Házasságon belüli erőszak, bántalmazás


sió # 2010.04.17. 22:35

Dr.Attika # e-mail 2010.04.17. 11:38

Mint elszenvedő férfi ezt meg tudom erősíteni.
110 kg, 15 év küzdősport. A feleségem, /remélem már nem sokáig!/, 60 kg. A házasévek alatt 3 szor bántalmazott, sose tettem feljelentést, /én marha!/, legutóbb pár hete, tanú előtt. Ekkor sem ütöttem vissza viszont feljelentettem.

  • kiröhögött a feljelentést felvevő rendőr, akivel történetesen együtt judóztunk 6 évig.
  • kiröhögött az orvos a korházban, először el sem hitte lévén az is volt vagy 65 kg.
  • a bíróság inkább nekem rótta fel, mint végzéséből kiderül, sőt szankcionált hogy bizonyítékot gyűjtök! /ergo=provokálok!/ mer egy nő csak nem verekszik!

Most kérdem én mindezek után. Megüt, visszaütök. Tuti eltörik az álkapcsa meg, 6 foga bánja. Kit b……nak meg? Engem. Már régen felnégyeltek volna, a maradékot meg idomított cápákkal zabáltatták volna fel!
Konklúzió. Még egyszer nem tennék feljelentést.

UGYANIS EBBEN AZ ORSZÁGBAN EZ MAX ENGEM ÉRDEKEL.
/meg remélem a másodfokot./

blade # 2010.04.17. 22:07

Én most ahogy olvasom a törvény max 6hónapot ir biróság által! nem 3 év!
Azért ne legyünk ennyire morbidak!
1-2 pofon azt 3 év eltiltás mert az asszony azt mondta??!! Persze! És a biró meg el is hiszi!:)))
Ez itt nem Amerika!!!

A biróság nem dönt csak úgy "bemondásra" a habokra!
Nyilván az asszonynak bizonyitania kell a vádakat.
pl: Rendőri kiszállás, látlelet, illetve szomszédok, gyerekek, hozzátartozók tanuvalomásaival, hogy a "cirkusz" állandó és tarthatatlan vagy többször megtörtént!
Nem tartom valószinűnek, hogy megalapozott és bizonyitott vádak hiányában távolságtartást szabjanak ki évekre!

A te verziód alapján végülis minden rosszakarómat feljelenthetem, hogy agyonütött! Meg kérek egy ismerősömet, üssön be egy párat, hogy nyolc napon túl gyógyuljon, és másnap feljelentem azt az embert akit akarok, és már fogdán ül a páciens. Ripsz ropsz elitélik sulyos testi sértésért...
Na ez a való életben nem igy működik!!!!
Amerikában lehet, itt nem! :))

Biztos hogy van valóság alapja annak amit irsz....
de úgyvélem itt Magyarországon ez extrém, és remélem az is marad. Azért nálunk az anyagilag tehetősebb férjek, kicsit dörzsöltebbek mint a nők! :)

monalisa1 # 2010.04.17. 20:57

Azt jól írtad, hogy pár pofon elszenvedése (...) és könnyen megvan a ház...

Én a dolgot így még nem is gondoltam át, pedig a való életből az általad felhozott példa.

Szóval hogy ki is kezdte?! (Legtöbbször a "vétlen" nő, mert a férjnek egy idő után elege van az állandó cirkuszolásból.)

És az is igaz, hogy egy problémás ingatlant csak "félpénzért" lehet eladni, de még úgy sem könnyen.

Üdv.

justizmord # 2010.04.17. 20:27

Szia Monalisa

Igen, igen, tulajdonképpen igazad van, de azért tudod te is, hogy lakottan talán az igazi ár negyedéért adhatja el, ha meg ráadásul egy lakott ingatlan tulajdonának a felét akarja eladni, azt senki nem veszi meg, mert osztozni kellene a másik tulajdonossal, meg még a lakóval is.

Amúgy most meg én értek egyet a többi általad elmondottal.


Iniuria non excusat iniuriam

monalisa1 # 2010.04.17. 20:20

Ha a ház a férj házasság előtti különvagyona volt, akkor is eladhatja, bár a bentlakó ex-et a vevő "megörökli" - csínáljon vele amit tud.

monalisa1 # 2010.04.17. 20:17

justizmord, bocs, de a férj már miért ne adhatná el a házrészét?! A lakáshasználattól tiltják el és nem a tulajdonjog szabad gyakorlásától., indítson közös tulajdon megszüntetési pert és 1-2 év múlva a bírósági itélet alapján elárverezik az ingatlant.

Tehát nem kell a nő közelébe menni, elég ügyvédet megbízni.

Ha azonban van közös kisgyerek akkor apuka a srác 18. életévének betöltéséig sajna helybenjár...

A többi leírttal azonosulok.

justizmord # 2010.04.17. 17:37

Asszem nem kicsit vagy szélsőséges :)))

Itt nem pofonokról van szó… hanem komoly testi lelki fenyitésről!

Te nem érted. TELJESEN HELYESNEK TARTOM? AMI A CÉLOD, HOGY A SÚLYOS BÁNTALMAZÓKAT MEGBÜNTESSÉK. Csakhogy ezzel a törvénnyel nem azokat fogják megbüntetni, és ezt nem akarod megérteni. Ezzel a törvénnyel az 1 pofonos férfiakat fogják megbüntetni.

Kicsit abszurd amiket irsz. De ha ez igy is van, abban az országban, akkor nem csak a törvénnyel van a gond hanem a birói gyakorlattal!

Nem. A törvény szinte pont az, mint ez az általad olyannyira imádott távoltartási tö9rvény. Az emberek nem buták, van eszük, még a nőknek is, és ki tudják számolni, mekkora fáradságba kerül egy pofon hazudásával házat szerezni. Mennyivel könnyebb, mint 30 év munkájával. Értsed meg. Ha eből gyakorlat lesz, hogy távoltartás, és rájönnek, hogy akkor ők most ingyen szereztek egy házat, akkor a női újságok történeteit mint egy szivacs magukba szívják, ez ilyen történettel kapott távoltartást, ez olyan történettel, és megpróbálják majd megvalósítani, mert nekik is kell egy könnyen megszerezthető ház. Igen ám, de a férfiak nem azért dolgoztak egész éáletükben, hogy odaadják a házukat 1 perc alatt, így védekezni fognak, ahogyan csak tudnak, ás egy állóháború alakul ki, mert a nők azt hiszik olyan egyszerú megszerezni, a férfiak meg nbem akarják hagyni. Te mit gondsolsz, ott háény nőt nyírnak ki, ölnek meg konkrétan azok közül, akik teljesen kifosztottak egy férfit? Rengeteget. M?ert ez si a védekezésbe tartoizik a férfiak részéről. Na, öngól.

A törvény alkalmazóival… (kicsit morbid egy pofon és ugrik a ház szisztáma:))

Hát akkor gondold végig, mert a törvény, a rendszer ezt mondja. Okés. Figyelj. Házasok vagyunk. Te meg én. Én vagyok a nő. Van egy új faszim, de nincs háza. Mit fogfok csináélni? Azt hogy aszondom, hogy megvertél. Akár tényleg kiprovokálom. Nem igaz, hogy ha akarlak, nem tudlak annayira feldühíteni, hogy megüss. És, utána feljelentelek. Egy hét gyógyulgatrás megéri, hogfy téged kipateroljanak, mert verekedős vagy, és jöhet a házba az új faszim. Aztán majd elérem, megint ügyes trükkel, hogy megszegjed a távoltartást, ami miatt újabb büntetést kapsz, meghosszabbítják a 3 év távoltartásodat, mert újabb bűnbe estél, mert kiügyeskedtem, hogy közel gyere, és 30 évig nem jutsz a vagyonodhoz, és soha többé nem látod a gyerekedet. Ide vezet, ott ez van.

Amugy meg az iylen „félre értések“ és pénzügyi/vagyoni spekulációk elkerülése végett találták ki a házassági szerződést! Ennyi és nem lesz kifosztás :)
Hogy a túróban nem? Hivatalosan nem kapja meg a házat, hivatalosan a tiéd marad, csak el leszel távolságtartva a házadból, és nem mehetsz a közelébe, van ugyan papíron egy házad, csak soha nem léphetsz be az ajtaján, nem adhatod el, nem használhatod, olyan mintha nem is lenne. Mit csinálsz a házassági szerződéseddel? Mindenki elismeri, hogy a tiéd, csak soha többé nem használhatod, mert a nő lakik otzt, te meg el leszel távolságtartva, és a hajléktalan szállón magadra raghatsz egy kitűzőt, hogy ja, amúhgy nekem van egy 200 négyzetméteres háézam, csak nem mehetek 1 km-es közelébe, de én gazdag vagyok. Na, ez a kitűző egész nap a melleden lehet a hajléktalan szállón.


Iniuria non excusat iniuriam

blade # 2010.04.17. 17:25

Asszem nem kicsit vagy szélsőséges :)))

Itt nem pofonokról van szó... hanem komoly testi lelki fenyitésről! Kicsit abszurd amiket irsz. De ha ez igy is van, abban az országban, akkor nem csak a törvénnyel van a gond hanem a birói gyakorlattal! A törvény alkalmazóival... (kicsit morbid egy pofon és ugrik a ház szisztáma:))
Amugy meg az iylen "félre értések" és pénzügyi/vagyoni spekulációk elkerülése végett találták ki a házassági szerződést! Ennyi és nem lesz kifosztás :)

justizmord # 2010.04.17. 16:34

Már elnézést méllyen tisztelt „justizmord“!
De azt hiszem nem ez volt a kérdés!

A kérdésed meg lrtt válaszolva, hogy tehát melyik az a jogszabály, a jogászok megadták. A beírásom nem miattad és nem téged kritizálva született, a jogszabályt kritzálta.

Eléggé kifakadtál, gondolom meg van rá az okod…
Meg. Éltem olyan külföldi országban, ahol ezek már nem új jogszabályok, hanem 30 lve tart ez az őrület, és látom, hová vezetett OTT, és ki tudom számolni, hogy nálunk is ez lesz. Ott a pénzcsinálás egyik legfontosabb formája, a férfiak kifosztásának legfontosabb formája, arra specializálódnak nők, hogy felszedessék magukat gazdag vagy jobb módú férfiakkal, és egy hónapon belül kirakatják a házukból, mert állítólag kapott egy pofont.

De talán annyit elárulnék, hogy én pont egy ilyen családban nőttem fel, amiben nagyon is elhatalmasodtak ezek a problémák egészen addig amig fel nem nőtem és gátat nem szabtam a dolgoknak!
Igy ebben felnőtt emberként (féfiként) abszolút nem osztom a véleményedet a témával kapcsolatban!

Mit gondosz, ezen jogszabály alapján mélgis hány nőt és hány férfit fognak elítélni???? Gondolod, hogy 5%-nál több lesz a nők elítélésének aránya? Mit gondolsz mi lesz a vége, ha egy nő besipákol a rendőrségre, hogy kapott egy pofont? Egy pofonért egy ház? Mert hogy a férfit el fogják onnan távolságtartani! Egy pofonért kap a nő egy házat? De legalábbis 3 évre kizárólagos használatra? És amikor lejár a három év, akkor kiprovokál majd megiont egy pofont? Vagy hazudik majd egyet?

Ne érts délre, a súlyos erőszakot én is elítéálem, csak te ott tévedsz, hogy azt hiszed, hogy ezt a törvényt arra fogják használni, és azokat fogják megszivatmni, és itt tévedsz. A célokkal egyetértek, csak ezen a törvbényen keresztül nem az fog történni. Nem fog csökkenni SEMENNYIVEL az erőszak, csak jázakat fognak ellopkodni a legaljasabb nők, a többi becsületes nő meg nem fog tudni férjhez menni.

Abban a külföldi orszuágban tudod mi folyik? A férfiak rettegnek a nők kifosztásától, pedig csak 5-10% foszt ki férfiakat, és az összes nő bűnhődik, mert nem veszik el őket feleségül. Nem merik. 8 év meg 10 év jegyben járások vannak, mert a férfiak tudják, a jyegyesség alatt a nők pedáloznak, nem mernek feljelenteni, nem mernek szívódni. FÉL MINDENKI MINDENKITŐL!!! Ide vezet ez a barom jogszabály!

Maradjunk akkor a „naiv“ alap esetben ami NEM
SZÉLSŐSÉGES! Vagyis egy átlag normál MAGYAR családban (mondjuk 2 kiskoru gyerekkel) ahol a feleség már VÁLNI AKAR! (ezer és egy ok miatt) A férj ezt nem tolerálja és foggal körömmel ragaszkodik hogy minden a „régiben“ maradjon, és ennek „megóvása“ érdekében bevet mindent pl: elöszőr,kezdetben szépszó „tejbe-vajba“ fürösztés majd ha ez nem válik be, jön a testi fenyités, kényszerítés, erőszak, zsarolás stb… és ezek utobbiak rendszeresek lesznek.

Ez szerintem egy képzelődés. Nem sok ilyen folyamat van. Sem szakirodalomban, sem statisztikában, sem újságokban nincsenek ilyen történetek. Hogy egy nőt azért vernek, mert el akar válni. Életszerűtlen, hiszen minden nap kimegy a nő, munkahelyre, elképzelhetetlen, hogy nem tud eljut5ni a szabadon mozgása során egy válóperes ügyvédhez. De, a jelenlegio, avagy ezt megelőző törvényi szabályozás előtt is súlyosan büntette a Btk a komoly bántalmazást, tehát eddig is el lehetett volna ítélni, ha eddig nem tették valami miatt (pl. a nő ki van szolgáltatva pénzügyileg), akkor ezután ezzel sem lesz. Viszont rengeteg szivatásra nyílik majd új lehetőség.

DE NEM KEVÉS IDŐ telik el mire kimondják a válást,és addig NEM KEVÉS fizikai, és lelki sérülésen esik át, a gyerekekkel együtt!

És most? Ezután majd? Ha 5 évig tart egy válás, akkor 5 évig a férfinak nem lkesz se lakásam sen a lakás feléért járó pénze? Az az ő lakása, az ő vagyona, az jár neki, az az övé. Te szt hiszed, hogy ezután majd kirakják a férfit és ő szépebn éhenhal 2 hónap után az utcá? Nme. Nem küld majd tartásdíjat, mert albérletre kell. Nem veszik feleségül a nmőket, nem csinálnak majd a fehér magyarok gyerekeket, mert félnek, hogy kiteszik a lakásból. (Ez van abban a külföldi országban.) A házasságkor nem merik a nevükön hagyni a lakást, ráírják nagymamára, úgy mennek bele a házasságba, ha véletlenül távolságtartás van, akkor nagymama PONT AZ ANYUKÁT ÉLS A GYEREKET KIRAKJA, mert ők ott csak albérlők a hülyeség rendszer és a szívódáés miatti védekezés miatt.

Hónapok telnek el mire jogilag rendeződik a válás,gyerek elhelyezés, és egy iylen helyzetben általában évek, mire a vagyont is sikerül megosztani. És itt jön valamelyest képbe az egymásra utaltság! Mert kialakulhat egy el lehetetlenült helyzet, amikor is nincs mód a szétköltözésre, anyagi illetve egyéb okok miatt.

És? Ezáltal több pénz lesz? Nincs pénz a megosztásra, ezért meg sem osztjuk, ellopjuk a férfitól, és mindent a nőnek ajándékozunk? Ezt komolyan gondolod? És ha veled csinálják meg? És ha a fiaddal? És ha pofont hazudik majd a nő? Veled is bármikor megtörténhetz majd, egyik percről a másikra hajléktaan vagy, mert valaki 1 darab pofont hazudik. A törvénynek EZ LESZ a következménye, és nem az erőszak megszűnése.

TV hiradóban megjelenő családok közötti erőszak a cigány családoknál mutatja be a TV. Ott is alkalmazni fogják? Hogy minden egyes pofon után távoltartás? Hol fogják elhelyezni őket? Vagy rájuk mejd nem vonatkozik, csak a többi emberre? Hogyan képzeled, legalább magadnak magyarázd meg, hogyan gondolod. Nem mindenkire egyformán fogalmazó türbvény? Vagy mindenki meg lesz bünteteve, komolyan gondolod, akiad egy pofont? És szerinted megszűnnek ettől a pofonok, avagy mindenki priuszos lesz, avagy minden 1000 pofont adóból azt az 5-öt büntetjük meg, akit nem szeretünk, mert irigyek vagyunk rá, avagy nincs elég összeköttetéáse?

Ilyenkor el kell adni a lakás/házat, ami még mindig rengeteg idő!!! Kérdezem én, addig hányszor kap az asszony, rosszab esetben a gyerekek is??????!!!!!

És? Nem tudom. És addig mi lesz a férfi lakása? Az utca? Ki fizeti ki 5 évre az albérletet? Havi 100 ezer forint, 5 millió albérletre? A nő kifizetiu, aki a lakásban marad, hiszen neki nem kell albérlet a férfinak meg igen? És ha a nő akar egy lakást elég lesz 2 hamis tanúval 1 pofont igazolnia? Avagy leitatja a férfit, bevallja, hogy 3x félrekúrt, kiprovokál egy pofont és van egy lakása? Mert ez fog történni, erre fogják használni a tö9rvényt. Nem arra, mint amire te reméled.

EZ AZ AMIRE MEGOLDÁST KELLEN„E TALÁLNI!!!!!!!!!!

Ja. Csak ez a törváény mindenre m,egoldás, csak erre az egyre nem.

Na kedves justizmord! Elárulom neked, hogy EZ AZ ALAPESET, és nem az amit te levezettél szélsőséges, rafináltkodáson alapuló, puccs hadművelet az asszony részéről.

Hát, naív vagy. Éltem olyan országban, ahol az ilyen törvények 20-30 lvesek, és ott már kialakult a "széáp új rendszer". És az van, amit elmondtam. Leht, hogy ma még nem ez a helyzet, de 5 év múlva már az lesz.

A végére szeretném nyomatékosítani mielőtt elmenne ez a topik más irányba, justizmord hozzászolásai miatt…Arra szerettem volna választ kapni, hogy a JELENLEGI törvények szerint, mi az eljárásmód az ehez hasonló ügyekben? Mit tehet a bántalmazott, illetve mi a bevetett rendőrségi/birói rendelkezés az ilyen ügyekben?!

Megvolt ez a válasz is, de nekem nem tetszik a jogszabály.


Iniuria non excusat iniuriam

blade # 2010.04.17. 16:00

Már elnézést méllyen tisztelt "justizmord"!
De azt hiszem nem ez volt a kérdés!

Eléggé kifakadtál, gondolom meg van rá az okod... De talán annyit elárulnék, hogy én pont egy ilyen családban nőttem fel, amiben nagyon is elhatalmasodtak ezek a problémák egészen addig amig fel nem nőtem és gátat nem szabtam a dolgoknak!
Igy ebben felnőtt emberként (féfiként) abszolút nem osztom a véleményedet a témával kapcsolatban!

Maradjunk akkor a "naiv" alap esetben ami NEM
SZÉLSŐSÉGES! Vagyis egy átlag normál MAGYAR családban (mondjuk 2 kiskoru gyerekkel) ahol a feleség már VÁLNI AKAR! (ezer és egy ok miatt) A férj ezt nem tolerálja és foggal körömmel ragaszkodik hogy minden a "régiben" maradjon, és ennek "megóvása" érdekében bevet mindent pl: elöszőr,kezdetben szépszó "tejbe-vajba" fürösztés majd ha ez nem válik be, jön a testi fenyités, kényszerítés, erőszak, zsarolás stb... és ezek utobbiak rendszeresek lesznek.
Nyilván a válás megtörténik papiron igy is ugy is ha a feleség elszánt... DE NEM KEVÉS IDŐ telik el mire kimondják a válást,és addig NEM KEVÉS fizikai, és lelki sérülésen esik át, a gyerekekkel együtt!
Hónapok telnek el mire jogilag rendeződik a válás,gyerek elhelyezés, és egy iylen helyzetben általában évek, mire a vagyont is sikerül megosztani. És itt jön valamelyest képbe az egymásra utaltság! Mert kialakulhat egy el lehetetlenült helyzet, amikor is nincs mód a szétköltözésre, anyagi illetve egyéb okok miatt.
Ilyenkor el kell adni a lakás/házat, ami még mindig rengeteg idő!!! Kérdezem én, addig hányszor kap az asszony, rosszab esetben a gyerekek is??????!!!!!

EZ AZ AMIRE MEGOLDÁST KELLENE TALÁLNI!!!!!!!!!!

Na kedves justizmord! Elárulom neked, hogy EZ AZ ALAPESET, és nem az amit te levezettél szélsőséges, rafináltkodáson alapuló, puccs hadművelet az asszony részéről.

A végére szeretném nyomatékosítani mielőtt elmenne ez a topik más irányba, justizmord hozzászolásai miatt...
Arra szerettem volna választ kapni, hogy a JELENLEGI törvények szerint, mi az eljárásmód az ehez hasonló ügyekben? Mit tehet a bántalmazott, illetve mi a bevetett rendőrségi/birói rendelkezés az ilyen ügyekben?!

Köszönettel

justizmord # 2010.04.17. 10:47

Még annyit, és Dr. Attika hozzászólásához, mert nagyon érdekes és elkghondolkodtató kérdést vetett fel.

Valaki el tdja képzelni, hogy Dr. Szabó József (ez most nem konkrét személyt takar, kitalált gyakori név) szóval Dr. Szabó József megy majd a bíróságra, hogy tefnap este a felesége meghúzta a hajtát, vagy hozzávágra a cipőjét???????????

NEM

Akkor? Választani fog, hogy ő is visszaadja a nőnek, de ezzel kockáztatja, hogy viszont a nő jelentse fel, vagy tűr tűr tűr, amíg a nő teljesen elpofátlanodik, teljesen a fejére nő.

Egy férfi széghyelli, hogy a bíróságra szaladgáljon, hogy neki a felesége meghúzta a haját. Mert akkor ő nem férfi, ha vele ezt meg lehet csinálni. Nem nevetteti ki magát.

De ha visszaadja, vagy felpofozza a nőt, akkor a nő viszont szaladni fog.

Ez a törevény egy őrületes baromság, egy mérhetetlen családi boldogtalanságfot okozó törvény, az emberek bolkdogságát mérgezi meg ez a szar törvény.


Iniuria non excusat iniuriam

justizmord # 2010.04.17. 10:30

Még egy gondolat.

Az emberiséggel 100 ezer éve együtt él a családon belül az, hogy adnak egymásnak egy-egy pofont, esetleg még jobban is megverik egymást. Aki ezt tagadja, az hazudik. Ami pedig 100 ezer éve az emberi élet velejárója, azt nem lehet parancsra megváltoztatni, betiltani. Hiába tiltják be, az attól még lesz, csak valami más fog történni.

Például továbbra is el fog csattanni a pofon, de őrületesen meg fogják zsarolni, hogy te most magas beosztásban vagy, tönkre tudlak tenni egy feljelentéssel, fizess 10 millió forintot az 1 db pofonért, vagy kicsinállak, távoltartalak a 100 milliós saját házadból.

Hiába tiltanák be az evést, vagy hiába tiltanák be a nemi életet, vagy au anyagcsere termékek WC-be történő kiengedését, az nem szűnne meg a tiltástól. A családon belüli "erőszak", és ide a törvény szövege, és a kialakulű gyakorlat miatt bele kell és bele fogják érteni, hogy a gyereknek adott egy azaz 1 pofont mert az a szülőt mondjuk "faszkalapnak" nevezte, szóval ezek lesznek az állítóülagos bántalmazások, és ezeket nem foghják megszüntetni, csak méginkáébb látenmssé fogják tenni. Még kevésbbé fognak kiderülni, mert a háttérben a zsarolásra pénzeket fognak fizetni, vagy visszazsarolják majd a nőt. Ha te feljelentesz ezért., akkor én meg téged valami másért,m pl. hogy te meg a gyereknek adtál egy pofont.

A tiltás nem megszüntetni fogja a bajt, hanem rettegést, csalást, zsarolást, kölcsönös sakkban tartást és boldogtaléanságot és családon belüli rettegéást fog elhozni, mindenki rettegni fog, hogy a másik családtagja feléjelenti, akár valós, akár kitalált történetekkel. Ha valamelyik családtag nem akarja azt csinálni, amit a másik akar, akkor zsarolsái pootenciálknak ott lesz, hogy jó akkor feljelentelekj valkamivel, akár igaz az, akár nem.


Iniuria non excusat iniuriam

justizmord # 2010.04.17. 10:16

Elnézést a nyílt beszédért, és megkülönböztetésért, de beszéljünk őszintén.

Ma nagyon sok családon belüli erőszak, szinte minden cigány családban van hogy ez megveri azt, az megveri ezt. Ezt fel fogják számolni??? Fognak menni a cigánysorra a rendőrök, hogy hallottuk, hogy állítólag valaki adott alakinek 1 db pofont???? Mindenki tudja, hogy nem.

A gazdag családok egymással való szvódására fogják ezt használni.

A parlamenti képviselők és neves politikai szeméályiségek között IS hallottunk olyan eseteket, hogy megverték a feleségüket, vagy legalábbis elcsattant egy pofon. NEM HISZEM EL, hogy van olyan család ma, ahol még soha egyetlen pofon sem csattant el. NEM HISZEM. Na, akkor minden család vesuzélyben lesz ettől a törvénytől, ezzel a törvénnyel csak SZÁNDÉK KÉRDÉSE, hogy bármelyik tetszőleges férfit ki lehessen csinálni, meg lehessen zsarolni, hogy távol leszel tartva, ha nem fizetsz ekkora vagy akkora összeget!!!!!! Zsarolások fognak menni!!!!!! Olyan gyönyörú zsarolások, amik tankönyvi esetei a zsarolásnak!!!!! Erre lesz jó.

A másik SÚLYOS PROBLÉMA? hogy bizonyíték nélküli világot akar csinálni. A bántalmazások a legtöbbször nyomok, evidenciák, bizonyítékok nélküli esetek, BEMONDÁSRA törtépnnek. EZRÉVEL lesznek bírósági tárgyalások, hogy bem,ondásra az lesz, hoyg állítólag Jancsi adott egy pofont Juliskáénak, és a bírónak DÖNTENIE KELL, hogy akkor most Jancsit távoltartsák-e. Bemondásos őrületes hátrányt okozó ítéletek születnek majd, hazudási verseny a bíróságpkon, ki tud nagyobbat hazudni, bizonyítékok néllkül.


Iniuria non excusat iniuriam

justizmord # 2010.04.17. 10:06

Hát, elnézést, de nem tudom megállni, hogy bele ne szóljak.

Senki nem látja rajtam kívól, hogy ez mekkora őrültség, és milyen baromság?

Ez a szívódást, a kitolást, az emberek tönkretételét szolgálja és fogja szolgálni, minden mást, KIVÉVE az igazán bántalmazott emberek megvédését.

Miért?
Azért, mert akit ma IGAZÁN jól megvernek, az ma is elmehetne a házasságból. Ha mégsem teszi, akkor valamilyen erős kiszolgáltatottsága van. Ez legtöbbször a szegénység, a kölcsönös egymásra utaltság, hogy a dyerekeket csak a két szülő együttes fizetéséből lehet felnevelni, és hogy egy ember életléptelen egyedül, mert egy lakást meg két gyereket egy fizetésből nem lehet fenntartani. Na, ezért nem mennek el ma az OGAZÁN bántalmazottak. De, ezek a JÖVŐBEN SEM fognak elmenni, ezzel a törvénnyel pont ő nem fognak élni, hiszen a hajukra kenhetik, hogy eltiltják a bántalmazót, mert éhenm hal ő is, meg a gyerekek is, ha eltiltják. És ha eltltjkák, akkor az eltiltottnak saját otthon kell, aminek fenntartási költsége után az elvonható pént nem elég az "áldozat" megsegítésére, a gyerekek fenntartására. Na, tehát, az "igazi áldozatoknak" nem jó ez a törvény.

VISZONT

Rengeteg szívódásra meg jó lesz. A nő meg akarja szerezni a férfi lakását, ki akarja túrni a férfit a saját vagyonából, és addig szívódik, aíg kiprovokál egy pofont, rohan a kórházba látleletet vetetni, hogy eltávolíttassa a férfitr a saját lakásából. Avagy, csak hazudni fogja, hjogy megverték, és mire kiderítiik, hogy nem, ha egyálktalán élő ember képes lkesz azt kideíteni, már addig is eltiltották a gazdag férfit a saját vagyonából, és a nő jól megszivatta. Vagy, a féárfit lenyúlja, mert inkább fű alatt fizet a férfi a geci nőnek, hogy az ne csinálja ki.

Ez a törvény KIFEJEZETTEN a visszaélésre lesz alkalmazva. A törvény alkalmazása során 80% lesz a visszaélésre alkalmazás, és 20% az igazi alkalmazás.

Az igazoi bántalmazottak nem fognak élni bele, az egy pofonos nők fognak ezzel férfiaklat szivatni, vagyonokat elbvenni, megakadályozni a szerencsétlen apukákat, hogy még azt a heti 1 gyerekláthatást is elvegyék, mindezt a zsarolás és pénzszerzés, a férfi kifosztásának célzatából.

Ez a törvéánby egy szégyen, ez a töürvény a gazdag férfiak kifosztáésára fog szolgálnbi, ez a törvény a visszaélésre fog szolgálni.


Iniuria non excusat iniuriam

Dr.Attika # 2010.04.17. 09:38

Annyi kiegészítést tennék, hogy nem a bántalmazott feleségek megvédése, hanem a bántalmazott házastársak és családtagok védelmében hozták a törvényt. Bármennyire is meglepő, de több a bántalmazott férj, mint a feleség. A férfiak családon belüli feleség általi bántalmazása többnyire látens marad.

ObudaFan # 2010.04.17. 08:19
blade # 2010.04.17. 07:26

Sziasztok!
Én biztos vagyok benne hogy ez nem egy uj téma ennek ellenére nem találtam itt meg.
Sok sok éve ugye tudjuk hogy ez létező probléma, és nagyon komoly és kényes ügy!
Ugy halottam talán az egy-két éve hoztak erre valamiféle törvényt a jog alkotók a feleségek megvédésének céljából. Valaki be tudná linkelni nekem pontosan ez miről szól?
Az lenne még a kérdésem, hogy azóta lett erre bevett birói joggyakorlat? Illetve az ügymenetre vonatkozólag valaki tud tájékoztatást adni?