webshop,elallas


ancora # 2014.12.01. 13:41

koszi.

Almafa80 # 2014.11.27. 21:27

Webshopban történő vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól. De az eladónak joga van kevesebb pénzt visszafizetni ha úgy ítéli meg hogy már nem az új állapotában kapja vissza. Ez mindig megegyezés kérdése.
Emellett lehetőség van a termék cseréjére hiszen láthatóan hibás. Azt viszont megint vissza lehet adni és akkor már a teljes árat kell visszaadni.

Más kérdés hogy simán ki lehetett volna próbálni még az előtt hogy felszerelik.

Vásárlóként is meg kéne lennie a felelősségnek, nem azzal kezdeni hogy mindenről leszedni a fóliát, csomagolást, azokat kidobni majd szétkaristolni és realizálni hogy még sem tetszik. (Ez utóbbit már általánosságban írtam)

ancora # 2014.11.27. 12:35

Tisztelt Szakertok!

Koszonom szepen az eddigi evek soran toletek kapott segitseget.

Most megint kerdeznek.
Vasaroltam 2 db csik alaku infrapanelt furdoszobaba,amit falra felszerelve kell mukodtetni 2*35 ezer forintert.
Fel is szereltunk az egyiket /szepen,ovatosan,vigyazva,hatha nem lesz jo,es meg vissza kell vinni valamiert a boltba/,amikor is eszre vettuk,mar a szabalyozo gombjat allitgatva,hogy teljesen el vannak nyomva a szamok,azaz a nulla meg pont elol van kozepen,ahol kell, a 250 W mar kicsit arrebb, a 350 mar meg jobban felre nyomott, es igy tovabb,az ezres mar inkabb oldalra esik,pedig azt fogom leggyakrabban hasznalni, 0-rol 1000 wattosra tekerem,amikor bekapcsolom. Hat,ez nekem nagyon nem tetszik! Na,most akarhogy vigyaztunk,a hatoldala elegge megkarcolodott,amikor akasztottuk fel a ket tiplire.
Most vissza akarom vinni mindkettot,mert a masik panelen is kisse felrenyomtak a szamokat,igaz,azon nem annyira.
Kerhetnek-e bizonyos osszeget tolunk karteriteskent ,mondvan,hogy mar nem eladhato a termek teljes aron igy,osszekarcolva?
En erre meg azt mondom,hogy hogyan probaltuk volna ki,ha nem akasztjuk fel a falra a keszuleket? Karcolas nelul senki nem tudna oket feltenni! Mennyit kerhetnek el ezert,ha kerhetnek?
A szen futoszal szele is kicsit bebarnult mar,ahogy tobb este is bekapcsoltuk,probalgattuk,mertuk,hogy mennyit fogyaszt,hogy fut,hogyha ugyanezt mashonnan megrendelnenk megint,vagy ugyaninnen masikat.

Elore is kosz szepen.

a.