Ittas vezetés!


Véleményem # 2012.08.14. 06:20

jumu

Komoly problémáid vannak az biztos...
Egyrészt indítottál egy új témát, közben már létezik szinte ugyan ezen a cím szó alatt és ott többen figyelnek segítenek. Tehát érdemes oda is írni. A körítés amit a történet mellé írsz lényegtelen, felesleges, itt sem érdekel senkit a körülmény meg a rendőrségen sem. Csak az számít hogy hány ezrelék volt a vérvétel után, illetve ha fújtál bármilyen szondát az milyen értéket mutatott. Innét senki se fogja megmondani, hogy 4-5 sör a te szervezetedben mennyi idő alatt, hogyan szívódik fel, mennyit mutat a szonda stb....

Ha tudod hogy az állandó lakcímedre küldték akkor ezek szerint átvetted, nincs baj. Ha megváltozott a lakcímed akkor köteles vagy azt lejelenteni ugyanis az bírsággal járhat a későbbiekben ha ezt elmulasztod.
A véralkohol ezrelék szintjét csak te tudhatod, neked kell utána járni.
Elhiheted hogy nem poénból kérdezték a jelenlegi címedet vagy ahol a leveleidet át tudod venni. Hatalmas butaság volt az hogy nem mondtad meg a címed. Még szerencséd, hogy ezek után bemész és kommunikálsz velük, remélem akkor kicsit együttműködőbb leszel majd. Azt tudom tanácsolni, hogy működj együtt velük. Ha annak a látszatát kelted, hogy te felszívódsz nem fizetsz stb. akkor nyertél egy körözést, az meg elég kellemetlen.

Nem értem mit nem tudsz még? Menj be hozzá!

jumu # 2012.08.13. 11:08

Tisztelt olvasók!
Tanácsot szeretnék kérni! Egy késő esti időben
biliárdozás után haza felé tartottam és igazoltatáskor vérvételre vittek a rendőrök!
Meg ittam ugyan vagy 4-5 sört bár igaz hogy nem én akartam vezetni ,de így hozta a sors az ismerősömnek taxival haza kellet mennie családi probléma miatt aki vezetett volna!

Na már most az állandó lakcímemre küldték az idézést
de én már nem ott lakom és nem tudom hogy mi tévő legyek és azt sem tudom hogy hány ezrelékes volt a véralkohol szintem.Felhívtam a rendőrséget és az előadó körözéssel int, és nagyon érdeklődött a
hollétemröl! Nem mondtam meg neki!De kértem egy időpontott tőle és be fogok menni hozzá.

Nem tudom mitévő legyek!

Jumu!