btk. 300. / C.


aranyoskám72 # 2011.08.05. 17:18

Ok, rendben, de a feltöréseket nem én csináltam!

Kovács_Béla_Sándor # 2011.08.05. 17:15

A ebismerő vallomást és a megbánást enyhítő körülményként veszik figyelembe a büntetés kiszabásakor.

aranyoskám72 # 2011.08.05. 16:26

Köszönöm! De van újabb fejlemény is.... Szóval a feltörések előtt belépés történt a freemailjére 5x egymás után idegen IPről, ami egy cégé, de történetesen én használtam . A cég ügyvezetője levélben ezt meg is írta a rendőrség megkeresésére válaszolva. Semmiféle írás nincs arról, hogy hivatalosan nekem volt itthoni használatra kiadva ez a netcsatlakozás.(Elég az ügyvezető vallomása, hogy nekem adták oda??? Nem kell hivatalos papírnak lennie , ha valaki egy cégnél alkalmazásban áll, és kap egy netcsatlakozót? Személyes használatra is kaptam, tehát itthon bárki használhatta...használta is.)
Ezek után történek meg nyilvános helyről a feltörések , és a rendőrségi feljegyzés szerint így már bizonyossággal megállapítható, hogy a cselekmények elkövetője én voltam.
Most mit tegyek?

namostmivan # 2011.08.05. 08:34

Aranyoskám! A másik topicba amit nyitottál leírtam mit mondjon az ügyvéded. Te meg se szólalj. Írj mailt ott megbeszéljük.

munkahelyijogvedelem@gmail.com

http://www.facebook.com/…617826659542

aranyoskám72 # 2011.08.02. 16:02

Néhány feltörés(gmail,freemail,lovebox,facebook) nyilvános helyről történt, itt a netkávézó tulajának a vallomása volt csatolva, miszerint sem névszerint , sem pedig személyleírás szerint nem tudta azonosítani a feltételezett elkövetőt. Ez rendben is lenne... :-), de volt még egy IWIW feltörés, amire be sem kértek adatokat, csak a sértett tanuvallomásában szerepelt. Ezen felül még névtelen hívásokra is panaszkodott szegény... , és semmiféle nyomozati anyag ezzel kapcsolatban nem volt - pedig ez tényleg érdekelne, hogy nem ő csinálta-e magának, mert nem volt elég bizonyíték? Bár ezek sem azok, csak ettől több az anyag. 5X hosszabbították meg a nyomozást tavaly május óta... A sértett rendőrnő.... Igazából az iratismertetés alapján látszott, hogy énrám nem tudnak semmit sem bizonyítani, csak az szól a gyanusítás mellett, hogy rossz a viszonyom vele, és a netkávézó közelében lakom...valamint ebben az időszakban megjegyzéseket fűztem az IWIW képei alá. Mivel ismeretlen tettes ellen tett feljelentést , hamis váddal nem tudok visszavágni, hogyan tudnám megfogni a hamis bizonyítékok alapján? Vagy valahogy máshogy?

ObudaFan # 2011.08.02. 15:44

Milyen bizonyítékok voltak az iratban?

végrehajtó1 # 2011.08.02. 14:24

Ahhoz hogy valaki tanácsot adjon felelősen annak ott kellett volna lennie az irat ismertetésen.

aranyoskám72 # 2011.08.02. 14:22

Btk. 300/C -vel gyanusítottként nyomozás folyik ellenem. Ma voltam iratismertetésen, és a sértett tanuvallomásában olyan vádakat olvastam, hogy elhűltem... állítólag feltörtem az IWIW-jét, Facebookját, és telefonon zaklatom, ami nem igaz. Volt egy-két akcióm, de ő még mellétett koholt vádakat is. Hogyan tudom bizonyítani, hogy csak kreálta a bizonyítékokat? Ismeretlen tettes ellen tette a feljelentést, tehát hamis vád nem jó.... :-(
Köszönöm!