Lelki terror


lajcsó # 2011.10.17. 08:29

Most már értem.

ius latratus # 2011.10.17. 06:20

lajcsó

Az édesanyjának már nehezen...

(már ha igaz a történet, mert -ahogy KBS is írta- ez a sorozatlopásos emberünk...)

Kovács_Béla_Sándor # 2011.10.17. 04:52

Csoda, hogy terrorizálja? (Lelkileg.) Biztosan aggódik a sorozatlopásai miatt...

lajcsó # 2011.10.17. 04:48

Szerintem ez nem jogi, hanem inkább orvosi kérdés. Szakorvostól kérj tanácsod,arról miként segíthetsz édesanyádnak!

indesign # 2011.10.16. 21:56

21 éves vagyok édesanyám meghalt jelenleg apámmal élek együtt. 4 éve történt. Olyannyira megviselte az anyám halála, hogy teljesen elment a józan esze.

Szabályos lelki terrort rendez. Mivel testileg nem tud (bár többször megpróbált) fenyíteni lelkileg próbál, nem hagy nyugodtan élni. Nem közlekedhetek a lakásban, folyamatosan beszél hozzám. Sőt, ha nagyon begurul rendőrt hív, hogy én örjöngtem megtámadtam, holott semmi sem történt ezzel csupán fenyíteni próbál. 43x hívta ki a rendőröket ok nélkül a lakásra, ebből egyszer rám tudta fogni, hogy késsel fenyegettem, holott nem volt ilyen.

Azonnali megelőző távolságtartási végzést kaptam, pedig csak annyi volt, hogy azt mondtam neki, hogy akár le is szúrhat, ha ennyire tönkre akar tenni, és felmutattam a kést. Erre ordítva és !!!!! Sírva kirohant a lakásból ami amúgy nem hogy lakhatatlan, de már kezd kicsúszni a kezéből. Egyáltalán nem támogat semmiben, bár tanulok. Kénytelen vagyok dolgozni mellette. De lelkileg tönkretesz ami az otthonomban van és sajnos nem engedhetem mrg magamnak, hogy elkoltozzek. Ugy kezel mint egy rossz kutyát. Úgy beszél velem. Többen elborzadtak amikor erről felvételt mutattam másoknak. Ezért inkább titkolom a barátaim előtt.

A lényeg az, hogy tulajdonképpen ok nélkül piszkàl. Beszélni nem lehet vele, csak hallgatni. Valami baj van vele mentálisan. Elvikeg gógyszereket is szedett, de "pánikbetegség" re, mióta nem szedi őket nagyon rossz állapotban van.

De az a baj, hogy a külvilágnak el tudja játszani, hogy ő a normális, sőt. A történtek ellenkezőjét meséli el mindenkinek. Miszerint én terrorizálom. Támadom, verem meg.

Mit tehetek?