ittas vezetés


Panda 2 # 2008.02.12. 11:38

Sziasztok!

Kérek valakit segítsen eligazodni.A múlt hét folyamán baráti társaságban italoztunk,egy ismerösöm totál részegen nagy motorjával haza akart indulni,mivel sajnálatos modon én így már vesztettem el barátomat ezt nem engedtem meg neki-vita alakult ki így szó szót követve mérgemben beültettem az autóba,hogy hazaszállítsam.....megfogtak,szonda,elöállítottak...tárgyalás is megvolt a napokban.
Egy dolgot nem értek,bevonták 1 évre a B kategóriámat,de csak azt,mivel a munkám végzéséhez B+E-re van szügségem.Akkor én milyen formában közlekedhetek?Minden hová húznom kellene az utánfutót????De csak B-vel húzhatom az E-t.De a B+e magába foglalja a személygk.t.is.
Kérem valaki írjon aki ezt átlátja jobban!Egy oktató ismerösömet már kérdeztem,ö kinevette mivel szerinte ez ellentmondásos nagyon.Segístéget megköszönném!

Traffic # 2008.02.08. 16:20

T. heureka!

Utánképzésen kell részt venni. Nem lehet kevesebb, mint 1 év.
Tárgyalás esetén lehet más az ítélet, de hogy mi is lehetne az, nem tudom...

heureka # 2008.02.08. 09:25

A Bíróságtól kaptam határozatot és jogsimat el vették 1évre, pénzbüntetést nem kaptam.Ittasan vezettem és az alkoholszintem 0.54 mg/l volt.Kérdezném hogy újra kell e vizsgáznom és az mit jelent, valamint hogyha tárgyalást kérek akkor kaphatok e más ítéletet?Lehet e kevesebb az 1év.köszönöm