ki mit kap?


ius latratus # 2011.10.24. 15:07

A bírónő nem volt pártatlan? Miért, tán' ő meg tuszi?
A "normális kinézetű srác" meg attól még nem biztos hogy normális, hogy nem bombert hord...
(nekem is volt bomberem, kopasz is voltam, sőt: Martensem most is van, szkinhed lennék?)

Sherlocknak lesz igaza, a vád meg is fog állni, pláne ilyen hozzáállással...(ha nem volt még ilyen, vagy nem voltatok büntetve, akkor nem lesz az öt év)

Azzal meg, hogy "kimondatta" veletek a rasszizmus szót, már meg ne haragudj, de mi a fenét akartál mondani?

lajcsó # 2011.10.24. 14:10

Miért, mit csinált veletek vallomástétel közben a bírónő? Talán fegyvert szegezett a buksi fejeteknek? Na ne fárassz!

Sherlock # 2011.10.24. 13:28

Ennyiből nem lehet megmondani. A vád kellene hozzá - bár valószínűleg közösség tagja elleni erőszak, ami 5 évig terjedő szabadságvesztés lehet -, az önhibából eredő ittas/bódult állapot pedig súlyosító körülmény, nem enyhítő.

Aistyc # 2011.10.24. 13:15

helló mindenkinek!

Egy 2 és fél éve elkövetett ügy miatt kérem a véleményeteket. Egy ismerősöm anno részt vett egy verekedésben. Egy nigériai állampolgárt vert meg 3 skinhead és egy normális kinézetű srác(nem kopasz, nincs bakancsa, se bomber dzsekije...stb). a normál kinézetű srác gyógyszerre (fejfájás + még 1 nem tudom milyenre) ivott kb 4 liter kannás bort kólával( hozzáteszem aznap egy falatot se evett).a sértettől bocsánatot is kért, a sértett pedig el is fogadta. ő a másod rendű vádlott, de mindenkinek a vallomásában az első és a harmadik vádlottat nevezték meg mint fő bűnösök. tehát ez az ismerősöm körülbelül milyen büntetést kaphat, úgy hogy a bírónő nem volt épp pártatlan és olyan dolgokat mondatot ki vele is és velem is mint tanúval, amiket mi konkrétan nem akartunk mondani. ( ilyen például a rasszizmus szó). az ismerősöm nem rasszista, már csak azért sem mert együtt lakik vele egy gyerekkori barátja, aki magát cigánynak vallja és ez meg is lett említve a bíróságon. előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat ha zavaros kicsit ez az egész.