kémkedés


ObudaFan # 2011.10.23. 08:46

Alkotmánya nincs az EU-nak.

Legislator # 2011.10.22. 13:18

Lehet, hogy azokban az országokban vannak a legnagyobb emberi jogi jogsértések, amelyek azok legnagyobb védelmezői szerepében tetszelegnek.


Sunshine after the rain.

provodnyik # 2011.10.22. 13:10

Miért lenne erős túlzás? Talán az EU alkotmánya nem mondja azt, hogy mindenkinek joga van a munkához és tisztes megélhetéshez?
..... Lehet, hogy valóban vannak problémák fehéroroszországban mondjuk a demokrácia terén, de talán nem kéne egy államot megróni azért, ha nálam is hasonló a helyzet (bár lehet, h igaz nem ilyen szinten).
Még a Bibliában is benne van "Ne keresd a szálkát más szemében, ha a saját szemedban nem látod a gerendát"

ObudaFan # 2011.10.22. 12:52

Ez nem bűncselekmény. (Annak ellenére, hogy azért ez a vélemény erős túlzás.)

provodnyik # 2011.10.22. 12:37

Jó napot! Azt szeretném megkérdezni, ha a fehérorosz TV vagy újság megkérdezi tőlem, milyen az élet kelet magyarországban, és én az őszinte igazat mondom és magyar állampolgár vagyok (munkanélküliség, kilátástalan megélhetési helyzet) állam elleni büncselekménynek fog-e mínősülni?
Akik nincsennek tisztában, elmondom, hogy már hosszú idők óta az EU szemrehányásokat tessz Fehéroroszország felé, hogy elvileg az országban sértik az emberi jogokat.
Ha egy magyar állampolgár nyilatkozna az ottani TV nek, hogy itt M-országon szintúgy sértik és az ottani hatóságok ezzel visszatronfolnának, akkor az EU kénytelen lessz beismerni, hogy hosszú időn keresztül "tévedet" Fehéroroszországgal szemben, mert nem vette figyelembe, hogy az EU ban is megvannak ezek az emberiségi jogokat korlátozó dolgok.
Tehát, ha egy magyar vagy bármilyen EU állampolgár kirobbantana egy ilyen helyzetet, EU ellenes büncselekménynek fog e mínősülni?