Rabosítás,jogtalan meghurcolás


ObudaFan # 2011.12.02. 13:14

Az adataidat törölni fogják. Viszont kárigénnyel eleve csak akkor léphetsz fel, ha a gyanúsítás ellen panasszal éltél, és a gyanúsításod eleve nyilvánvalóan okszerűtlen volt.

Kisbari # 2011.12.02. 11:05

Tisztelt Olvasó!
1honapja tanubol,gyanusitott lettem.Megtortent a kihallgatas,a rabosítás,melyeket megpanaszoltam. Most irt az ugyeszseg,hogy panaszomnak helyt adott es,hogy a mar gyanusitottkenti kihallgatas idopontjaig rendelkezesre allo adatokbol is megallapithato volt,hogy jogellenes magatartast nem tanusitottam.Teljesen artatlanul hurcoltak,soha semmilyen kihagasom nem volt.Mind lelkileg,mind anyagilag nagyon megterhelo volt.Csak az ugyvednek fizettem 60000.-,hogy a kihallgatasra velem tartson.Szeretnek az engem ert serelmek miatt elegtetelt venni,feltetelezesem szerint az ugyben eljaro rendor szemelyeskedese tett engem gyanusitotta.Kerdesem:torolheto-e a rabosítás?Van-e ilyenkor felelos,akit szamon lehet kerni?Valaszat elore is koszonom!


Tisztelt Uram!
1honapja tanubol,gyanusitott lettem.Megtortent a kihallgatas,rabosítás .Ezek ellen panasszal eltem,melynek az ugyeszseg helyt adott,a gyanusit