kiderült, hogy egy állorvos kezelt


Dr.Attika # 2008.02.07. 15:03

Ez tényleg hihetetlen. Valaki felvesz egy fehér köppenyt és kezel nőket mellrákra egy egészségügyi intézményben.

matthiasi # 2008.02.07. 14:29

Mi itt a probléma ?

2012 -ben a sorok már 2017 -ig fonak érni, az ellátást mindenki meg fogja kapni - ha fizet - a még nemlétező ellátási csomagban - benne lesz az első ránézés - az is ellátás
  • a sorolás, ahol még túl optimista is voltam - a többiért természetesen fizetni kell.
Sok mindenről megy a duma - csak arról nem mi van a kosárban - akarom mondani az ellátási csomagban. Egyébként mikor leszázalékoltak - nem mondták, hogy kell kenés - na a hála pénz - csak azt hangoztatták, tudnak olyan diagnózist adni amivel sima az ügy - akkor már három éve kórházlakó voltam. Háromszor vagy négyszer megismételték, mire rájöttem (nehéz volt a felfogásom - nem értettem a testbeszédet ) az egyhavi táppénzem elég nekik.

Vagy álorvosok helyett majd csinos pizér orvosok lesznek. Ha az 'ángliusoknak' jó a magyari, elégedjünk meg mi apizérrel , vagy a 2018 -as sorra kerüléssel.
Ki van ez találva !!

Gaius # 2008.02.07. 14:09

Elsőre állatorvost olvastam, de rájöttem, hogy álorvos.

Ismerni kellene a részleteket. Mit keresett ott ez az álorvos, hogyan juthatott betegek közé, hol hibázott az Intézet stb...

bigdady # 2008.02.07. 14:01

na ne má. Létezik ilyen? Vizitdíjat is fizettél? Milyen osztályra jártál? Nem vette észre senki?

Ollek # 2008.02.07. 12:02

2007. májusában beutaltak az Onkológiai Intézetbe, mellrák gyanujával. Ma kiderült, hogy több mint háromnegyed évig egy állorvoshoz jártam az intézetbe, aki mindig fehér köppenyben fogadott, kezelt, gyógyszereket kaptam tőle. Kiderült az intézetben, hogy hamis zárójelentést írt nekem. Én viszont eljártam a munkahelyemről abban a hiszemben, hogy kezelésre járok. a munkáltatom most lépéseket akar tenni ellenem. Mit csináljak?