Kém - ügy jogállami keretek közé került


ObudaFan # 2011.07.11. 12:14

Azért a kuruc.info színvonalára süllyedő kormánypárti sajtó csak elkövet mindent, hogy ne jogállami keretek között folyjon az eljárás.

ObudaFan # 2011.07.05. 17:20

A magam részéről most tartanám igazán fontosnak, hogy a kormányzat felülvizsgálja a bírói nyugdíjazásokkal, a bírói önkormányzatok jogkörének esetleges csorbításával és az ügyészség "bíróságválasztási" jogának bevezetésével kapcsolatos álláspontját. Ennek az oka pedig az, hogy messzemenően egyetértek ezzel:

http://velemenyvezer.blog.hu/…t_a_fideszre

Dr.Attika # 2011.07.05. 16:41

Őszinte elismerésem Zamecsnik kollégának.( Ez nem a seggnyalás helye) Tegnapi, a ma reggeli és a ma esti nyilatkozatában nagyon "jogászilag " levezette hogyan kell ezt az "államtitkos" büntetőeljárást kezelni. Nagyon hiányolom a katonai ügyészség megjelenését. Hiányolom az esetleges ellenérveiket. Nyilván a 25 éves szolgálati nyugdíj lehetősége a katonai ügyészeket is érintette. Eljött szolgálati nyuddíjba és ügyvédként praktizál a java része. Kevés kivétellel 20-30 éveiket élő katonai ügyészek szolgálnak, középkorú feletteseket kontrolja, tanácsai nélkül.