Sürgős esetben kérnék segítséget


virágoskert # 2011.09.14. 17:54

Elnézést, gondolom sokan nem jártasak külföldi jogban, de egy másik fórumon elültették bennem a kétséget, hogy a büntetést is be kell fizetnem úgy is, és magyar hatóságokkal elő állíttatnak.

Én abban a megoldásban reménykedtem, hogy mivel nem teljesítettem az elterelést - ezért folytatódik ugye az eljárás és a felfüggesztett büntetésemet levélben kiküldik nekem.

Szívesen várom bárki véleményét akkor is ha hazai jogban jártas, vagy nincsenek pontos információi(vakok(én) között félszemű is lehet király :) )

virágoskert # 2011.09.14. 05:54

Bár már némileg késő, de aki tudja, az mondja el kérem a véleményémét.

virágoskert # 2011.09.13. 18:56

Helló

Külföldön(ausztriában) lévő ügyemben két választást ajánlott fél éve a bíróság. Elterelés vagy felfüggesztett börtönbüntetés - ami azért lett volna rossz ahogy a bírónő kedvesen rámutatott, hogy erkölcsi igénylés esetén megjelenik.

A pénzbírság befizetését rábíztam valakireí aki ezt ahogy mostanra kiderült nem teljesítette nekem. Így ÉN nem teljesítettem ugyebár. Nem akarok vitázni erről a dologról, tudom, hogy magamnak kellett volna és a lustaság bizony rossz.

Nos, mot kaptam egy levelet amiben megidéztek egy tárgyalásra amire holnap kerül sor mivelhogy nem teljesítettem a diverziót.
A kérdésem az, hogy pontosan mi történik ha nem megyek el? (ahhoz, hogy odaérjek délelőttre, már ma este oda kéne utaznom és ott kéne éjszakáznom a város utcáin)
Mert ugyebár mi más történhetne minthogy megkapom a felfüggesztett büntetést, de mi van ha én nem vagyok ott? Elhalasztják a tárgyalást, vagy elrángatnak és előzetesbe helyeznek csak azért, hogy elmondják amit tudok?
Gyakorlati dolgok érdekelnének...
Küldenek esetleg egy szerelmeslevélben értesítőt, hogy mire jutottak nélkülem?

Köszönöm a segítségüket.