BKV TÚLKAPÁS - E VAGY SEM???


ObudaFan # 2009.10.19. 10:24

Egyéves elévülési idő tényleg létezik, de azt minden írásos felszólítás megszakítja. A többi kérdésre a választ az iratok ismerete nélkül aligha tudja bárki megmondani.

laci20 # 2009.10.19. 09:59

Hello

Felkeresett a kovács sebestyén űgyvédi iroda,hogy tartozomaz űgyfelének (BKV)nak 212 730ft-al.Bementem és megállapodtunk 2008.09.04-én a részlet fizetésről.Mivel hogy tanulo vagyok ezért akadtak gondok a fizettéssel kapcsolatban,nyáron elmetem dolgozni mondván kifizetem a kárukat.Demikor már felkerestem őket azt mondták őkmár lezárták az űgyet de mennjekbe az akácfa utcába ott beszéljek az illetékessel.Egy hétrerá bemmentem és mondjanekem a hölgy hogy nekem nem százvalahányezer a tartozásom hanem még ugyan enyí!!!illetve néztem az összesítőtt a bűntetésekről és szemetszúrt az hogy nekem volt állítolag rednőrségi jegyzőkőnyv!!Hozzá kell tenem mikor megjelent az ellenőr vagy leszáltam vagy megbűntetett de rendőr sose volt .Kérdésem az lenne jogosan követeli rajtam a BKV a maradék fenállo összeget??Nem történt mulasztás,egyből kikeletvolna tenijűk az összes tartozásomat!!Nem pedig útolag!
Illetve mit jelent a rendőrségi jegyző könyv ebben az esetben .Nem lehet hogy túlkapás tőrtént én ezt igazoltatásnak fogom fől.
Tényleg létezik az egyéves elévűlésssi idő??

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSSZÖNÖM!!!!!!!!!