Bűnszervezet felszámolása


ales # 2007.02.03. 14:31

ljárást egy adott ponttól (mikor összeáll a kép) más fogvatartás mellet fogják végezni! A fenti szervezetnél megértő fülekre és jó szakemberekre fogsz találni.!!!

Andriss a következőt tudom javasolni neked és ez eredményre vezet az biztos! A Rendvédelmi Szervek védelmi Szolgálatához fordulhatsz Budapest Ó utca. Ök az általad ismert tények birtokában és a többi sértett elmondása alapján mindent megtesznek a nyomozás érdekében. Az ügyészségi NyomozóHivatal csak nyilt nyomozásokkal foglalkozik. Az RSZVSZ felderíti az összes kapcsolatot és amennyiben rendőrök is érintettek az ügyben, akkor Õk a nyomozást elvégzik és a nyíilt eljárást adják át az ügyésznek. De ha az általad elmondottaknak a gyanuja fennáll bíztos vagyok abban, hogy az e

ObudaFan # 2007.02.03. 11:08

Valóban ügyészi hatáskörbe tartozik a rendőrök elleni nyomozás. Azért ehhez a feljelentést igencsak alá kell támasztani. Nyilvánvaló, hogy a bizonyítékok összegyűjtése ahhoz, hogy egyáltalán elindulhasson a nyomozás, egyszerűbb lesz, ha összefogtok.

Andriss # 2007.02.02. 21:47

Remélem itt már segítségre találok.
Az egész kb 2 éve történt betörtek hozzánk
egy éjszaka amikor itthon voltunk.
A családtagjaimat és engem is megkötöztek
és az értéktárgyakat összszedték és távoztak.Az eset nem egyedi eset volt a városunkban(vidéki város) több helyre ismerőseinkhez is mentek be bár ott nem kötöztek meg senkit hanem elkábitották őket amíg dolgoztak.2 év után összeállni látszik a kép hogy kik lehettek.Jól szervezett besúgókból,figyelőkből álló szervezet.
Amiért ide írok az az hogy a rendőrségünk tehetetlen.Azt mondják a helyszíni szemle után hogy nincs nyom.
Minden egyes eset után az jön le hogy a betörők összejátszanak velük,erről meg is vagyok győződve mert ismerős mondta hogy együtt látta a járört és az egyik tagot italozni.
Már többször próbáltam rábírni a sértetteket hogy fogjunk össze és együtt találjunk vmilyen megoldást.
Hallottam arról hogy az ügyészség jár el ilyen esetekben.De ennek nem tudom a módját és azt sem hogy engem mennyire kevernének bele.
Ugye tudtok segíteni?Más megoldás is érdekelne