Tehetetlen vagyok


Dormkoboldo # 2013.06.11. 15:21

Mármint mi csalás kedves Kovács Béla Sándor?

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.11. 14:49

Fake ez.

Dormkoboldo # 2013.06.11. 13:03

Köszönöm a hozzászólásokat...de azt nem értem még, hogy mi nem Budapesthez tartozunk, akkor miért onnan jöttek nyomozók?

monalisa1 # 2013.06.11. 12:14

A gipszelt kézről orvosi látleletet kell felmutatni, tehát ha nem "eseménynapi" a dátum akkor az nem okés. (Már amennyiben készült röntgen a kéztörésről /?/ mert gipszmester felrakhat gipszet némi "juttatás" ellenében - otthon jó lesz mókázni vele kitétellel.)

ObudaFan # 2013.06.11. 10:29

Garázdaság, vagy valamilyen testi sértés lehet. Tény, hogy megvalósult, de azért olyan nagy büntetés meg nem lesz belőle.

Dormkoboldo # 2013.06.10. 17:41

Sziasztok!
Elmondom a történetemet, szeretném, ha segítenétek.
Pár hónappal ezelőtt a párommal sétáltunk hazafelé éjszaka. Meséltem neki, hogy a fiamat az iskolába kissességi csoport bántalmazza és fenyegeti. A párom erre ideges lett és hangosan szidalmazta őket. A következő pillanatban egy hat fős társaság megjelent mögöttünk és szóvá tették, hogy miért mond ilyeneket különböző cifra kijelentésekkel. Mi mentünk tovább,de ők jöttek utánunk és folyamatosan szidalmaztak. Elhangzott többször a Q anyád szó, amit a párom nagyon nem szeret, mert nem rég halt meg az édesanyja. Megkérte őket többször, hogy bármit mondjanak, de azt ne...de csak mondták tovább. Mikor a párom megelégelte, hirtelen hátra fordult és ráordított a "hölgyre" az meg szájon karmolta és rúgott felé, a párom védekezett és a "hölgy" seggreült, de föl is pattant.Utána még ment a huzavona de a végé otthagytuk őket. Másnap a munkahelyemre bejött hat darab kétajtós szekrény és a páromat keresték rajtam, már ott is fenyegetőztek. Aztán elmentek és könnyű testi sértésért följelentették a páromat. Másnap a kolléganőmmel elmentünk a családhoz, hogy ne csinálják már a viszályt, egy városban élünk stb. Már akkor emlegették, ha anyagilag kárpótoljuk őket akkor nem lesz bajunk. Másnap visszajöttek az üzletbe és 500 ezer forint bánatpénzt kértek és akkor visszavonják a feljelentést. Én azóta kiléptem a munkahelyemről, mert folyamatosan bejártak.Két hétre a "hölgy" ismét bejött begipszelt kézzel, hogy azt még a párom csinálta vele, ott lettem rosszul. Nem mertem otthon aludni stb. Nem fizettünk. Három hónappal az eset után a volt munkahelyemen keretek az életvédelmi nyomozók....nem tudom mi lehet...Vélemény?? Köszönöm