Alley Bagget leszabad e tölteni?


Aria Giovanni fan # 2007.03.17. 19:45

Helló!

Most biztosan hülyének fogok tünni, de az előző nevem email címét elfelejtettem, hogy mi volt, így nem is tudtam belépni...

na mindegy, amiért írok az az, hogy mellé fogtam megint. Beírtam a google-be az Aria Giovanni imageshack szó hármast. Aria giovanni http://en.wikipedia.org/…ria_Giovanni

1977-es születésű, az imageshack, meg egy tárhely. Az imageshack-hez készített a borda egyik fórumozója c-vitamin egy kis programot, amivel a különböző háttérképek gyorsan letölthetőek pl szátrokról. ezért lett beírva az imageshack.

A gond az, hogy a kereső kidobott egy lyan oldalt amin nem csak Aria giovanniról van szó :(
http://mispichuladas.blogspot.com/…archive.html

A linken szerintem van 4 kép thumbnailje ami nagyon gáz szerintem, nos a képeket természetesen nem töltöttem le, azaz nem kattintottam rá, de gondolom a thumbnail letöltödik. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a Nemzeti nyomozóiroda internetes részlegének érdemes e szólni? Mert baromira nem szeretném ha csak a thumbnailért is balhé lenne.

Alley Baggett fan # 2007.03.12. 12:13

Igazad van . Nyomot hagyott benned az eljárás ugye ?

JuKids # 2007.03.12. 11:27

Kedves Fan!

Ha a szereplő a kép készítésekor nagykorú volt, akkor nem tiltott a pornó. Kérdés persze, hogy pornó-e egyáltalán, mert a Wikin úgy látom, hogy 1995 óta szerepel a Playboyban, és akkor már 21 is elmúlt, valamint a Playboy nem pornó. (Más kérdés, hogy nálunk annak nevezi a rendőrség.) A Wiki nem írja, hogy pornózott volna, kimondottan aktokról van szó.

JuK

Alley Baggett fan # 2007.03.12. 10:54

http://www.gallery-dump.com/search.php?…
Helló Alley Baggett egy pornó sztár a fenti oldalt a google-el találtam az alley baggett imagevenue szókapocs használatával a kérdésem az, hogy leszabad e ezeket a képeket menteni, több száz van, szóval nem minősül e tiltott pornónak? A hölgy 1973-ban született.

http://en.wikipedia.org/…lley_Baggett