ez csak kegyeletsértés vagy több?


Poruljárt_Attila # 2012.10.07. 18:56

Nem. Túlságosan is eredeti, "élethű" dolgokat mondtak, amiket nem tudtak volna kitalálni, ha csak két kívülálló baromkodott volna.
Sajnos ismerek nem kevés "halottakkal dolgozó" embert, és mit is mondjak? Ha finom akarok lenni, akkor csak annyit, hogy elmebetegek, de úgy 99,99%-ban. Ami nekik fantasztikusan poénos, attól egy jóérzésű ember egy hétig nem alszik. És akkor ezt nem is részletezném tovább., mert horrorfilmbe illő lenne, csak hát az a baj, hogy ez mégis a valóság.

A maradék 0,01% pedig max heteket bír ki ezen a "pályán", aztán odébb áll. Ilyenből is ismerek párat.

Nincs harmadik verzió.

Sándor, te pedig hozd csak a formád, legalább nem csalódok ...

Kovács_Béla_Sándor # 2012.10.07. 17:09

Vagy egy írogat ;)

lajcsó # 2012.10.07. 16:09

Ámbár az is lehet, hogy csupán két hülye kitalált baromságokat pofázott össze-vissza.

Poruljárt_Attila # 2012.10.06. 06:52

KÖszi, hát elég baj, hogy "csak" az.

Meg hát ezek a dolgok természetüknél fogva sosem tudnak kiderülni, ha csak ott is nem történik olyan, hogy valami jobb érzésű bekerül, aztán rejtett kamerás felvételt készít. Volt már hasonlóra példa, de az messze nem volt ilyen durva, emlékszem, TV-ben is leadták, hogy szó szerint kiborították a koporsóból a holttestet a földre és stb. Aztán semmi következménye nem lett, pedig arról felvétel is volt...

De azért látod, hogy még a pénz sem ellenszer az elmebetegség ellen? Hiába tömik tele a zsebét az illetőnek a hozzátartozók, attól még kiélik hajlamaikat ... Undorító na, de hát igaz ami igaz, már úgy tekintetre se volt tiszta ez a két emberke.

ObudaFan # 2012.10.06. 06:36

Kegyeletsértés, és magánindítványra büntethető csak.
De azért az állásukat csak nem tarthatnák meg, ha ez kiderülne.

Poruljárt_Attila # 2012.10.06. 03:41

Nagyon durva esetnek voltam fültanúja. Évente 1-szer vonatozok, és akkor is kifogok 2 ilyen barmot. Az történt, hogy mint kiderült, hullamosók voltak, és mesélték egymásnak hangosan a storykat, hogy miket művelnek a hullákkal.
Az egyik arra volt a legbüszkébb, hogy "az Ati megmutatta, hogyan kell eltörni valakinek a nyakát, aztán így mögé állt, és reccs. Aztán én is kipróbáltam, és tök jó volt". Na meg stb stb, hajmeresztő dolgokon storyzgattak, de hát rendesen ledöbbentem. Pedig én azért mondjuk úgy, bírom a kemény dolgokat meg hát a halottakkal is sokat találkozok, na de amiket ezek csinálnak, az minden képzeletet felülmúl.
Rendkívül jót mulatoztak azon, hogy pl. mennyi pénzt tettek el egy hozzátartozótól, hogy a nagymamát "rendbe hozzák", és ott részletezték, hogy mustárból meg egyéb baromságokból csináltak neki sampont "tartós dauer" gyanánt, és hogy "ugyan már, úgyse veszik észre" volt a válasz az olyasmikre, mint pl. nyaktörés, nyelvkitépés és sorolhatnám, de nyilván egy épelméjű embernek ez gyomorforgató.

Na most a gond azzal van, hogy ezek a dolgok bizonyíthatatlanok, pedig azt hiszem sokan feldühödnének, ha megtudnák, hogyan és miket művelnek az elhunyt hozzátartozójukkal. Persze addig jó, amíg ebbe senki nem gondol bele.

Ez csak "simán" kegyeletsértés bcs vagy valami más is? Na meg az ilyen elmebetegek ellen mit lehet tenni jogilag?