megúszhatja a megérdemelt végrehajtási büntetést?


negróka # 2010.06.19. 20:19

Most ezek szerintetek komoly tanácsok? Azt véditek, aki 5 év vállalkozása alatt semi járulákot nem fizetett!aZ Ilyen embereket nem lehet "törvényesen ügyeskedőnek" nevezni.Tényleg semmi közünk hozzá,hogy mennyi a tartozása és a végrehajtó ott köröz felette. Ahoz viszont igen, ha nem vagyunk figyelmesek,akkor a gyerekünknek semmije nincs már,mert el akarta venni feleségül,hogy a lányomra verje a fizetnivalóit. Miért védtek ilyen embereket, akik nem akarnak dolgozni, csak másokat lenyúlni,egy ilyen dolgozni utáló, de másokat lenyúló alakot? Ti mit tennétek, ha a gyereketek útjába sodródna egy ilyen alak?2 éve csak a pénzt szórja és még munkát sem keres. Szerintetek ez a helyes? Volt több munkalehetősége,de sehová nem megy dolgozni. Egy normálisan gondolkodó szülő ebbe belebetegszik. Igen, ki merem jelenteni ő egy szélhámos és röhög a becsületes embereken.

végrehajtó1 # 2010.06.12. 14:11

semmit nem mondott valójában milyen sok végrehajtói tartozása van.

Még jó!Mert semmi közötök nincs hozzá...
Tudod hány jóképű becsületes embernek van tartozása?És netántán még ismered is őket csak nem tudsz róla...

Mire vár az apeh, ennyi pénzt miért hagy behajthatatla­nul,valami megoldásnak csak kell lenni,gondolok én családi tételes adóbevallásra,miből él akkor ,ha állítólag nincs semmije?

Semmire, ha egyszer nincs semmilye...
Emberek százezrei élnek 0 ft legális jövedelemből.Azaz feketén.

Ilyen dolgokon nem kellene nektek majrézni.

Döntse el a lány hogy mi kell neki...

negróka # 2010.06.12. 13:31

Gazember szót azért használtam ,mert tavaly májusban a lányomhoz költözött. 6 hónapig teljesen mást mondott mindenkinek magáról,mint aki valójában. 300 km-re lakott.6hónapig semmit nem mondott valójában milyen sok végrehajtói tartozása van. Előre megfontolt szándékkal más arcát mutatta,mert a lányomat akarta felhasználni előző élete sara renbetételéhez. Mi beteg emberek vagyunk és a két gyerekünkért mindent megtettünk, hogy biztos,szebb jövőjük legyen, mint nekünk.Lassan már 2 éve nem akar dolgozni,mostmár tudjuk az okát ,kiderült volna, mert letiltották volna a fizetését. Több munkahelyet is kerestünk neki, mert még oda sem volt hajlandó elmenni. Sehová nem akart elmenni dolgozni. Bekeményítettünk és itéljetek el, azt mondtuk, menjen haza, Pest mellett lakik és keressen akkor ott biztos van munka.Mostmár sajnos még több rosszat hallottunk róla és családjáról. Nekik is volt egy közös társ vállalkozásuk, amiből kiszálltak ők 2 év alatt 22 millót szórtak el. Most mindenkitől kölcsön kérnek, abból élnek. Hát igen, felnőtt a lányom, de amint mondtam sajnos még mindig nem lát tisztán. Félünk túl késő lesz . Ez az ember előre megfontolt szándékkal tette amit tett,és egy élet munkáját fogja lerombolni.

topmay # 2010.06.10. 23:49

Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is mást jelent a törvényesen ügyeskedő és a gazember kategória. Emberileg meg attól még hogy nincs bejelentett munkája és adótartozása van, lehet jó ember, szeretheti a Lányod, stb. A két dolog nem függ össze, szerintem kerüld el az ilyen felesleges családi perpatvarokat, feltételezem a Lányodnak sincs erre szüksége, szerintem fogadd az Ő szuverén döntését a párválasztás terén is, nem hiszem hogy jó ötlet lenne magadra haragítanod a saját gyermeked.

Feri29 # 2010.06.10. 19:19

Az, hogy valakinek járulék elmaradása van nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető egy gazember.
Feltételezem a lányod nagykorú, így jogában áll eldöntenie, hogy kivel kezd. Nem biztos, hogy az a legbölcsebb megoldás ha Te kezdesz el akciózni, még akkor sem ha úgy gondolod, hogy a lányod érdekében teszed.

negróka # 2010.06.10. 18:36

Lányom megismerkedett egy fuvarozó egyéni vállalkozóval. Véletlenül megeghallottam egy telefonját,amiben azzal dicsekedett, hogy 2.5 milló ft be nem fizetett járulék elmaradása van. A nevén nincs semmi és az apeh így tehetetlen és 5 év után elévül a végrehajtási eljárás ellene. A szerelem vak és a lányomat becsapja ,hogy neki ilyen nincs egyébként az apeh lapján is ott van az adószáma 64562164. A lányommal elhiteti ,hogy neki ilyen nincs és ha volna is úgysem tudják behajtani tőle. Tényleg ennyire tehetetlen az apeh ilyen gazemberekkel, akik direkt ilyenre hajtanak,vagy egyszer elnyerik méltó büntetésüket?Most 5 évre felfüggesztette vállalkozását és feketén dolgozik építkezésen néha -hóba. Állítólag Német országba akar mennijúnius végén gondolom oda is feketén, mert az apeh lekapná rögtön a keresetét. Kimehet ennyi adósággal ? Mit lehet tenni,hogy a lányom ne kerüljön csapdába,mert neki rendes állandó munkahelye van. Mire vár az apeh, ennyi pénzt miért hagy behajthatatlanul,valami megoldásnak csak kell lenni,gondolok én családi tételes adóbevallásra,miből él akkor ,ha állítólag nincs semmije?