Hamis tanúzás, hivatali visszaéllés


Agent Cooper # 2013.01.24. 16:06

Kedves balazs4321!

Csak így tovább, ezzel a hozzáállással nagyon hamar sikerülni fog még egy rágalmazást vagy hamis vádat összeszedni a zaklatás mellé.
Persze mindenkit saját magától a legnehezebb megmenteni...

Üdv: A. Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

balazs4321 # 2013.01.22. 12:17

Köszönöm Rafina67

balazs4321 # 2013.01.22. 11:40

Kedves Kovács Béla Sándor!
Tudomásom szerint ezek az oldalak a segítségnyújtás miatt jöttek létre. Ha te ennyit tudsz hozzáfűzni a történetemhez, vagy te ezt értelmezed segítségnyújtás alatt, akkor azzal magadat járatod csak le, és gratulálok hozzá :D

Kovács_Béla_Sándor # 2013.01.22. 10:40

Te elolvastad? Részvétem.

Rafina67 # 2013.01.22. 09:46

Még azt elfelejtettem, hogy a személyes igazolt költségeinek a megtérítését kérheti. Ez azt jelenti, hogy mindenről számlát (vonatjegy) és a munkából való kimaradás igazolását érdemes beszerezni.

Rafina67 # 2013.01.22. 09:44

Kedves balazs4321!

Javaslatom, hogy a munkahelye szerinti (jelenlegi tartózkodási helye szerinti) rendőrkapitányságra sétáljon be és egy nyomozónak mesélje el ezt az ügyet úgy, ahogyan itt leírta. Mondja el, hogy szeretne együttműködni a rendőrséggel, hogy kiderüljön az ártatlansága, de jelenlegi körülményei nem engedik meg, hogy utazgasson, mert a munkahelyén kell lennie napközben, tehát kérje, hogy az eljárási cselekményeknek azt a részét, amit lehet a jelenlegi tartózkodási helye szerint illetékes rendőrkapitányság folytassa le. A szembesítésre persze ott nem kerülhet sor, mert a lány sem utazik majd.
Adjon meg egy címet ahol levelet tud fogadni. Jelezze, hogy ha idézik, akkor sem tud másnap bemenni a hatósághoz, mert a munkahelyén szabadnapot kell intéznie ehhez. (5-8 nappal korábban kell önt idézni szabályszerűen)

Nagyon szívélyes együttműködésre ne számítson a megkeresett rendőrségen, de legalább nem lehet önt elmarasztalni.

A másik lehetőség, hogy az ön által említett hadnagy asszonynak ír egy hasonló tartalmú levelet.

Személyes véleményem, hogy ezeket az ügyeket még akkor is nehéz bizonyítani, ha ténylegesen elkövették.
Lehet, hogy a lány maga tette közzé a saját fotóit, vagy a barátja valami miatt.

A rendőr rokonnal kapcsolatos megjegyzéseihez nem fűznék hosszabb véleményt, csupán annyit, hogy a hülyéket akkor sem szeretik a rendőrök, ha azok a kollégák rokonai. Az ügyvéd anyukától pedig nem kéne megijedni, magamból kiindulva fentieket pontosan tudja.

Minden jót!
R