Eltünt feljelentés


Főlökött # 2008.11.25. 13:02

Tisztelettel

Nem hinném, de lehetséges, a mai világban, minden.......

Nyomozás 2 hó mely hoszzabítató, vagy feljelentés kiegészítést rendelnek el. Egyikről sem kaptunk semmilyen határozatot ?

Akkor panaszt tehetünk az illetékes hatóságnál, vagy az ügyészségnél, a beadott feljelentésünk el nem bírálása végett. Nem hinném, hogy nem rendelték el az eljárást, bármilyet is.

Az eredeti átvétellel rendelkező feljelentést ne adjuk ki a kezünkből, csak annak másolatával kezdjük a panasztevést....!!!!!!!

-------------------
  • Lökött
kismukk # 2008.11.21. 03:16

Vidd magaddal, de az eredetit ne add ki a kezedből!
még szükség lehet rá...
Hanem, előtte készits egy másolatot, amit ott hagyhatsz ügyészségen.

Kacsa1111 # 2008.11.18. 13:50

az érkeztetés jó húzás volt, ügyészségre "vidd magaddal".


Kacsa11

Kovács_Béla_Sándor # 2008.11.18. 13:44

Tegyél panaszt az ügyészségen. (Fellebbezni nem tudsz, hiszen nincs semmiféle határozat.)

cipra # 2008.11.18. 12:52

Azt elfelejtettem megírni, hogy két példányban készült a feljelentés. Az egyik példányt pecséttel, szignoval és dátummal az ügyeletessel átvetettem. Ez a példány nálam van, tehát tudom bizonyítani, hogy akkor, ott és annak leadtam.

cipra # 2008.11.18. 12:50

Létezik olyan, hogy egy feljelentés eltünik?

Zaklatás és könnyű testisértés miatt tettem feljelentést két személy ellen. A rendőri intézkedésről nem találtak írásos nyomot, a beadott feljelentésemet sem találták meg. A segédhivatalban valamit találtak, de ideiglenes iktatószám után lekerült az irattárba, senkihez nem jutott el a feljelentésem.

Hogy is van ez?
Létezik még olyan - aki fel lett jelentve kerek perec megmondta, hogy neki megvan a megfelelő összeköttetése a rendőrségen is ahhoz - , hogy az ügyből semmi ne legyen és még én fogom megütni a bokámat!?

Mit csináljak, mi a menete egy büntetőeljárásnak, hogyan kerül a bíróságra az ügyem, ki bírálja el, hogy tovább küldik-e vagy sem, lehet-e ez ellen fellebbezni, illetve mit lehet tenni?

Köszönettel:
C