könnyű testi sértés


k. peter # 2012.07.13. 21:13

Köszönöm.


kelemenpeterne

ObudaFan # 2012.07.11. 20:54

Ezt majd eldönti a bíróság.

k. peter # 2012.07.11. 14:06

Kamerafelvételen látszik a történet, de szerzett talpnyaló tanukat akik már olyan tényekben is hazudtak, hogy tulajdonosnak adták ki magukat, közben csak eladónő.
Ez számít a tanú szavahihetőségében?
köszönöm


kelemenpeterne

ObudaFan # 2012.07.11. 09:16

A jogos védelmet nem ártana bizonyítani, akkor semmi.

k. peter # 2012.07.11. 02:16

Összevesztem boltszomszédommal, folyamatosan provokált, állandóan feljelentett minden szervnél,én is úgy döntöttem feljelentem a fogyasztóvédelemnél és meg akartam győződni, hogy tényleg szabálytalan árut árul. Odaléptem árujához, amikor nem volt a boltban, megnézni a cimkét.
Odarontott és ellökte a kezem, miközben megkarmolt, mivel fájt én elcsvartam a kezét.
Férjem észrevette, hogy már megint a jó" R" származásu szomszéd szórakozik és látta, hogy dulakodott velem. Akkor elborult az agya és megütötte hátulról.
Feljelentést mindketten kivántunk tenni, de a bíróságra férjemet nem, csak engem idéztek be.Rajta semmiféle látható külsérelmi nyom nem volt, nekem hámsérülést írt le a rendőr.A hölgy azt gondolja a férjem miatt is engem büntetnek meg.
Ennek egy éve, erre rá egy hónapra a másik üzletem elé jöttek egy férfival és a férfi engem súlyos testi sértésik bántalmazott, a földre rugott, ököllel ütött.A hölgy végignézte. A könnyü testi sértésre én visszavontam a feljelentésem, mert megijedtem tőlük, mert üzentek, jobb ha kiszállok, de ezt bizonyítani nem tudom.
Mi lesz/lehet a könnyű testi sértéses ügyből?
köszönöm


kelemenpeterne