Nem egy cipőben járunk


lajcsó # 2017.02.08. 20:26

Rendőrség, ügyészség.

Gereva # 2017.02.08. 18:51

Tisztelt Jogiforum! En is segitseget szeretnek kerni, hol lehet feljelentest tenni a Cipo24 weboldalt uzemelteto ceg ellen. Lassan 1 eve rendeltem meg a cipot amit banki atutalassal rendeztem is. Kaptam toluk egy szamlat a ciporol es itt ki is merult az egesz. Azota sok levelet irtam , egyszereg telefonon is sikerult egy ferfival beszelnem, de honapok ota az automatikus valaszon kivul semmi nem tortent. Tegnap kuldott levelem pedig mar nem is kezbesitodott, gondolom megszunt az emailcim.. tisztaban vagyok hogy a befizetett penzemet mar nem latom de szeretnem oket feljelenteni. Segitseget elore is koszonom ! Udv Eva

Zsuzsanna69 # 2015.04.23. 19:15

Kedves Business Law!
Köszönöm a segítségét, banki utalással fizettem a megadott számlaszámra.

Kovács_Béla_Sándor # 2015.04.23. 11:45

Nem lehet minden csaló mellé rendőrt állítani. Pláne nem egy egész szakaszt.

Zsuzsanna69 # 2015.04.23. 10:18

Én naív, nem voltam elég körültekintő egy Internetes rendelésnél, és kivételesen ezért csapdába is estem.
Rendeltem egy elég drága cipőt a Cipő 24 webáruházban. Már meg kellett volna érkeznie a cipőnek, de még semmi. Próbáltam őket telefonon, de állandóan foglaltat jelez. Sajnos csak ekkor kezdtem el gyanakodni és utánanézni a neten, majd szembesültem a lehetséges valósággal, ez a cég szélhámos. Egy fórumon rengeteg hozzászóló arról panaszkodott, nem érkezik áru, szélhámosok, vigyázzunk. Állítólag már végrehajtás folyik ellenük. Volt egy-két hozzászóló, aki kapott tőlük árut, igaz, nem a megrendelt méretet.
Írtam nekik, válaszoltak is, hogy folyamatban van, nyugodjak meg, meg fogom kapni.
Az lenne a kérdésem, hogy amellett, hogy feljelentést teszek, nem lehet az ilyen cégeket valahogy letiltatni, a weboldalukat töröltetni, a számlájukat zárolni,hogy ne lehessen utalni rá?
Lehet, butaság amit kérdezek, de laikusként nem tudom kihez fordulhatnék segítségért.