Megrontással vádolnak???


kovigabi # 2012.05.26. 07:14

Sajnos a dolog már megtörtént, így feljelentettek, beszélgettünk nagyon sok mindenről, ezért lett végül egy személyes találkozó is. Egyébként előtte már találkoztunk jó párszor, mert a lányomnak az osztálytársa, többször volt már nálunk is, akkor is beszélgettünk, sokat mondogatta, hogy egyedül van, fél otthon egyedül, stb...
Tehát most itt tartunk, és nem tudom, hogy mi fog történni a feljelentés után.
Keressek ügyvédet? Vagy először beidéznek meghallgatásra? Mi fog történni?
Lyonee kérdésére válaszolva,SEMMIT nem akarok tőle, meghallgattam a bánatát, abban igazatok van, hogy szólni kellett volna a szülőknek, de nem tettem.
Várom válaszaitokat

Lyonee # 2012.05.25. 17:00

Minek tart kapcsolatot egy felnőtt ember egy 12 éves kislánnyal a szülei tudta nélkül? Közösségi oldalon való csetelés, többszöri telefonbeszélgetés, kutyasétáltatás.
Tulajdonképpen mit akarsz tőle?
Örülj, hogy ennyivel megúsztad, én nem a kórházban vagy.

Sherlock # 2012.05.25. 16:41

Ezzel általában csak fenyegetőzni szoktak. Ha mégis, de nem történt semmi, akkor te is feljelentheted őket hamis vádért.

Ellenben abban igazuk van, hogy ne sétálgass 12 évesekkel.

kovigabi # 2012.05.25. 12:48

Feljelentettek egy olyan dolog miatt, hogy egy 12 éves elmúlt lánnyal kutyát sétáltattam. Ez előre meg lett beszélve, ő otthon hazudott, hogy hova megy kb. 20 percet nem volt otthon. Előtte már beszélgettünk közösségi oldalon, kb 1 hete. 2x vagy 3x beszéltünk telefonon is. Beszéltem már a szülőkkel is a dologról, de nem győztem meg Őket állítólag, ezért feljelentettek.
A gyereket orvoshoz is vitték, aki semmit sem tudott megállapítani. (Nem is volt mit, mert nem történt semmi.) Azt erőltetik, hogy az erdőben voltunk sétálni, és a lány meg hazudott, hogy hol volt.
Mit tehetek ez ügyben?