Miért van olyan sok nagypofájú itt?


Dr.Attika # 2010.07.09. 19:45

Ismerni kell ennek a fórumnak a közel egy évtizeddel ezelőtti indulását. Jogászok jogi érveinek ütköztetése, vitája fóruma volt. Lassan átalakult segítség kérő fórummá. Ami nem lenne baj, csak mára eljutott oda, hogy "tescót lopós" kislányok, átgondolatlan szerződést kötők, saját maguk érdekeivel ellentétes munkaszerződők, felelőtlen kölcsönt felvevők, kölcsönt adók "mentsvára" lett. Nagyon kevés az olyan felvetés, kérdés, ami jogászi elmét kívánna. Ráadásul sokan kevés információt közölnek, de teljes körű választ szeretnének. Sokan ügyvédjük tesztelésére használják a fórumot. Nem csoda, hogy ilyen elsekélyesedés után a"nagy pofi" terepe lesz.

guba # 2010.07.09. 19:15

Itt mindenki azt hiszi magáról, hogy tévedhetetlen?

Veloquence, én is beleolvasgattam a hozzászólásaidba, ezek szerint a legerősebb oldalad, hogy te viszont nem hiszed magadról, hogy tévedhetetlen vagy.

kovacsz # 2010.07.09. 19:05

Most már eggyel több...

Veloquence # 2010.07.09. 18:19

Ahogy olvasgatom a fórumokat egyre jobban feltűnik, hogy minden rossz szó nélkül leugatja a másikat, vagy leoltja, mert esetleg valamit rosszul hitt. Itt mindenki azt hiszi magáról, hogy tévedhetetlen? Persze lehet engem is támadni, nem érdekel. Először inkább azon kellene elgondolkozni, hogy ha valaki segítséget kér, akkor miért nézik egyből hülyének és miért nem a megoldást mondják meg neki?


Legalább ahhoz a jogunkhoz ragaszkodjunk, hogy egymás közt elpanaszoljuk a bajainkat.