Életem végéig tartó zaklatás???


verde # 2009.04.05. 11:11

Amíg tanúként kezelnek nem tehetek, és bár megnevezett voltam a feljelentő által, pontosan a hamis vád miatt azt mondják ismeretlen tettes ellen tette a feljelentést, rám csak utalt, igaz, a feljelentő lakhelye szerint másik városi rendőrséghez tartozna, de mivel a gyanusított, én, ebben a városban él, hát itt tette meg. Akkor most tanú vagy gyanúsított???
Tanúnál lehet házkutatni?
Nem kellett volna velem közölniük, hogy mikor törölték állítólag? És hogy mi alapján gyanakszik rám?
És ha én bizonyítani tudtam, tudom, hogy a moderátor törölte, amiről őt is értesítették, tehát tisztában volt vele ki és miért törölte jogszerűen, ergo, csak koholta a vádat, akkor még is csak hamis vád ez, nem????
Miért akarja annyira a rendőr, hogy ne legyen hamis vád?
Csak úgy kohol valaki egy vádat, hogy szivasson egy másikat, a rendőrség meg, mert ez a dolga, kiteszi ilyen kellemetlen procedúráknak????
Akár minden héten megteheti ezt velem????

ObudaFan # 2009.04.02. 18:01

Igen, tegyél feljelentést.

verde # 2009.04.02. 14:18

Kedves Hozzáértők!

Egy illető – büntető eljárás folyik ellene zaklatásom, fenyegetésem és garázdaság miatt – cserébe kompromitáló képet rakott fel rólam a saját iwiwes adatlapjára. Először kértem üzenetben kértem, hogy vegye le, majd jelentettem a portál moderátorának, aki először felszólította annak eltávolítására, majd, miután ennek nem tett eleget, törölték a regisztrációját. Ezekről az intézkedésekrők emailben engem is értesített a moderátor.
Az illető ezután feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, adatlap feltörése és törlése miatt, engem pedig megjelölt lehetséges elkövetőnek.
A rendőrségre tanúként idéztek be, vittem a kinyomtatott moderátori leveleket, és elmondtam azt, ami történt. A jegyzőkönyv felvétele után azonnal házkutatást rendeltek el, 2 rendőr és egy informatikus megvizsgálta a számítógépeket, miután nem találtak egy szekrényben sem másik gépet, és megállapították, hogy nincs rajta kódtörő, illetve, hogy nem léptem be az illető iwiwes lapjára a gépről.
Állítólag lekérték az infót az iwiwtől is, aki elmondta, hogy annyit tud, törölve lett az illető, de többet nem, mert csak 6 napig őrzik meg az infókat, utána max. az utolsó bejelentkezés, vagy törlés dátumát tudják.
Viszont nekem a levelezési rendszeremben is, és nyomtatott formában is megvan a moderátor által történt törlést bizonyító értesítés.
Ami egyébként a feljelentőnek is meg kell legyen.
Ha csak tanúnak idéznek be, miért forgatják fel a lakásomat?
Az iwiw megteheti, hogy mossa kezeit?
A levelezési rendszerből igazolhatóan visszakereshető az értesítés forrása, nem?
A házkutatás ellen panasszal éltem, és talán hamis vádaskodást is jelentenem kellene.
Vajon van értelme?