veszélyes fenyegetés


Ency # 2013.03.09. 12:31

Köszönöm a jó tanácsokat ezek számomra használhatatlanok.

A lakást évek óta árusítom eladhatatlan, még áron alul is.

Igaz-e, hogy életemben először 56 évesen agyba-főbe vert egy középkorú, munkájával a feketegazdaságot gyarapító férfi?
Nos! higgye el igaz!
Szégyellem is rettenetesen.....

Várjak még ütlegeléseket és jelentgessem a rendőröknek?

Az jutott eszembe amikor ez a verés megvalósult felhívtam a NANE-t.

Tudják mit mondtak?

Életem végéig nem fogom tudni feldolgozni az esetet még álmodni is fogok vele. Megdicsért, hogy megtettem a feljelentést és ajánlott egy méreg drága könyvet, mely arról szól, hogy más "sokkal jobban" bántalmazott nők hogyan igyekeznek együtt élni az őket ért traumával...

Vagyis szokjuk. A XXI század erőszakával tanuljunk meg együtt élni. Kösz.

Véleményem # 2013.03.08. 11:22

Ency

A leírtak után az utolsó kérdésre már csak olyan választ lehet adni ami nem éppen törvényes. De mondjuk fogadhat test őrt vagy elköltözhet stb... ezek még a megvalósítható dolgok talán.

Amúgy meg minden bántalmazást követően rendőrt kell hívni, legyen belőle minél több intézkedés, nyoma van az már jó. Ha igaz amit leírt akkor valami eredménye csak lesz... Ha többször követi el az illető és mindig bejelenti akkor lehet eredménye annak hogy a rendőrséget mégis segítségül hívja.

Ency # 2013.03.07. 18:46

Tisztelt Fórumozók!

Kétségbeesésemben fordulok Önökhöz, hozzátok.

56 éves egyedül élő beteg nő vagyok akit rendszeresen fenyeget a szomszédban élő albérlő férfi.

Két alkalommal megütött már másodjára megtettem a feljelentést semmi eredmény pedig a bántalmazás múlt nyár elején történt.

Most megint rugdosással fenyeget. Teszi ezt azért,mert szégyenemben amiért úgy rúgott arcba földre pofozásom után, hogy életem végéig nyoma marad a sebnek elbújdostam szó szerint.

Nagyon rossz közösségű osztatlan közös udvarral rendelkező 9 lakásos házban élek.
A "harc" a levegőért az udvari tartózkodásért folyik.

Csakhogy amíg a lakásomból kényszerülök kutyájukat kitessékelni ő ezt személyes sértésnek veszi és újabb veréssel fenyeget.

Nincs már erőm rendőrséggel bajlódni. Nagyon rossza tapasztalaom!

Bíróságra járni sem tudok.

Mit lehet még tenni?

Gabicsek # 2011.09.24. 20:12

KBS!
A hozzászólásaid felüdítőek, öröm óvasni:) Be lehet tojni rajtuk:)

zengő2 # 2011.09.22. 19:02

Na ennek legalább volt értelme. Bitedanke. (Ahány nyelv, annyi ember.)

Zizzz # 2011.09.22. 13:56

"Még síp, testvírem. De ne parázzá, eztet nem fogják rádverni sehogyse, a vesíjes fenyegetíshe enné több ke'. A Hirceg is megmonta, pedig az aztán odavissza köpi a bétékát a tizenöt év szanatórijum után."

Kedves KBS, még a könnyeim is kicsordultak a nevetéstől! :D:D

Kovács_Béla_Sándor # 2011.09.22. 12:55

Még síp, testvírem. De ne parázzá, eztet nem fogják rádverni sehogyse, a vesíjes fenyegetíshe enné több ke'. A Hirceg is megmonta, pedig az aztán odavissza köpi a bétékát a tizenöt év szanatórijum után.

zengő2 # 2011.09.22. 12:36

Jobban örültem volna, ha a kérdésemre válaszolsz, mert így csak a figyelmet tereled el magáról a kérdésről. Egyébként meg éppenhogy 14 éves gyerekkel nem állhatok le vitatkozni, mert azért meg tényleg harap a törvény, főleg, ha kisebbségiről van szó. Úgy látom, te is azon az oldalon állsz.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.09.22. 10:23

ha érdekelnek további részletek, szívesen írok.

Kösz, nem.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.09.22. 10:22

Ezt értem. De ez a visszafenyegetésa haverokkal. Pláne nem is követlenül, hanem az anyjával üzengetve... Mindig ennyire alkalmazkodsz az ellenérdekelt fél szintjéhez?

zengő2 # 2011.09.22. 09:45

Na jó, részletezem. 14 év körüli cigánygyerekek zaklatják a fiamat naponta a buszon. Ő eddig olyan iskolába járt, ahová túlnyomórészt ilyen gyerekek jártak. Nem egy alkalommal kellett bemennem az iskolába, onnan a rendőrségre, mert megverték a gyereket. Négy éve az iskola lépcsőjén a lányomat akarták kirabolni, a biztonsági őr mentette meg. Tavaly a buszmegállóban támadták meg a fiamat, annak orvos lett a vége. Most csak ennyi, ha érdekelnek további részletek, szívesen írok. Nem tudom, vannak-e gyerekeid. A fenyegetők egyikének disznóölő késes képe alapján valószínüleg te is elkezdenél aggódni.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.09.22. 09:32

Ha nem látnám, hogy szülő vagy, a szöveg alapján óvodásnak néznélek. Na jó, alsó tagozatosnak, a kevésbé értelmesebbek közül.

zengő2 # 2011.09.22. 09:21

Veszélyes fenyegetésnek minősül-e az alábbi kijelentés?
"Szólj a fiadnak, hogy ne szervezzen csapatot a fiam ellen, mert ha szervez, én is szervezni fogok, de akkor az én haverjaim jönnek és abból baj lesz"
Ezt egy a fiamat megtámadni készülő gyerek anyjának mondtam, miután napi rendszerességgel inzultálták a buszon és interneten szervezték a megverését. Az internetes oldalt elmentettem, ha szükség lesz rá, a bíróságon bemutatom. Veszélyes fenyegetés miatt jelentettek fel emiatt. Számít-e ez esetben a gyermekem sorsa iránti aggodalom miatti erős felindulás, mint enyhítő körülmény?