk.... .
Válasszunk ki közülünk egy szóvivőt, aki megfelelően tud kommunikálni a médiával.
Javaslom, hogy olyan személy legyen aki rendelkezik megfelelő kapcsolatrendszerrel él helyismerettel.
Minél előbb tegyük ezt meg, hogy elkerüljük további emberek félrevezetését.