Pappkarcsi!!!!


kgkiss # 2008.07.23. 13:04

Én azt hittem ez a fórum jogi problémákban segít...bár minden un. "tüntetés" és oszlatás után szokott egy-egy ilyen értelmes hsz felkerülni az eddig általam nívósnak hitt, vélt fórumra...
Nem vagy különb te sem, p.apó"nk"..szerintem valami marha izgalmas fórumon lökd a hülyeséget, még ha igazad is lenne, ez a téma nem idevaló!

hahop1 # 2008.07.23. 06:17

Papp Károly úr, rendőr tábornok (dandár tb. vagy vezérőrnagy) a REBISZ vagy Készenléti Rendőrség (jelenleg nem tudom, hogy nevezik) parancsnoka. Interneten elérhető tényfeltáró vizsgálatot folytatott az ominózus rátoltuk a FIDESZ rendezvényre a … és hasonló elbaszott rendőri intézkedésekről.

Amikor ő azt megírta és „nagyondenagyon” kivizsgálta Fejér megyei rendőrfőkapitány volt és soha életében nem intézkedett olyan helyzetben mint amiről kritikát írt. Ennek ellenére, megállapításaira hivatkoztak, majd kinevezték annak az egységnek az élére amiről megállapította, hogy rosszul intézkedik. Azóta volt egy két utcai rendbontással járó nemzeti ünnep illetve, most a melegek felvonulása. Egyik esetben sem sikerült neki azt elérni, mint amit a tényfeltárása során kifogásolt.

Itt a Nyugat-balkánon azonban az emlékezet nagyon hamar megkopik és visszacsatolás nincs.
Biztos vagyok benne, hogy egy két titán 40-es tábornok és tábornok palánta biztosan megtudná állapítani, milyen súlyos szakmai hiányosságok voltak a biztosítás során, és a törvény ellenére a rendőrség miért nem intézkedett a bűncselekményt elkövetővel szemben.

Szerintem 2006- 07- 08-ban egy jogi egyetemi végzettség nélkül, egy egyszerű határőrtisztet ilyen beosztásba kinevezni olyan mint Gergényi urat a soha senki által nem látott alap felsőfokú végzettségével (egyesek szerint Marximus –Leninizmus esti egyetem, az idősebbek tudják mi az) ORFK vezetőjének javasolni. Gergényi úr műveleti terület, nem kell azonosító jelvény és hasonló abszurd kijelentései alapján is rengeteg kárt okozott.

Papp Károly úr szakmaisága, jogszabályoknak megfelelő intézkedései akkor látszanak meg mikor nem játszásiból eltervezett és végrehajtott akcióban veszünk részt, hanem akkor amikor éles állandóan változó helyzetben kell eljárnia. Ez sajnos neki sem ment de volt mersze leírni korábban, hogy akkor és ott kinek mit kellett volna tenni. Jelenleg pedig mindenki hallgat illetve a Drazsé „ötösalát” adott nekik.

Csak megjegyezném, most olvastam jogszerű azaz intézkedés amikor körözött elkövetőt keresnek, ezért a házkutatás során az elkövető vélt tartózkodási helyén bűncselekményt el nem követő személyekre, fegyvert fogva rájuk egy órán keresztül vegzál a hatóság. Hogy is van ez, hülyék ezek, vagy hol élnek, szerintem túl sok amerikai C D … és Z osztályú akciófilmet néznek a jogszabályok helyett. Ott ahol személyazonosság megállapítása ennyi ideig tart és azt ilyen körülmények között végzik biztosan nem jogszerű, mert nincs indok rá, hogy az miért így teszik.

Ilyen nincs, amíg én nem állok ellen, velem szemben ilyen intézkedésnek nincs helye, milyen megelőzése ez egy támadásnak, mi alapozza meg azt a feltételezést, hogy megtámadják őket?
Nem élek olyan életkörülmények között, hogy velem szemben egy ilyen akciónak helye lenne, de ha egyszer mégis belekerülök egy ilyenbe bebizonyítanám, hogy eléggé jogszerűtlen egy ilyen intézkedés.

NINCS OLYAN JOGSZABÁLY AMI MEGENGEDNÉ VAGY LEHETŐSÉGET ADNA AZ INTÉZKEDŐ RENDŐRNEK, HOGY INTÉZKEDÉSE SORÁN ARCMÁSÁT ELFEDJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sőt ellenkező tartalmú alkotmánybírósági határozat van erről, hisz mi vagyunk a jó fiuk ki a fasztól kellene félni, senkitől ez egy idióta, büdös baromság, ami szintén filmekből ered és semmilyen jogszabályi alapja nincs.

Kriszti26 # 2008.07.21. 06:20

Te Hahop, ki a fene ez a Papp Karcsi? Azt látom, hogy nagyon nem szereted :-) Én még nem hallottam róla .. Hát nem arról volt, szó, hogy megszűnik a REBISZ? Vagy létezik még? Nem vagyok felkészült úgy tűnik. Kriszti

hahop1 # 2008.07.19. 19:46

http://www.frsz.hu/…egatirat.pdf

Papkaresz ehhez mit szól, esetleg tudnál egy tényfeltárót írni mai is. Hisz ma mér nem a nyugodt Székesfehérváron székelsz, ma már te vagy az aki tud intézkedni, mond Karesz miért nem tetted meg azt amit másnál kifogásoltál.

Sokan azt hiszik, hogy az páncélos osztag az a BRFK de nem, az REBISZ, Készenléti rendőrség, Forradalmi rendőri ezred, stb. nem tudom követni mikor hogy hívják az egységet a KISZ titkárok.

Mond miért nem szólasz meg!!!!!!!!!!!!!!!

Legalább a sajtóban, hogy hát igen mikor rám került a sor nekem sem sikerült csak a pofám volt nagy!!!

balek_a_legnagyobb # 2007.09.18. 22:56

szerintem azert toroltek mert ez itt a jogiforum, nem egy politikai vitaforum.
Hol van itt a jogi kerdes? ez nem a csevej.hu
Probalj a megfelelo forumon hangot adni problemaidnak, asszem a rendorseg.hu oldalon is van forum, es ott meg eszre is vehetik az illetekesek.

hahop1 # 2007.07.19. 18:14

Tisztelt moderátor nem tudom, hogy korábbi Papkarcsi vitaindítót miért törölted de most megismételném.

Tehát Papp Károly Úrnak a REBISZ jelenlegi parancsnokának jelentéséről, a 2006. október 23-án bekövetkezett eseményekről leírt jelentésével kapcsolatban szeretnék írni.

A lényeg, hogy a jelentés a luzerség netovábja értelmetlen nem kivitelezhető és a gyakorlattól rendkívül távol álló megállapításokat tesz.

Na de lásd itt van a Meleg büszkeség (azaz Buzifelvonulás) biztosítása. Mielőtt valaki közölné, hogy az a BRFK csinálta közlöm ez nem igaz. A REBISZ parancsnoka aki nem más mint Papkarcsi valószínűleg nem tudta alkalmazni a saját maga által meghatározott magas szintű papíron nagyon könnyen , de a gyakorlatban nagyon nehezen megvalósítható elvárásait. Lám, lám Papkarcsinak sem megy de a sajtó meg sem szólalt kivéve az Emnesztit. Na most akkor kérdem én nem megy Karesznak amit másnál látott, észrevett, feltárt, kielemzett pedig itt nem a rendőrnek kellet a rendbontóval összecsapni, hanem két jól elkülöníthető csoportot kellet volna távol tartani és rendbontást megakadályozni, de ez minden ellenkező híreszteléssel szemben sem sikerül. Felelőség nélkül fikázni én is tudok most is ezt teszem nagyon könnyű, csak azt szeretném, ha Karesz ezt elismerné és esetlen lemondana, mert hát sajna neki sem megy én ezt látom remélem ő is látja, legalább olyan kritikus lehetne magával mint másokkal.