Gyerekek adataival való visszaélés


seanfrancis # 2012.06.12. 08:51

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni. Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

seanfrancis # 2012.05.15. 18:47

Remek ország. Következmények nélküli ország.
Lehet büntetlenül lopni, csalni, sikkasztani, hamisan vádolni. Geszti ezt miért nem énekelte meg?
Ez ma Magyarország!

Gabicsek # 2012.05.02. 19:19

Feljelentésre indul.

seanfrancis # 2012.05.02. 18:22

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

seanfrancis # 2012.04.20. 07:15

Anyukának első házasságából volt egy nagy családi háza.
Másodig férje milliós uzsora hitelén kívül semmit nem vitt a házasságba. "Sikeres" vállalkozónk jelzálog hitelt vetet fel anyuka házára. Közben születik három gyerek. Vállalkozónk az uzsora hitelezők kifizetése után és sikeres üzleti vállalkozásaival elkölti a jelzáloghitelt és természetesen nem fizeti részleteket. A terhes anyát maga elé tolva vagy a csecsemőt mózeskosárba tartva könyörög az uzsorásoknak hogy ne bántsák.
Sorra halmozza az egyéb tartozásokat is. A hazudozásokat, lopásokat megunva elválik a sikeres vállalkozótól. A bíróság az édesanyánál helyezi el a gyerekeket. A bank árverezi a házat. Vállalkozónk a különélés óta minden fórumon mindenféle alaptalan vádakkal rágalmakkal feljelentgeti anyukát. Most épp gyerek elhelyezési per folyik. Az édesanyának pozitív véleményezései vannak a környezettanulmányokból az iskola, óvodai véleményekből. Apuka közben egy hamisítom lakáskérelemmel amibe beírja az anyánál elhelyezett gyerekeket egy 66nm2-es lakáshoz jut.
A helyi önkormányzat környezettanulmányában ezt lakhatatlannak minősíti. A perben - ami a lakásának a megtartásához kell - sikeres vállalkozónk becsület sértéseken és rágalmazásokon túl semmilyen bizonyítékkal nem szolgál a beadványában, és még vagyon megosztást is követel holott kapcsolatukba csak milliós tartozásokat vitt. Az első tárgyaláson lehetőséget kap a bírónőtől hogy újabb bizonyítékokat adjon be az édesanya ellen. Ebben a beadványában sem tud vállalkozónk a becsületsértéseken és rágalmakon túl bizonyítékoz hozni az anya ellen.
Tényleg hogy lehet az hogy hivatalos fórumokon embereket lehet alaptalanul rágalmazni, becsületet sérteni következmények nélkül?
A második tárgyaláson a bírónő megkérdezi az édesanyát aki a három súlyosan asztmás kisgyerekkel méltányossági gyesen van, miért nem helyezkedik el?
Gyakran előfordul hogy a kicsik egy hónapból három hetet betegségük miatt nem tudnak iskolába vagy óvodába menni. És sűrűn kell az asztma kórházat látogatni. Szóval a második tárgyaláson a bírónő a többszöri alaptalan rágalmak, és meghamisított lakáskérelem ellenére ad sikeres vállalkozónknak egy harmadik lehetőséget - ha már a másodikkal nem élt -
most hozzon tanúkat az anya ellen hogy rossz.
Kérdésem: Miért kell így meghurcolni egy édesanyát?
Miért ad a bírónő a "sikeres vállalkozónak" újabb és újabb lehetőséget az anya ellen.
Tud e valaki jogi támogatást adni az anyukának ?

Gabicsek # 2012.04.16. 19:49

Akkor meg lehet próbálni feljelentést tenni okirathamisítás miatt.

seanfrancis # 2012.04.16. 17:22

Meglesz. De más szervnél is szeretnénk eljárni.

Gabicsek # 2012.04.15. 18:43

Jelentse be a polgármesteri hivatalnál a hamis adatszolgáltatást.

seanfrancis # 2012.04.15. 18:12

Kedves Egyjogász

Csak jóban kell lenni a XI kerületi polgármesterrel.
Ellenben milyen címen tudna az anyuka eljárni?

Köszi.

Egyjogász # 2012.04.15. 17:20

Olyan még létezik, hogy lakásigénylés?
És vannak helyek, ahol mindenféle kamukérelemre 66 m2-es lakásokat osztogatnak úgy, hogy nem is ellenőrzik, igaz-e ami bele van írva?
Hol kell ezt beadni? Ha beleírom a két szomszédom összesen öt gyerekét is, akkor kinézhet egy 90-100 m2-es kégli a XI. kerületben???

seanfrancis # 2012.04.15. 15:11

Tisztelt JogiFórum

Barátőm volt férje a páromnál bíróság által elhelyezett gyerekeket a lakás kérelmébe beírva, mintha nála lennének, jutott BP 11. kerületben egyedül állóként egy 66 nm2 es lakáshoz. Ezt felhasználva a gyerekeket megpróbálja elperelni az anyjuktól.
Kérdésem az lenne milyen jogi kategóriába esik ez az eset? Milyen címen lehet feljelentést tenni?
Hamis lakásigénylés, gyerekek adataival való visszaélés, hivatal megtévesztése stb.

Előre is köszönöm.