Döbbenet!


Mason # 2011.02.13. 08:08

A tulaj tudta, hogy kinek adta ki a helyiséget hiszen az előző rendezvényt is azok készítették, na igen ám de azok valamilyen "rejtélyes" oknál fogva a második bulit "véletlenül" kiszervezték másnak... Ez történik ha egy olajbűnöző ráteszi a kezét a szakszolgálatra, a rendőrségre, és az alkotmányvédelmi hivatalra.
Szépen megszervezhetnek leszámolásos gyilkosságokat.

Mason # 2011.02.13. 08:03

Nem nem kell velem egyetérteni, csak az ne szóljon hozzá aki nem veszi a fáradságot, hogy végignézze és végighallgassa. Hiszen akkor mivel érthetne vagy nem érthetne egyet?!

Mason # 2011.02.12. 12:26

Tessék végignézni a dátumok bemutatásáig, és akkor le fog esni önnek is. Egyébként igen tudatosan szervezték be hamis papírokkal az NNL-bulit a fiatalokkal. A szerződésen Diesel Music produkció szerepel. A tulajoknak fogalmuk sem volt arról, hogy az NNL-tartja a bulit! De ha nem tetszett végignézni, akkor meg bele se tessék szólni. Köszönöm!

Mason # 2011.02.11. 12:02

Döbbenet emberek döbbenet!

Bizonyíték a West Balkán gyilkosságra! Egy a rendőrségtől származó jegyzőkönyvvel, fényképek-dátumok!

Biztos értik és látják önök is az összefüggéseket? Képtelenség annyi véletlen, hogy véletlen van egy ember aki több mint két éve kiáll és elmondja, hogy a fiatal srácokat a KGB-s rendőrbűnözők gyilkolták meg III/III-as ügynökökkel. Majd, "véletlen" csak 23 hónappal később indítanak ellenem eljárást, véletlen a west balkán melletti kapitányságon, aztán véletlen a jegyzőkönyvben szereplő személy kiad egy olyan közleményt, hogy nem volt váratlan ez a tragédia. Véletlen ugyan az a dj szövetség adta fel a Rajnay Zoltán és Strehó Gergő meggyilkolása után azt a hirdetést, amelyben egy olyan szörnyű tragédiára válaszul, hogy egy fiatalt törött nyakkal húztak ki a Dunából, hogy a jó lemezlovas nem csak szórakoztat hanem nevel is! Ne haragudjanak, de ennyi véletlen nem lehet.
Ez nem vicc ez nem játék, passiozik velem valami gyilkos kgb-s rendörbűnözö brigád, mert el mertem mondani, hogy meggyilkolták a fiatal srácokat a hajógyárin, rá két évre miután elmondtam mi történt velem és hogy a rendörök meggyilkolták a fiatal srácokat, bosszuból meggyilkolták a kislányokat is. Döbbenet, örület az életem, ez nem rendörség ez nem hatóság, ez itt a GYILKOS EMBERVADÁSZ SONDERKOMMANDO A KGB!
Tisztelettel: Király András

Terrorizmusra felbujtással, gyilkos embervadászatokkal vádolom a hatóságokat!