Zaklat a szomszédom?


Krigi # 2015.12.18. 19:45

SzemeZsoka: Btk 222. § - al tisztában vagyok... szóról-szóra fújom. A fotók "csak" adú ász a nyomozás végére. A zaklató már megkapta a büntijét :-)
Mint írtam, több személy zaklat. A fotón kívül van nem egy bizonyíték. Nem a konkrét zaklatást bizonyítom vele.
Köszönöm a választ!

pamut # 2015.12.18. 18:06

tegyetek le habszivacsot a földre, nem fog dübörögni a gyerek, és nagyon fogja szeretni

Krigi # 2015.12.18. 07:57

Ewok: köszönöm szépen a választ!

Ewok # 2015.12.07. 22:55

Nem lehet a kép felhasználását visszaélésnek tekinteni, ha ez a kép felhasználójával szemben elkövetett jogsértéssel kapcsolatos bizonyítás érdekében történik. Szóval, szerintem igen, felhasználható.

Joghallgató

Krigi # 2015.12.04. 08:40

senki nem tud válaszolni a kérdésemre?!

Krigi # 2015.12.01. 19:50

Tisztelt Szakértő(k)!

X személy zaklat évek óta... ha Y és Z személy is nála tartózkodik akkor is van zaklatás. Természetesen mindhárom személy tagadja a zaklatás cselekményét. Én bizonyíthatom a hatóságoknak Y és Z személy helyszínen tartózkodását fotókkal? Szem- és fültanúi a zaklatásoknak, esetleg tettesei is. Illetve ne akarjam bizonyítani, mivel az ő személyiségi jogaikat sértem meg a fotókkal. Mindhárom személy ellen büntetőeljárás van folyamatban!

Köszönettel: Krigi

Czné # 2015.02.28. 05:58

Köszönöm a válaszokat! :-)

Egyjogász # 2015.02.27. 21:30

Jegyző haver mesélt az ilyen ügyekről, a
köcsög az alsó szomszéd v/s köcsög a felső szomszéd és az üvölt a szomszéd gyereke nem tudok aludni v/s üvölt a szomszéd, nem tud aludni a gyerek jellegű ügyeket imádják....:)))

Egyébként az ilyen ügyek eldöntése kb. a "lehetetlen küldetés" kategória, kb.olyan okosakat szoktak mondani, hogy béküljenek ki, legyenek toleránsak a lakótársukkal, stb.

Az egyik megtépázott idegzetű ügyintéző egyszer azt tanácsolta az egyik feljelentőnek, hogy költözzön el Csongrádba tanyára, ott 15 km-es körzetben nem lakik senki, meg az már nem is az ő illetékességi területük, erre őt is feljelentette a havernál...:)

ObudaFan # 2015.02.27. 15:17

A jegyzőtől kérhettek birtokvédelmet oda-vissza. Aztán majd ő eldönti.

Czné # 2015.02.27. 11:12

Padlószőnyeg van lerakva és pluszban raktunk le szőnyeget is,de így is felkopog.

lajcsó # 2015.02.26. 14:30

"Igyekszem tenni ellene de fizikailag nem kivitelezhető hogy egy 20 hónapost állandóan cipeljek,vagy álló nap a kiságyban tartsak."
Nem is biztos, hogy ez lenne a megoldás. Amennyiben a zaj zavarja a lent lakókat, akkor célszerű lenne ez ellen tenni! Pl. ha sima parketta van akkor olyan vastag szőnyeget rá helyezni ami tompítja a zajt, stb.

Czné # 2015.02.26. 11:46

Szeretnék tanácsot kérni!Van egy 20 hónapos kislányom aki szaladgálva közlekedik a lakásban,nagyon bőbeszédű gyerek,bár még sokat nem lehet érteni abból amit mond.Alattunk lakik egy idősebb házaspár,és a férfi 4 napja feljött hozzánk,dübörgött az ajtón és mikor a férjem kinyitotta neki esett hogy nem bírják tovább azt hogy állandóan hangoskodunk és dübörgünk és hagyjuk abba,és hogy volt hogy gyereksírásra kelt szóval csináljunk valamit a gyerekkel.Mondtuk hogy megpróbáljuk de kijelentette hogy az nem elég!Így hát elraktuk a Kicsi összes olyan játékát ami zavaró lehet és sűrűn rászólunk hogy ne szaladjon csak sétáljon.Következő nap a felesége dübörgött az ajtónkon kikelve magából hogy meg lett mondva tegnap hogy ne dübörögjünk és hogy én nem vagyok képes foglalkozni a gyerekkel mert ő mindent hall,és most már máshoz fog folyamodni ami nem tudom mit jelent,amúgy is erős akcentussal beszélt.Hát az azt követő nap csak annyiban változott,hogy vendégünk volt és mikor játszottunk annyira feldübögtek hogy a kislányom nagyon megijedt.Szerintem a jövőben még sokszor lesz ebben részünk.Ez már zaklatás?Ha ilyen agresszívan és indulatosan közlik a mondandójukat?Igyekszem tenni ellene de fizikailag nem kivitelezhető hogy egy 20 hónapost állandóan cipeljek,vagy álló nap a kiságyban tartsak.