parkolóhelyről kiállás


monalisa1 # 2008.10.31. 13:27

Azt nem írtad, hogy orral előre vagy fenékkel hátra akartál-e kiállni - nem mindegy. Ha orral előre akkor mindenképpen kellett (volna) látnod, ha tolatva akkor meg eleve nem vetted észre... Sajnos akár az egyik akár a másik, nem voltál kellően figyelmes.

Azt hogy ő "gyorsan" jött egyrészt ezt csak te mondod, másrészt amúgy is közömbös - a kiállással elálltad az ő szabad útját oszt bummm.

Ha sokallod a pénzbüntetést kérheted a mérséklést, egyuttal hívatkozva a több évtizedes balesetmentes eddigi közelekedési "előéletedre". (De legalább is a részletfizetés lehetőségét biztosan megadják - igaz ezt is kérni kell.)

Monalisa
laikus hozzászóló

Márti55 # 2008.10.31. 12:32

Szia!
Röviden:07.03-án parkolóhelyről álltam ki, /index,tükörbe nézés/ semmi nem jött, félig kint voltam,amikor belém jött egy Pergio.Kb:12 méterre állt meg, de a rendőr érkezése előtt beállt egy parkolóba.10.14-i dátummal ma kaptam meg a 60.000,- Ft-os büntetést és 5 hibapontot.21 éve balesetmentesen vezetek.A megengedettnél jóval gyorsabban jött és ahol én kiálltam a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető felfestés van.Érdemes fellebbeznem? Köszi a segítséget.