Kőműves - csempézés


guba # 2011.10.31. 19:24

A kőműves semmiféle feljelentést nem tesz.

Akkor mit szeretnél? A fenyegetés az fenyegetés, a beszélgetés az meg beszélgetés. Két soros tényállás alapján ezt nem lehet eldönteni, de így szerintem elméletben mindegy is.

rogers # 2011.10.31. 18:33

A kőműves semmiféle feljelentést nem tesz. nagyívben leszarja.A lényeg- a tulajdonos fenyegetődzik hogy a haverjaival megkeresi,és elbeszélgetnek. Nem látni a lényeget? A tulajdonos , a haverjai, csoportosan intézkednek ,magyarul össze verik. Én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Nem tudom hogy ezt minek nevezik. Ez a kérdésem.

guba # 2011.10.31. 18:17

A feljelentését majd úgy fogja kezdeni, hogy feketén megcsináltam egy fél fürdőszobát. A megrendelő azt mondta, hogy szar munkát végeztem, pedig régóta csinálom, és egy csomó tanúm is van rá...

rogers # 2011.10.31. 18:11

Nem végzett rossz munkát.Régóta ismerem.(nekem is csinált kőműves munkát).Csak az ilyen tipusú (kőműves ) nagyívben leszarja a variáló segfejeket. Akkor a tulaj még nem variált. Csak mikor ment a megbeszélt időpontban folytatni a munkát. Akkor kezdett el, mocskoskodni,és telefonon is megfenyegette hogy megkeresi pár ismerősével.

Lyonee # 2011.10.31. 17:59

Vagy a tulajdonos már akkor fenyegetően lépett fel.

végrehajtó1 # 2011.10.31. 16:40

a kőműves gond nélkül vissza adta

Valószinű szar munkát végzett.

Jó munka esetén nem adja vissza senki...

rogers # 2011.10.31. 16:36

Egy ismerősöm (kőmüves) un elválalt egy fürdőszoba csempézést. Meg állapodtak az összegben,(felét előrre kérte) a kőműves elkezdte a munkát,felét megis csinálta. A másik felét a következő alkalom. Újabb megegyezés, egy hét múlva folytatja. Közben a tulajdonos megcsináltatta egy másik hozzáértővel. Majd követelte vissza a kőművestől az összeget(a kőműves gond nélkül vissza adta(mondva majd ajánlani fogja az ismerőseinek a hozzá állásával a tulajdonost). Ezzel a tulajdonos nem érte be, zsarolja, hogy feljelenti mert nem vállalkozó. Meg hogy szarul csinálta meg. Szóváltás. A tulajdonos .Majd megkereslek egy két haverommal és elbeszélgetünk. A kérdés az lenne a tulajdonos milyen jogon fenyegetődzik , mármint hogy megkeresünk, és elbeszélgetünk. Ez büntethető egyálltalán?