szabadlábon való védekezés


zizzent # 2010.11.19. 07:48

Kedves Vona100!
Amikor mi megjelentünk az idézésen,és kihallgatták a Páromat. Rá 2 hónapra elkötöztünk. Állítólag ott keresték a Páromat.. De ismert volt az állandó lakcíme és oda nem küldtek SEMMILYEN értesítést,meddig a Párom Anyjának volt meghatalmazása arra,hogy át vegye a hivatali leveleket. Ezt, másodfokon a Biroság szabálysértésként is felhozta,hogy az első fokú bíróság "eljárási szabályt sértett azzal,hogy a vádlott távollétében folytatott eljárás során annak ellenére,hogy a vádlott utolsó belföldi lakhelye ismert volt,a vádirat a vádló kirendeléséről szóló végzés
és az ítélet tárgyalási hónapokra szóló idézések továbbá a Be.70§(1)bekezdések ellenére csak bírósági hirdetőtáblára kerültek kifüggesztésre" ezt a másodfokú határozatról idéztem. 2009. májusában adták ki az elfogató parancsot...és az a vicc,hogy mi,2009.novemberében kétszer is voltuk bent a Fővárosi Bíróságon,egy más ügyből kifolyólag. Vagyis a Fővárosi biróság eltudta érni a Páromat,a Pest Megyei és Budaörsi nem???!

vona100 # 2010.11.18. 18:35

Mit jelent az, hogy semmit nem tudtatok az ügyről? Ha nem hallgatták ki a párodat gyanúsítottként, igencsak nehézkes, hogy vele szemben távollétében eljártak?
Hogy volt ez akkor pontosan?
Ha ő ellene elfogató parancs volt kiadva, akkor biztos, hog nem védekezhet szabadlábon!

zizzent # 2010.11.18. 16:47

Kedves Gabicsek!
Mivel erre nem válaszolt itt senki,igy be irtam máshova is. Ez neked fáj???????????????????,

zizzent # 2010.11.18. 16:47

Kedves Gabicsek!
Mivel erre nem válaszolt itt senki,igy be irtam máshova is. Ez neked fáj???????????????????,

Gabicsek # 2010.11.17. 20:48

HÁNY HELYRE ÍROD MÉG BE?

zizzent # 2010.11.16. 07:01

Tisztelt Látogatók!
A Párom egy zaklatásos ügy miatt,2db sértő sms és 498db üres üzenet miatt kapott másodfokon 4 hónap letöltendő fogház büntetést. Sajnos volt 6 hónap felfüggesztettje...tehát lett 10 hónap. a zaklatásos ügyet,távollétben tárgyalták le,mivel mi nem tudtunk semmit az ügyről. Az ügyvédem most kér perújítást. Van arra mód,hogy a Párom,a következő "új" tárgyalásig szabadlábon védekezhessen?Több,perdöntő bizonyíték van a kezünkben..hogy a Párom,tulajdonképpen "sértett"..csak ugyebár itt,Magyarországon akár hónapokról beszélünk egy tárgyalás kitűzési időpontjáról. Azt hallottam,hogy alanyi joga van a szabadlábon való védekezéshez...vagyis ahogy alá írja az ügyész a perújítási kérelmet,azonnali hatállyal szabadlábon engedik...(ezt a Páromnak mondták a bv.ben) az ügyvéd azt mondta,hogy sajnos "csak" büntetés végrehajtás félbeszakítást tud kérelmezni...hogy is van ez? Kérem aki tud segítsen!!!!!!!