szakértői díj megfizetése


Főlökött # 2008.05.21. 16:15

Tisztelettel

Olvasatomban nem kell semit megelőlegezni, mivel a 2. szakértői vélemény is elkészült. Nincs előlegezésről szó, csak vélelmezem költség megtérítéséről.

Ha a 2. nekünk adott igazat, akkor nem értem a végzést. Ha az első a második gyökeres ellentéte, akkor természetesen meg kell fellebbezni villám gyorsan, határidőn belül !!!!!! Ha nincs változás az első és a második között, akkor nincs nagyon mit tenni. Mi kértük az új szakértőt, mi is álljuk a költségeket.

Igen korlátozott az info van az ügyben, úgyhogy villám gyors válaszom ez lenne.

-----------------
  • Lökött
gnastas # 2008.05.19. 17:18

Közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt indult per ellenem, mivel az első szakértői vélemény nem vizsgálta érdemben az általam előadott tényeket. Új szakértő kirendelését kértem a bíróságtól, ami meg is történt. Az új szakértő megállapította, hogy az általam előadottak nem cáfolhatóak, tehát történhetett úgy, ahogy én előadtam. A döntést úgyis a bíróság fogja meghozni, tehát az ügyről csak annyit, hogy a kijelölt gyalogátkelőhelyen egy autós nekiment a munkaeszközömnek, ami sérüléseket okozott a kocsiján.

A Fő kérdésem azonban az:
A Bíróság végzéssel kötelezett arra, hogy 8 napon belül fizessem meg a szakértői díjat. A végzés ellen fellebbezhetek, de ha jól értem csak az összeget vitathatom. Mit tehetek, hogy ne kelljen megelőlegeznem a szakértő költségét.

Ha lényeges részletezem jobban is, de egyenlőre csak ennyit tartottam fontosnak Köszönöm a választ előre is.