Okirathamisítás, milyen következményekkel?


kismukk # 2011.06.19. 17:57

Ha mégis bármit tesz, akkor van-e lehetőségem feljelenteni őt

Alig hihető, hogy utána bármi lehetőséged lesz...
Inkább azon lehetne gondolkodni, hogy a fenyegetésre szerezz bizonyítékot és annak alapján feljelentés.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.06.19. 06:19

Az a lényegi elem, amit sok fecsegés mellett nem árultál el: az apa tudott-e róla, hogy a fiú aláír helyette. Ha igen, és a szerződő partnereknek sem okozott kárt, akkor ez nem ügy.

allinone # 2011.06.18. 20:16

Röviden az előzményekről. A volt főnökömről van szó, aki magával cipelt mindig az üzleti megbeszélésekre. Egy olyan srácról van szó, akinek az apja egyéni vállalkozó, és az apja tudtával írt alá szerződéseket.

Ami viszont vicces, hogy a szerződéseket nem meghatalmazás alapján írta alá, hanem az apja nevét írta alá és az apja bélyegzőjét használta.

Jelenleg, mivel ugyanabban a tevékenységben én is láttam fantáziát, ott hagytam a volt "főnökömet" (arról ne is beszéljünk hogy bejelentés nuku, bánásmód mint a kutyákkal), és saját magam is ugyanabba a tevékenységbe kezdtem.

Amikor ez tudomására jutott, megfenyegetett többször is, hogy így-úgy meg fog verni-veretni. Ez engem hidegen hagy, mert ha hozzámér, feljelentem, de szerintem erre nem kerül sor. Ha mégis bármit tesz, akkor van-e lehetőségem feljelenteni őt a fenti információk birtokában?