LEHETSÉGES ??


balageboy # 2007.07.01. 01:29

Logika tényleg nem sok van benne.
De soha nem lehet tudni kit miért hogyan !
Próbálok utánaérdeklődni.

ViktorBp # 2007.07.01. 01:10

És !

Egy kis logika kéne, de az nincs ahogy látom, ugyanis ha én valóban bűnös lennék, szerinted milyen ráció lenne abban, hogy mindenképpen át szeretném tetetni az ügyemet másik megyébe ?? Ott nem zavar ha kivizsgálják, kizárólag itt, méghozzá személyes okok miatt.
Az a tény pedig, hogy a megye két legjobb ügyvédje a védőm csupán egy véletlen szintén személyes ismeretségből ered, ugye ezért talán nem köveztek meg ... bár lehet hogy emiatt is bűnöző vagyok rögtön, na az viszont annál izgibb kérdés már, hogy vajon a vizsgáló rendőr miért tudja azonnal hol a helye amint egyikük jön velem az idézésre, tudja mit engedhet meg magának, aztán amint 10 percre magunk maradunk, érdekes módon rögtön érdekes dolgokat mond csak úgy nekem, hogy bizonyíthatatlan legyen, aztán meg utána hiába mondom az ügyvédnek, hogy amíg kiment wc-re mit mondott nekem ez a balfék, de jobb esetben már csak nevetünk az egésznek a komikumán, mert ez már az, tulképpen arról van szó, hogy személyes ellentétek miatt kreálgatják itt sorra az ügyeket, és a falnak mennek amiért le kell nyelniük a bkát sok alkalommal mert természetesen semmit nem tudnak rámbizonyítani, ellenben annál idegesebbek és annál inkább próbálkoznak. Mit tudok tenni ? Itt az ügyvéd le tudja állítani őket és kicsit helyre tenni hogy mégis mit engedjen meg magának, ez már önmagában érdekes, és eközben szembesülök más városok igen meglepő gyakorlatával (legalábbis ehhez képest meglepő számomra).
A rendőrállam kifejezést pedig én nem is kommentálom, mert ugyan semmi közöm nincs hozzá, de pont a napokban történt egy nagyon durva eset, személyesen tanúja voltam, és bizony ismét csak hányni tudtam volna az undortól. Egyszerűen felháborító ami itt megy, és pont erre lennék kíváncsi, hogy ez az egész országban ilyen mocskos módon megy vagy csak errefelé .....
Na mindenesetre láthattam, hogy sajna tud nagyon érdekesen működni a jog .... kinél így kinél úgy, szimpátia ide, szimpátia oda, csak éppen ez alapján 5 év ide, 5 év oda vagy éppen sehova .... na a gyomrom kifordul attól ami itt megy.
V

---
  • Minden itt leírt dolog csupán fikció, a képzelet szüleménye, természetesen a magyar jogállamban elő nem fordulhat hasonló gondolkodásmód sem !-----------
ViktorBp # 2007.07.01. 00:38

Kedves KBS !

Én a te hozzáállásodon már meg sem lepődöm, mondjam azt, hogy már szinte vártam, mikor írsz valami hasonló hangvételű hülyeséget ? Bizonyítottál már éppen eleget más kérdésekben is, amúgy pedig abban amit írsz sajnos van valami, pont ezzel van a problémám, ha ez nem nyilvános pontosabban nem beazonosítható fórum lenne, írnék én mást is hogy mégis mik tudnak itt folyni, de így nem kockáztatom meg, hogy eltűnjek a süllyeszőben, téged viszont megvallom, nagyon irigyellek, hogy ennyire gőzöd nincs az igen elszomorító valóságról.
Ha hiszed ha nem, tudom hogy hazudok, hiszen én mindig azt teszem, de kétszer is lettem már bűnösnek kimondva úgy, hogy az ég adta világon semmit nem csináltam. Na neked gondolom ez is hihetetlen, csak én és még páran pedig tudjuk, hogy mégis így van, tenni viszont semmit. Éppen elég elszomorító, és nem gond ha te nem hiszed, nem ez a cél, végül is csak egy kérdés hangzott itt el, te pedig rögtön leszűrted, hogy itt az évezred maffiózójáról van szó aki ártatlannak akarja beállítani magát ...

Egyébként pedig senki nem kap meg semmit, csak KBS mentalitása már nayon sok helyen feltűnt, és tényleg megdöbbentem volna, ha valami ilyesmit nem ír ide :D Na a lelkivilágodat viszont nem irigylem....
Viktor

ObudaFan # 2007.06.30. 11:17

Vigyázz, te is megkapod, KBS.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.06.30. 05:37

Szegény ember... Nem csinált semmit, de a tablettásmorok és az olajszőkítés megyéjének két legjobb ügyvédje kell, hogy védje. Mert ezek a szemét rendőrök úgy rászálltak... RENDÕRÁLLAM!!!!!

ViktorBp # 2007.06.30. 00:50

Obudafan !

Nagyon bölcs vagy köszönöm, de ha ennyire hülyének nézel akkor kár is írnod, köszi szépen, hagyd nyugodtan, ne fáradj. Természetesen egészen jó ügyvédeim vannak, de mondjuk úgy most az ő hátuk mögött érdeklődnék, ugyanis ők azt mondják addig jó amíg nem visszük ki az ügyet a megyéből mert itt vannak kapcsolataik, csak tudod nekem már ebből a kapcsolatosdiból van elegem és a falnak megyek, hogy miért nem lehet normálisan, objektíven, jogszabályokra alapozva lefolytatni egy eljárást és miért kellenek ehhez kapcsolatok ?? A helyzet az, hogy ennek realitásáról magam ismeggyőződtem ugyanis amíg más ügyvédem volt, addig valóvab rosszabbul mentek a dolgok, most hogy állítólag amegye két legjobbaja véd, érdekes módon elég gyakran egy telefon ahhoz, hogy abbahagyják velem a szórakozást és hajlandók legyenek szabályosan eljárni. Csak nem tudom máégis hol élünk , egyszerű állampolgárként ez nem járna ki nekem ?? Mindenképpen kapcsolat kell ? Tényéeg agyvérzést kapok már ettől az egész undorító bandától....
Jó, ha csak lecsesznél megint, akkor ne fáradj, ha viszont van értelmes hozzászólásod akkor nyilván színesen veszem. Én téged is megértelek, hogy így állsz neki, mert nem tudod miről van szó meg mik történtek már itt, na de azt akkro sem értem, hogy miért azzal kell indítani, hogy én teljesen hülye vagyok ??
Amúgy köszi
Viktor

ObudaFan # 2007.06.29. 18:11

Ha úgy érzed, hogy az, amit az ügyészség ír neked, tökéletes zagyvaság, akkor itt az ideje egy védőt meghatalmazni, aki számára nem az.

Hedy # 2007.06.29. 06:03

Amit esetleg megpróbálhatnál-
Diktofon:-)Az autóba.Ismerős a szitu.Nevezetessen K...csa is egy hasonló város ahol egy ,több ismerősömmel is ilyen dolgokat játszik a hat..Sajna ez nem paranoia.Amit megtudjak hogy Veled nem lehet szórakozni,abbahagyják.Napon belűl többször igazoltatnak,ha tudod legyen diktofon az autóban.Kerekítsd a beszélgetést amiben elmondják az erveket,stb......
Ezután tegyél feljelentést Ügyészség.
Azt hiszem abba fogják hagyni,sőt.......
:-)
Remélem tudtam segíteni!

ViktorBp # 2007.06.28. 22:31

Köszi a választ de nem teljesen tudom értelmezni amit írtál ... Az a helyzet, hogy én nemmegbolondultam és azért akarok elfogultságot bejelenteni, hanem mert nagyon is alapos indokom van (azt hiszem 6 házkutatás után a semmiért, merthogy mind eredménytelen lett nyilván) teljes nyugalommal megfogalmazhatom, ill. hogy zaklatnak folyamatosan, és jelentik egymásnak azt is, ha kilépek a házból és meglátnak, csak azért, hogy utána tudjanak rám figyelni és azonnal megállítani egy nap 10x igazoltatni és belekötni mindenbe, azt hiszem a változatosság kedvéért most a pontok alapján a jogosítványomra pályáznak, mivel rájöttek vagyis talán kezdenek, hogy bcs-t nem tudnak rámhúzni, bár folyamatosan próbálkoznak.

Na most akkor ezt a gondnokság alatti pert hogy kell érteni ?
A másik pedig, hogy ugye az egy vicc, hogy az ügyészség felügyel majd mindent, na most ezen csak nevetni tudok, mert eddig is mindig az ügyészég olyan tökéletes zagyvasággal meg tudta indokolni a semmit, hogy ez nem probléma számukra, hogy majd ők "felügyelik" a nyomozást ... ez vicccnek jó, csak sajnos ez nem vicc most.

Szóval ott lyukadunk ki, hogy semmit nem tehetek ? Akkor bizony nagyon szomorú leszek, emrt itt rám vannak kattanva személyes indíttatásból, de nem akarom nagyon részletezni, nehogy aztán itt még a végén megrágalmazzam őket, de azt hiszem ez a kis beírásom nagyjából elárulja a körülményeket, és megismétlem, nem túl nagy városról van szó, azt is tudják órára percre, mikor merre járok (nem paranoiás vagyok, ezt is biztos forrásból tudom, e hadd ne írjam le egy ilyen nyilvános fórumon, hogy milyen módon tudom amit tudok, ezért elnézést, de érthető azt hiszem az aggodalmam.... nem akarok holnap is egy házkutatást .........

Köszi az ötleteket !!!
Viktor

ObudaFan # 2007.06.27. 12:40

Önmagában arra van lehetőség, hogy a nyomozó hatóság vélelmezett elfogultságát jelezd. Az egy más kérdés, hogy egy ilyen tényelőadás után az ügyészség inkább gondnokság alá helyezési pert indít, vagy a nyomozás felügyeletéről gondoskodik.

ViktorBp # 2007.06.26. 23:21

tISZTELT JOGHOZ ÉRTÕK !

Lwehetséges az, hogy ha bevisznek akármilyen ürüggyel a rendőrségre, akkor én ott jegyzőkönyvbe azonnal bemondom, hogy kérem az ügyem más megyébe való áthelyezését ? Olyan összefonódások vannak itt, és olyannyira személyeskedésre megy ki minden ellenem, hogy már elköltözésen gondolkodok, de ha ez egy járható út, lehet hogy mégis maradnék. Tudom, én vagyok a paranoidm, de minden alapom megvan arra amit írok és kérdezek, sajnos rám vannak kattanva, azonnal jelzik egymásnak ha csak autóval elinduliok a városba, és azon vannak, hogy valamiért elkapjanak, most éppen a jogsim elvételére pályáznak a büntetőpontok miatt, de nem akarok részleteket írni, nehogy megrágalmazzak valakit. Sajna ez egy vidéki város, ahol nem lehet eltűnni szem elöl.

Tehát van erre lehetőség ??
köszi
Viktor