hogy létezhet ilyen egy jogállamban?


Poruljárt_Attila # 2011.03.17. 07:16

Ez se rossz :))

Poruljárt_Attila # 2011.03.17. 07:15

Ez se rossz :)))

Dr.Attika # 2011.03.17. 07:03

A fő probléma, hogy a nyilatkozó katonai ügyészek nem katonai egyenruhában nyilatkoztak.Ezzel jelezve-gondolom- hogy szégyenlik az egyenruhát.

Dr.Attika # 2011.03.17. 07:01

Ez is igaz amit leírtál, de a fő probléma az, hogy a nyilatkozó katonai ügyészek nem katonai egyenruhában ültek a képernyő előtt. Ezzel jelezve, hogy szégyenlik az egyenruhát.

Poruljárt_Attila # 2011.03.17. 06:13

A honvédségi vesztegetési ügyről van szó,

1, egyrészt, mi az, hogy tartanak egy sajtótájékoztatót, de megtiltják, hogy kérdezni lehessen, ez maga a vicc már

2, másrészt, hogyan maradhat ki belőle olyan személy, akire többen is terhelő vallomást tesznek?

3, harmadrészt hogyan hivatkozhatnak arra, hogy "még sértené a nyomozás érdekeit", amikor már vádat emeltek, azaz nincs már semmilyen nyomozás?

Én látom ezt csak ennyire furcsán laikusként vagy ők néznek ennyire nagyon fogyatékosnak minket? Attól tartok, majd itt is a kishalakon elverik a port, de rajtuk alaposan, de a nagyhalak még csak elő sem kerülnek vagy felmentésre kerülnek. Ahogy ez lenni szokott. De ez a "kérdezni nem lehet" sztem eleve mindent elárult.

Én azt sem értem soha, hogy pl egy durva bűncselekményért "szegény rendőr" hogyan kaphat egy nevetséges felfüggesztett 6 hónapot, és még marad is a helyén. Mi ez ? Hol élünk ? Véletlenül nem feltétel a büntetlen, sőt, feddhetetlen előélet? És csodálkozunk, hogy nem tartanak minket demokratikus országnak? Vagy most engem fognak lecsukni ezért?