Nem kért eljárás.


Ötvös Csöpi # 2013.01.16. 12:53

De ne bíráljon el, ha én nem akarom!
Nem kértem, nem volt szándékom.
Az ügyészségnek talán feladata, hogy kitalálja, hogy én mit szeretnék? Nem hiszem! Ez az ügyvédem feladata, vagy az enyém!
A bajom az, hogy innentől fogva ezek szerint nem adhatok be tényleg ilyen indítványt, még akkor sem, ha most már tényleg akarok, ugyanis rendbírsággal marasztalható lettem.
Ráadásul azt írják, hogy részletesen megvizsgálták az iratokat. Nincsenek is iratok, mivel nem lettek beküldve. Akkor, hogy sikerült elfogulatlan határozatot hozni az ügyben, minek alapján?

Köszönöm egyébként a válaszaikat!

Dr.Attika # 2013.01.16. 09:39

Az a benyújtott észrevétel viszont tartalmazhatott olyat, amit az ügyészség elfogultsági indítványként bírált el. Olvassa el még egyszer azt az észrevételt azt javaslom.

Rafina67 # 2013.01.16. 07:48

Kedves Ötvös Csöpi!

Azt javasolom írja meg, hogy nem adott be elfogultság miatti kizárási kérelmet. Tudniillik ahol emberek dolgoznak, ott bizony hiba is előfordulhat.

Minden jót!

R

Ötvös Csöpi # 2013.01.15. 23:20

Kedves Jogi Fórum!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi történik akkor ha egy büntetőügyben a megyei főügyészség úgy hozott egy elutasító határozatot, hogy nem is kérvényeztem semmit? Azt állítják, hogy a városi ügyész elfogultságára hivatkozva a kizárását kértem. Senki a részemről nem adott be ilyen kérvényt, se én sem a védőm. Eddig csak egy észrevétel lett benyújtva a bíróság felé semmi több. A védőm külföldön van és csak 2 hét múlva ér vissza, a levelet ma kaptam, sima küldeményként. Viszont nem tudom kell-e írni választ ilyenkor? Vagy mit kell tenni? Mert így később már nem lehet majd tényleg hivatkozni az ügyész elfogultságára. Az az érdekes, hogy tételesen fel is van sorolva, hogy mire hivatkoztam, mintha előre valaki kitalálta volna, hogy mire hivatkozhatnék. (ezek alapján tényleg lenne okom rá) A másik, hogy azt állítja a főügyész, hogy megvizsgálta az iratokat, csak nem tudom mit, mert sosem küldtem semmit, senkinek.
Mit csináljak most?