Új bíró kérése


bufurcka # 2018.06.29. 18:25

Nem kimondottan ehhez a témához tartozik de szeretném megkérdezni esetleg az lehet e kizáró ok a bíró felé hogy az egyik vádlottnak biztosítja hogy a másik ne hallja a vallomását,addig ki küldi a teremből. A másik vádlottnak meg előtte kell a vallomását elmondania.Elég kellemetlen ügybe kerültem mert a kirendelt védőmet megkérték mondjon le.Bár ezt sem értettem mert ha igazak a tények akkor a kizárását kellet volna kérni mivel a vallomások dátuma és az ő megbízási időpontja közt eltérés van de ő állította jelen volt a kihallgatásokon.Még egy kérdés lenne ha esetleg segítenének. A idézés elsőfokú tárgyalásra pecséttel aláírással és a információk felsorolásával hivatalos íratnak számít? Mert már másodjára van benne kiemelten védet tanú meghallgatása de levelemre azt közölték ez csak tévedés, elírás semmi ilyen nincs. De a 3.ik levélben is ott van megint.

Drszedlak # 2018.06.05. 11:48

Egyèbként mièrt ne önérzeteskedhetne?! Mèg mindig nem sz@ekupacokról,hanem emberekröl beszélünk.

Drszedlak # 2018.06.05. 11:47

A bíró meg ne sértegessen. Mediàt mièrt kellene hivni?
A kérelmedet pedig vitasd meg az ügyvédeddel, nem biztos,hogy jó pont lesz a tárgyalás kimenetelèt illetöen, bàr ez nem kellene ,hogy befolyásolja. A bíró ilyet viszont nem engedhetne meg maganak, de erre ugyan ki fogja figyelmeztetni?! Senki.

Kovács_Béla_Sándor # 2018.06.05. 11:40

A vádlott ne önérzeteskedjen.

Vérszállítás # 2018.06.05. 08:42

Véleményem szerint egy bíró sem engedhetné meg magának azt a viselkedést ami történt,és ezt érdekes módon kint a folyosón maga az ügyész jegyezte meg...

Rexor # 2018.06.05. 08:26

Nem igazán bölcs dolog amire készülsz, de beszéld meg az ügyvédeddel.

Vérszállítás # 2018.06.05. 08:23

Jó napot mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne,hogy ha a tárgyalás alatt a bíró rám nézve megalázó megjegyzéseket tesz,lehet másik bírót kérni?Például "bambán mered maga elé...."illetve "Édesanyja hogy nevelte...."kijelentések voltak.
Úgy érzem,hogy nem várhatok részéről pártatlan ítéletet,ezért szeretnék másik bírót.

Másik kérdés:Médiát lehet-e tárgyalásra hívni,ha igen kell-e hozzá valakitől engedélyt kérni?

Köszönöm a segítséget.