kirendelt védő


bufurcka # 2018.10.02. 15:28

Tisztelt Paxia!

Mivel az ügyemben 3 esetben is módosították a vádat ezért mondtam nincs is olyan bizonyíték. Mint kiderült kiemelten védet tanú sincs az ügyemben csak véletlenül ez is benne volt a gépben és így lett kinyomtatva.A kirendelt védőm azt javasolta írjak kérvényt és majd megtudom. Választ sem kaptam. A megbízott védőm meg 2 nap alatt megtudta nincs kiemelt tanú és olyan bizonyíték sincs ami miatt súlyosbítás megállná a jogi alapot. Ezt a ügyész is vissza vonta a legutóbbi tárgyaláson. Mellesleg én elismertem vallomásomban a bűncselekményt és utána 1,5 évvel lett súlyosabb valahogy a nyomozás lezárása és a vádemelés után. De hiába próbáltam kérvényben kérni a bizonyítékok, vallomások megismerésének a lehetőségét semmilyen választ nem kaptam.

paxia # 2018.09.30. 14:38

"Tapasztalatból beszélek én elkövettem egy súlyos bűncselekményt a kirendelt védőm szerint ez 10-20 év"

Nincs bizonyíték? Most vallottad be!
(Az a mázlid, hogy nem tettél ki egy vesszőt.)

bufurcka # 2018.09.14. 07:33

Ne értsen félre nem kérdőjelezem meg minden kirendelt védő tisztességét. DE az első miatt több százezres kár ért, semmilyen felvilágosítást nem kaptam az ügyemben közel 16 hónapig azt mondta csak a tárgyaláson tud érdemben védeni,kiállni mellettem. A tárgyalás előtt meg közölte itt már nincs mit tenni. Többször is kértem itt tanácsot mert a kirendelt ügyvédem nem ért rá, vagy válaszra sem méltatott.Mindenki azt tanácsolta beszéljek az ügyvédemmel,idő kell a felkészüléshez a tárgyalásra. DE a kirendelt védő szerint meg elég 5-10 perccel a tárgyalás előtt beszélnünk,még azt se vette észre házi őrizetben vagyok nem tudok csak úgy bemenni hozzá. Igen sajnos a pénz nagyon fontos nekem is 18 hónapba telet mire meg tudtam oldani,kölcsönnel, otthoni munkával.De a megbízott védőm 3 nap alatt elérte megindokolják miért is kértek súlyosbítást?Hogy lehet kiemelten védet tanú az ügyemben? Ami kiderült nincs is,sikerült neki a költségmentességre beadni egy kérvényt. Vissza szerezni amiket 20 hónapja lefoglaltak műszaki dolgokat. Sajnos az én ügyemben is éveket fogok kapni és a kirendelt védőt is ki kell fizessem még ha nem is csinált semmit akkor is. Mert ez a törvény.

Drszedlak # 2018.09.14. 04:46

Nem. Arra reagáltam,hogybufurcka irja,hogy senki se sajnálja a pénzt és legyen bátor ügyvédet fogadni. Hogyan,ha nincs miböl? Egyébként sok kirendelt védö rendesen vegzi a dolgát.

alfateam # 2018.09.13. 20:59

igazságszolgáltatás és akinek nincs pénze az nem veszi igénybe a szolgáltatást, így gondolod Drszedlak?

Drszedlak # 2018.09.13. 13:53

Akinek nincs rá pénze az hiaba mer bátor lenni, nem fog tudni ügyvedet megbízni.

bufurcka # 2018.09.12. 19:10

Tisztában kell lenni néhány dologgal. A kirendelt védőt a nyomozó szerv rendelte ki eddig. Ne legyen kétségünk kinek az érdekeit védték hisz ha akadályt képeztek az ügy gyors lemenetele irányában nem volt több megbízás számukra.Tapasztalatból beszélek a kirendelt védő eddig egy kérvényt,beadványt nem adott be.Eddig a Btk szerint akár szabadon lehetett választani ügyvédet ez megszűnt,de nem is reklámozták.Sikerült egy megbízott védőt találnom és csodák csodája kiderült több eljárási hiba is van az ügyemben.Sajnos semmi nincs ingyen és ha büntető ügyben vagy érintet fogadj fel valakit. Gondold át hány évet kaphatsz és ez alatt mennyit kereshetsz de hidd el senki nem tesz ingyen érted semmit. Ne várd valaki segítsen mert az nem biztos hogy meg fog történni.Tegyél magadért valamit ne várd a csodát. Tapasztalatból beszélek én elkövettem egy súlyos bűncselekményt a kirendelt védőm szerint ez 10-20 év és most hogy van megbízott védőm kiderül nincs is ilyen bizonyíték ellenem.Szabálytalan volt egy csomó eljárás.Ez a te életed költs rá mert senki nem fog ne hagyd magad.Mert aki az államnak dolgozik annak az a érdeke ez fent is maradjon.Ez egy kemény világ ne hagyd magad küzdj tegyél valamit.Merj bátor lenni kérdezd meg mi lesz mi lehet.Ha nem tetszik a válasz keres másik ügyvédet, mert ez a te életed.