Kännyü testi sértés, távolról?


deothora # 2011.08.04. 10:39

A nevetséges hogy a fórum bejegyzés már vagy két éves, és a honlapot kb. egy éve csinálta a szerzöje ahova az én nicknevemmel ellátva két "állítólag tölem származó" mondatot idézett és a saját kommentjét hozzá írta...én általánosságban írtam a hibázó orvosokról véleményt, a honlap meg egy bizonyos orvosról szól, ahova a készítö az én véleményem a nevemmel oda írta és a saját kiegészítésével úgy néz ki mintha én egy bizonyos orvosra értettem volna a dolgokat....már önmagában is nevetséges az hogy, tudtom és beleegyezésem nélkül valaki a nicknevem használja és két mondatot ír tölem, és engem is feljelentenek....az egész ügyröl az idézésböl értesültem, nem is tudtam elötte semmiröl...
És most megint egy idézés könnyü testi sértés miatt, a honlap készítö és társai ellen...önmagában is nevetséges az hogy én annak a figurának semmilyen formában nem vagyok a társa, hiszen még ö sértette meg az én jogaimat..ráadásul soha nem is beszéltem, írtam egyik emberrel sem a feljelentettek közül, az idézetböl értesültem arról hogy könnyü testi sértéssel vádolnak, holott nem is csináltam semmit, otthon sem voltam, és a többi feljelentettet sem ismerem, nem is beszéltem velük soha....Nevetséges az egész nem???

deothora # 2011.08.03. 23:50

A több százezret úgy értem hogy ha elnappolják az ügyet és többször kell hazamennem...

deothora # 2011.08.03. 23:50

A több százezret úgy értem hogy ha elnappolják az ügyet és többször kell hazamennem...

deothora # 2011.08.03. 23:49

Azért azt elmondanám hogy svájc mellett lakom és 900km a hazaút...számoljátok ki mennyibe kerül a vonatjegy oda vissza...

neverever # 2011.08.03. 23:16

én először arra gondoltam hogy elírta és Ausztráliára gondolt. de nem

efi99 # 2011.08.03. 20:10

Azt azért tegyük hozzá, hogy Ausztriából Magyarországra az útiköltség legfeljebb akkor több százezer Ft, ha valaki nyugati irányban indul el és kelet felől érkezik majd meg.

ObudaFan # 2011.08.03. 17:50

A költségeidet érvényesítheted a feljelentőn, ha alaptalan a feljelentés.

deothora # 2011.08.03. 17:07

Köszönöm a választ!
Komolyan nagyon elegem van ebböl az egészböl..nem csináltam semmit, és semmi közöm az egészhez...valaki egy fórumról kiragadott két mondatot tölem, és a saját gyalázkodó blogjában megjelentette a tudtom és engedélyem nélkül a nicknevemmel, és ezt több emberrel is megtette...erre akiröl a blog szól feljelentette az oldal készítöjét, és tettestársait..nah de hogy lehetek tettes társ amikor a tudtom és beleegyezésem nélkül idézett tölem?...ezt megoldottam a beadvánnyal...Erre most meg jött ez a testi sértéses idézés..amihez aztán végképp semmi közöm. Szeretném ezt is beadvánnyal elintézni amiben a vallomásom nyilatkozatként leírom, mert egy hazaút több százezer forint..és ha elnappolják a tárgyalást akkor én vagyok az egyetlen aki százezreket fizethet??...
Komolyan már órák óta sírógörgy kerülget és rosszúl is vagyok...ez bíztosan jót tesz a terhességemnek ugye?:(((

ObudaFan # 2011.08.03. 16:45

Megpróbálhatod megnézni a bíróságon, vagy erre védőt meghatalmazhatsz.

deothora # 2011.08.03. 16:41

Nem kaptam semmi ismertetést a feljelentést illetöen csak ennyit amit leírtam hogy jelenjek meg a bíróságon meghallgatásra...semmi más nem állt benne.

ObudaFan # 2011.08.03. 16:39

Ha ismerném a feljelentést, biztos.

deothora # 2011.08.03. 15:16

Azt még elfelejtettem írni, hogy a töbi feljelentettet nem is ismerem, és soha egyikkel sem nem írtam/beszéltem, se nem is találkoztam...Az egyettlen kapcsolat ami fent állt közöttünk hogy, az akit névszerint feljelntettek - aki a honlap készítöje- egyszerüen egy fórumból idézett egy hozzászólást tölem a blogjában,ahol egy orvosról ír, de én sem a blog létezéséröl, sem arról nem tudtam hogy a fazon tölem idézett, mindent csak a beidézésböl tudtam meg...de én anno egy újságcikkhez tartozó forumban írtam egy kommentet - névtelenül- általánosságban egy véleményt, a feljelentöt sem neveztem meg, és a honlap készítöje csinált egy blogot ahol egy személyröl ír véleményt és ott jelentette meg az én nicknevemmel ellátott állítólagos idéztett - azért állítólagos mert azóta a fórum sincs fent a neten, és ez már vagy két éve történt....ennyi és nem több.
Öszíntén ez már számomra zaklatás hogy most meg könnyü testi sértéssel jönnek..amikor semmi közöm az egészhez, csak mert egy elmeháborodott alak azt gondolja hogy, ha össze vissza idézget az internetröl mások mögé bújva akkor nem felellöségre vonható.

Arra kérném hogy, tudna valami tanácsot adni?

ObudaFan # 2011.08.03. 15:15

Ki fog derülni ott, hogy mivel gyanúsítanak.

deothora # 2011.08.03. 15:10

Köszönöm a választ!
Egyenlöre beidézést kaptam hogy tárgyalás elökészítésének céljából meghallgatásra beidéznek, XY und tettestársai ellen történt feljelentlés kapcsán könnyü testi sértés vétsége miatt...így van írva a beidézésben amit kaptam, más nem áll benne, meg a dátum amikor meg kéne hogy jelenjek.

deothora # 2011.08.03. 15:10

Köszönöm a választ!
Egyenlöre beidézést kaptam hogy tárgyalás elökészítésének céljából meghallgatásra beidéznek, XY und tettestársai ellen történt feljelentlés kapcsán könnyü testi sértés vétsége miatt...így van írva a beidézésben amit kaptam, más nem áll benne, meg a dátum amikor meg kéne hogy jelenjek.

ObudaFan # 2011.08.03. 15:04

Látni kellene a feljelentést, mert ha társtettesként nem is, de felbújtóként, bűnsegédként el lehet követni a távolból is .

deothora # 2011.08.03. 13:50

Tisztelt szakértök a következö ügyben szeretném a véleményüket kérni:
2011 júniusra kaptam egy beidézést egy rágalmazási ügyben mint "tettestárs" mert egy blogíró, egy fórumban írt mondatot idézett tölem a blogjában saját véleményével úgy kiegészítve hogy az rágalmazásra alkalmas lett. A rágalmazott feljelentést tett, de a beadványomat elfogadták, miszerint nem kellett a tárgyaláson megjelennem, mert én már évek óta Ausztriában élek, és a hazaút több százezer forintba kerül.Az ügyvéd akitöl tanácsot kértem szintén a beadványt javasolta.
Most kaptam egy újabb beidézést mint " tettestárs" mert a feljelentett könnyü testi sértés miatt tett feljelentést az oldal készítöje és társai ellen. Na de én nem is tudtam a testi sértésröl, söt én otthon sem voltam, hanem Ausztriában hiszen itt élek...
Írtam még egy beadványt, de maguk szerint számíthatok arra hogy megszüntetik ellenem az eljárást?Hiszen a többi beidézettet nem is ismerem, és a bántalmazásról is csak a beidézéböl értesültem,és még csak nem is tartózkodtam az országban amikor az történhetett...

Kérem szépen hogy mielöbb válaszoljanak ha lehetséges.

Elöre is köszönettel: Deothora