autógyújtogatás - nem történik semmi


Véleményem # 2012.10.08. 06:51

taki47

Jogi lehetőséged nem nagyon van. Panaszt meg nem tudom mire mi/ki ellen tennél...

Poruljárt_Attila # 2012.10.08. 05:18

Nézd, már nem mondok semmit, de ja ............
Ez van, és nem tudsz mit tenni tényleg. Sajnos itt Gangster-Keleten Neked kell lépned valamit, mert Te is tapasztalod az igen magas szintű közbiztonságot. Javaslok egy kamera-felszerelést a parkolóra nézve ... (én is kénytelen voltam megtenni, aztán a háztetőre egy jobb minőségű webcamot kitettem, és szépen belátja az egész parkolót, szóval nem egy nagy összeg ez már manapság).

taki47 # 2012.10.08. 05:01

Sajnos ettől félek én is, hogy még én sínylem meg.
Konkrétan fel vagyok háborodva a rendőrség munkáján. Nem csak az én autómat gyújtották fel, 2 éve a környéken 7 esetről tudok. És tegnap éjjel megint elkezdődött. 6 autó égett ki az Alig utcában, és ott is szándékosságra gyanakszanak.
Valaki nagyon jó pénzt fizethetett a rendőrségnek, hogy ennyire magasról leszarják az egészet. Elnézést a kifejezésért.

Poruljárt_Attila # 2012.10.07. 19:17

Na ... üdvözöllek a to serve and protect slogen rendkívül speciális interpretációjának magyar hálózatában.
Ezek szerint ez még új Neked, de csak azzal tudlak biztatni, hogy ne aggódj, lesz ez még rosszabb is :(
Hát panaszt éppen tehetsz, csak aztán vigyázz, nehogy téged hozzanak ki tettesként ... megesik az ilyen sajnos.

taki47 # 2012.10.07. 17:47

Tisztelt Fórumozók!

2 éve felgyújtották az autómat, a tűzoltóság szándékosságot állapított meg, így a rendőrség elindította az eljárást. Amikor bent voltam az előadónál már eleve az jött le a mondandójából, hogy úgyse lehet mit tenni, nem fogják megtalálni.
Azóta sok másik autót is felgyújtottak, és érdeklődésemre azt a választ kaptam, hogy mindegyik ügy egy ember alatt van, egybe kezelik, csak az enyém van külön.
Majd egy szép napon azt olvastam az interneten, hogy elfogtak egy embert, aki nagy valószínűség szerint az egészet tette. Nagy boldogan megint felhívtam az előadót, mire az megint azt válaszolta, hogy úgyse lehet rábizonyítani.
Van valami jogi lehetőségem tenni ilyenkor valamit? Van a rendőrségnek olyan része, ahol ilyen panaszt le lehet írni, és érdemben foglalkoznak is az emberrel?

Előre is köszönöm