tházi k.k. azt csinál amit akar?


osmi # 2009.02.12. 17:26

Kösz, már megtettem tavaly ápr. -ban és tegnap kapott 15 napot az elszámolásra ill., ha nem tud a kamatos visszafizetésre.Szerintem, mint halottnak a csók.
üdv.:osmi

Iucundus # 2009.02.12. 17:19

Fizetési meghagyás előtt felszólítanám a kk-t, hogy fizesse vissza az általa megadott számlára áltatad befizetett, továbbá a "nevesítetlen" összeget.


Ddr

osmi # 2009.02.12. 17:01

Kösz! Sajnos nem fél, hanem majdnem egész milla. Általa megadott számlára fizettem az általa megadott összeget /írásban van/ Egy kisebb részét sajnos nem tudom ilyen könnyen bizonyítani, mert az a másfél évig a k.k. által kiadott "fűtésszámlákban" rejtőzik "nevesitetlenül".
üdv.:osmi

Pjotr # 2009.02.12. 16:09

Ha elutasította a rendőrség, akkor a pénz valószínűleg megvan.
Ekkor jön amit Iucundus ajánlott.

Iucundus # 2009.02.12. 15:57

Fizetési meghagyás a teljes összegre.
Neked a "félmilla" átadását kell bizonyítanod, majd jöhet a kk elszámolása. Ekkor csökkented a pertárgy értékét azon összeggel, mely elszámolását elfogadod.
Az "félmilla" átadását mivel igazolod?


Ddr

osmi # 2009.02.12. 15:10

Panelfel.kapcsán k.k.előírja, hogy lakás eladásnál le kell tenni nagy összeget. Ezt teljesítem kényszerüségből2007. decemberében.Azóta kltszer felszólítottam, hogy számoljon el, hogy mire a közel egy milla. Válasz semmi. Hitelező bank tájékoztat, hogy velem nem áll jogviszonyban, csak a tházzal /jogos/, de
előtörlesztés nem történt a tház részéről. Gondolat; hova lett a pénz, ergo feljelentés a rendőrségen k.k. ellen csalás, sikkasztás, avagy hűtlen ill. hanyag kezelés miatt, majd eldöntik. Válasz 4 hónap elteltével: a k.k. azt csinál amit akar.Tehát, ha nem adja ki, hogy mire szedte be a pénzt mozdulni sem tudok, a kiadásra pedig senki és semmi nem kölezheti. Létezik ez? A Számviteli Tv.nem tartalmaz valami idevágót, vagy az APEH nem folytathat valami vizsgálatot?
Kérem és köszönöm az ötleteket,ha vannak !
Üdv.:osmi